Rutie,teljesen egyetértek !
Nikolas és Kati a két legtehetségesebb versenyző,idejön még Veca is. De hogy Norbi még mindig bentvan...igazságtalanság !
Wolf Kati távozott az X-Faktorból
2010. november 28. 13:50
2010. november 28. 13:54
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline |
és én innentől tovább nem is nézem az x-faktort...
vecát meg fogom lesni ezután is YT-n, de többre nem vagyok kíváncsi, ugyanis a verseny nem igazságos.
vecát meg fogom lesni ezután is YT-n, de többre nem vagyok kíváncsi, ugyanis a verseny nem igazságos.
2010. november 28. 14:06
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline |
Annyian írják hogy Norbinak kellet volna kiesnie, pedig szinte már csak ő az egyetlen a mezőnyben akinek érdekes, és egyáltalán van személyisége. Miatta nézem már csak a műsort, mert őt jó nézni és hallgatni egyszerre.
Akik még jók voltak az a Non Stop, Kati és talán Csabi a többi hétköznapi és érdektelen, Nicolas jól énekel, de mindig ugyanolyan csak 1 stílust tud, Veca, na őt ki nem állhatom, szerintem nem is énekel valami jól, nagyon unalmas és személyisége pedig nincs is, vagy ha van akkor az nagyon irritál.
A zsűri pedig nagyon rosszul döntött, tudták hogy Katit fog kiesni, pedig Nicolasnak kellet volna.
Akik még jók voltak az a Non Stop, Kati és talán Csabi a többi hétköznapi és érdektelen, Nicolas jól énekel, de mindig ugyanolyan csak 1 stílust tud, Veca, na őt ki nem állhatom, szerintem nem is énekel valami jól, nagyon unalmas és személyisége pedig nincs is, vagy ha van akkor az nagyon irritál.
A zsűri pedig nagyon rosszul döntött, tudták hogy Katit fog kiesni, pedig Nicolasnak kellet volna.
2010. november 28. 14:11
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline |
Nem értem az embereket, és a mentorokat sem.Király L. Norbi egy nagy vicc ebben a műsorban.Könyörgöm,ez nem egy tehetségkutató?Mert én eddig ezt hittem róla, de rájöttem hogy egy kabaré, vagy egy csodabogár show!
Egyszer kérdeztem egy ismerősömtől hogy mit szeretnek Norbiban? Semmi tehetsége, csak morogni tud! erre azt mondta hogy "Mert nagy arc".Na ekkor szakadt el nálam a cérna!Valóban nagy arc, showt csinál, de nincs hangja!
Tényezzük:
Janicsák Veronika és Takács Nikolas óriási hanggal rendelkezik, de nem olyan megnyerő a személyiségük, viszont gyönyörű a hangjuk.
Vastag Csaba az, aki mindig ugyanazt mutatja, sosem tud újat, csak a régi imádkozósáskát, és a lányoknak baromi jó pasi.Jó a hangja.
Vastag Tamás, és Király L Norbi egy óriási nagy vicc.Tomi nagyon gyenge énektudással és énekhanggal rendelkezik, viszont tud újat mutatni.Király Norbinak a tehetsége ami nincs, az embereknek viszont irtózatosan vicces figura, tud újat mutatni.
Akkor most gondolkozzunk el, kedves emberek, Tomi-Norbi rajongók, hogy arra szavazzunk, akiknek a hangjuk ide való, és hihetetlenül tehetségesek(Veca,Nikolas), vagy szimpátiára bízzuk, és a cukipofa-viccfigurákat választjuk(Norbi, Tomi, Csabi)??
Egyszer kérdeztem egy ismerősömtől hogy mit szeretnek Norbiban? Semmi tehetsége, csak morogni tud! erre azt mondta hogy "Mert nagy arc".Na ekkor szakadt el nálam a cérna!Valóban nagy arc, showt csinál, de nincs hangja!
Tényezzük:
Janicsák Veronika és Takács Nikolas óriási hanggal rendelkezik, de nem olyan megnyerő a személyiségük, viszont gyönyörű a hangjuk.
Vastag Csaba az, aki mindig ugyanazt mutatja, sosem tud újat, csak a régi imádkozósáskát, és a lányoknak baromi jó pasi.Jó a hangja.
Vastag Tamás, és Király L Norbi egy óriási nagy vicc.Tomi nagyon gyenge énektudással és énekhanggal rendelkezik, viszont tud újat mutatni.Király Norbinak a tehetsége ami nincs, az embereknek viszont irtózatosan vicces figura, tud újat mutatni.
Akkor most gondolkozzunk el, kedves emberek, Tomi-Norbi rajongók, hogy arra szavazzunk, akiknek a hangjuk ide való, és hihetetlenül tehetségesek(Veca,Nikolas), vagy szimpátiára bízzuk, és a cukipofa-viccfigurákat választjuk(Norbi, Tomi, Csabi)??
2010. november 28. 14:30
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
Én erre csak annyit mondanék, h nem jött be a jósoknak a "ki lesz a nyertes látomásuk" (egy előző cikk)
Mellesleg nem neki kellett volna ki esni, és nem is Nikolasnak.
Veca vagy bármelyik Vastag gyerek mehetett volna, de ők pont nem
Mellesleg nem neki kellett volna ki esni, és nem is Nikolasnak.
Veca vagy bármelyik Vastag gyerek mehetett volna, de ők pont nem
2010. november 28. 14:31
szandy9797új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 132875 offline |
Én nem értek ezzel eggyett ugyanis Kati sokkal jobb volt Nikolasnál! De azt sem értem még mindig hogy Norbi mit keres ott mert az első élő adásban ki kellett volna esnie!
2010. november 28. 14:31
liltoria™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 1762 Csatolások: 2777 Azonosító: 135587 offline |
ezhülyeség..a norbi nem is idevaló (inkább a csillagszületikbe)és hát a tomi az meg nem is tud énekelni a nikolas pedig mindig ugyan azt a formáját hozza..a csaba legalább tud énekelni és főként jól a kati pedig kíválóan énekel és idevaló a vecával együtt..én ezt a döntést viccnek hiszem
2010. november 28. 14:33
miley és cole 4 everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 123555 offline |
én sajnálom katit.én is szeretem a nicolaszt de most nekikellet volna hazamenni
2010. november 28. 14:40
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline |
jaj annyira megilyedtem mikor kiderült,hogy ők párbajoznak,mivel ők ketten a legprofibbak.de szerencsére Nicolas ♥jutott tovább
2010. november 28. 14:40
Az embereknek nincs fülük. Nem neki kellett volna kiesni-igen, nem neki. Bár engem hidegen hagy ezek a tehetségkutató műsorok. Ezek mind szép és jók lennének, ha a nézők reálisan szavaznának. Meg amúgy is, ezzel a szavazásos dologgal a versenyzőket MI tartjuk el. Lehet, hogy ők ott "ingyen élnek" , meg pénzt is kapnak, mi meg fizetünk rájuk.
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.