Lady Gaga részegen játszott el 140 milliót
2010. november 30. 16:48
Szandi1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 436 Csatolások: 597 Azonosító: 135259 offline |
neki úgy is van pénze:D
2010. december 01. 20:47
Igazad van Natu! Azoknak a kis ... kéne adakozniuk nem Gagának! Ő már épp eleget adott a világnak! Pl.: A tehetségét az albumjait, és a SZÁMAIT! Gaga 4ever.
2010. december 01. 20:50
Jellemző! MileyCyrusHU ! Mert a kis szent Mleyka meg Selenácska úgy tud adományozni! Ilyen tehetségek kellenének mint Gaga nem olyanok mint a kics Disney csitrik! Igazam van, vagy igazam van?
2010. december 01. 20:59
vikktoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.10. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 126821 offline |
Na és akkor mi van? Írtátok,h adományozzon.Oké,csak már nem 1x adományozott,nevét adta jótékony célú gyűjtésekhez stb. Most,ha sok pénze van,akkor miért ne játszhatna el belőle? Az meg,h berúgott?Hát nah,sztem a világ 95 % volt már berúgva,legalább 1x.Álszentség ilyet írni,h "pfffúj,berúgott,mostmár nem szeretem"
Ezektől függetlenül ő a szememben 1 ikon,remélem még sok sok lemeze lesz:) Hajráá Gaga!!
Ezektől függetlenül ő a szememben 1 ikon,remélem még sok sok lemeze lesz:) Hajráá Gaga!!
2010. december 02. 14:17
StarFan
Neked muszály mindenkit (aki egy kicsit is ártott vagy hogy fogalmazzak) bántanod. Már írtam is levélbe nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye. FEL KÉNE FOGNOD VÉGRE! ...
Neked muszály mindenkit (aki egy kicsit is ártott vagy hogy fogalmazzak) bántanod. Már írtam is levélbe nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye. FEL KÉNE FOGNOD VÉGRE! ...
2010. december 03. 19:04
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline |
Most miért hülye k..va? Meg nem is csúnya. Csak szerinted betty15. Azért mert nem szereted? És kit érdekel? Eléggé sokat adta nevét/arcát jótékonysági eseményekhez. Meg ha nem szereted,akkor minek jössz ide,és olvasdo el a cikket,és írsz hülyeségeket? Gaga a legjobb. Ennyi
2010. december 03. 19:23
Bibor24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 125892 offline |
nem csúnya és nem is hülye k..va! valószínüleg aki szerint csúnya az világ szépe igaz? na majd amikor rólad hallunk a tvben, a rádióban, a neten, kedves betty15 akkor majd megértem h leszólod. de addig kuss!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.