Wolf Kati távozott az X-Faktorból
2010. november 28. 15:45
Eny96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.15. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 127157 offline |
nagyon szemetek voltak,tök igazságtalan,Kati nagyon esélyes volt,már nem fogom nézni az X faktort,mert csak azt látnám h kiesik a Veca és egy olyan nyeri meg mint pl. a Norbi vagy a Tomi pfff...
2010. november 28. 15:47
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline |
nem azt mondtam hogy nagyon öreg de korához illően kéne öltöznie független attól hogy milyen az alakja! és nem korfüggő a tehetség de milliószor elmondták a műsorban hogy az az igazi sztár aki szórakoztatja a közönséget és nem az aki elénekel jól egy dalt! ezért esett ki kati mert a nézők is úgy gondolták h nincs ott a helye! igaz hogy jó a hangja de ez önnmagában nem elég!
noni001^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 1378 Csatolások: 3172 Azonosító: 131031 offline |
Ez az egész műsor egy nagy vicc! Amit Nori és Balázs csinál, meg ahogy Ildikó produkálja magát..hát igen már én is elhiszem, hogya megasztár ezerszer jobb! Ott nem esnek ki a tehetségek egy lúzer miatt!
Eny96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.15. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 127157 offline |
itt már az egész a pénzről szól,nem a tehetségről,azért bízzák folyton a nézőkre,mert úgy látják h kire szavaznak többen,és így ez nekik több pénz mintha egy olyat engednének tovább akire kevesebben szavaznak!!!
2010. november 28. 15:51
noni001^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 1378 Csatolások: 3172 Azonosító: 131031 offline |
Idézet (k.renáta @ 2010.11.28. 15:47)
nem azt mondtam hogy nagyon öreg de korához illően kéne öltöznie független attól hogy milyen az alakja! és nem korfüggő a tehetség de milliószor elmondták a műsorban hogy az az igazi sztár aki szórakoztatja a közönséget és nem az aki elénekel jól egy dalt! ezért esett ki kati mert a nézők is úgy gondolták h nincs ott a helye! igaz hogy jó a hangja de ez önnmagában nem elég!
igen Kati azért esett ki mert a tini lányok szinte szerelmesek Tomikába meg Norbiba! Azért mert ők a meggonlolatlanok és csak szorják a szavazatot. Kati rajongótábora már a felelőségtudatosabbakból áll azért nem szavaznak rá!
2010. november 28. 15:53
Szasza04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.24. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 96838 offline |
Szerintem Kati nem azért esett ki ,mert öreg vagy mert már nem lehet karrierje, hanem mert sajnos már kevesen vannak és minden adásban ki fog esni valaki.Szerintem nem nekik kellett volna párbajozniuk, mert ők mindig jól teljesítettek.Hajrá Nikolas!!!
2010. november 28. 15:55
Orsy0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 574 Csatolások: 28 Azonosító: 132119 offline |
norbinak vagy tominak kellett volna kiesnie,persze nekik is jó hangjuk van de a bentlévők közül neki van a legkevésbé.és igaza volt ferónak,hogy nem kéne a nézőkre bízni mert leginkább a lányok szavaznak
2010. november 28. 16:04
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
Idézet (k.renáta @ 2010.11.28. 15:47)
Már nem azért de Katin az a farmer short meg az a szoknya szerű cucc tényleg nagyon durva volt.. Te csak teszed a fejedet itt vagy mi van? Mi az, hogy korához illően öltöztetni? Láttál már Kylie Minogue fellépést vagy klipet?! 42 éves a nő és egyszál szarokban rázza magát, és senki nem mondja, hogy öltözhetne korához illően! Ez egy show itt úgy kell felöltözni egy 36 éves ember ne legyen már kezes lábasba azért mert egyesek nem tudnak hova lenni az irigységtől. Mert az ilyen emberek általában irigyek, de nem valják be maguknak sem és azzal takaróznak, hogy utálják a másik illetőt.
2010. november 28. 16:08
BabykéémAlexis testvérkéje ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 884 Csatolások: 42 Azonosító: 123568 offline |
Cheryl Cole fan írta:
Az a durva, hogy tegnap volt egy olyan megérzésem, hogy Kati fog párbajozni, hát sajnos bejött. Tegnap este nem Katinak és nem Nikolasnak kellett volna párbajoznia, hanem Norbinak és Tominak. Kati és Nikolas(na meg Veca) az aki mindig egy nagyon jó szintet hoz. És most az egyik legtehetségesebb ember esett ki. És Ferónak nagyon igaza volt: " Ne bízd a nézőkre Geszti, úgyis a lányok szavaznak!" Ezzel nem azt mondom, hogy Nikolas nem jó csak, azt, hogy Tomi is csak azért jutott tovább most mert sok tini lány imádja.
És akkor még ott van Norbi akinek semmi keresni valója nincs itt. Nincs hangja ilyen egyszerű. És eleve már a legjobb 24-be sem szabadott volna beválasztani, nem, hogy a legjobb 5-be. De ez csakis a mentorok, és főleg Ildi hibája. Figyeljétek meg olyan h*lyék az emberek, hogy megnyeretik vele. De akkor a világdöntőn igazán nagy égés lesz. Egy X Faktor győztes aki nem tud énekelni, de ez ének verseny könyörgöm!
-A Nagy Ferónak is fuck mert volt az After xben hogy mikor Tomi és Dorka párbajozott akk azért hagyta a nézőkre a döntést mert tudta h a Tomi fog bent maradni és a Dorka kiesik.Most a Geszti ugyanezt csinálta ugyhogy Shut Up -.-
Az a durva, hogy tegnap volt egy olyan megérzésem, hogy Kati fog párbajozni, hát sajnos bejött. Tegnap este nem Katinak és nem Nikolasnak kellett volna párbajoznia, hanem Norbinak és Tominak. Kati és Nikolas(na meg Veca) az aki mindig egy nagyon jó szintet hoz. És most az egyik legtehetségesebb ember esett ki. És Ferónak nagyon igaza volt: " Ne bízd a nézőkre Geszti, úgyis a lányok szavaznak!" Ezzel nem azt mondom, hogy Nikolas nem jó csak, azt, hogy Tomi is csak azért jutott tovább most mert sok tini lány imádja.
És akkor még ott van Norbi akinek semmi keresni valója nincs itt. Nincs hangja ilyen egyszerű. És eleve már a legjobb 24-be sem szabadott volna beválasztani, nem, hogy a legjobb 5-be. De ez csakis a mentorok, és főleg Ildi hibája. Figyeljétek meg olyan h*lyék az emberek, hogy megnyeretik vele. De akkor a világdöntőn igazán nagy égés lesz. Egy X Faktor győztes aki nem tud énekelni, de ez ének verseny könyörgöm!
-A Nagy Ferónak is fuck mert volt az After xben hogy mikor Tomi és Dorka párbajozott akk azért hagyta a nézőkre a döntést mert tudta h a Tomi fog bent maradni és a Dorka kiesik.Most a Geszti ugyanezt csinálta ugyhogy Shut Up -.-
2010. november 28. 16:10
rheuska-- anti-paparazzi --- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.18. Hozzászólás: 1748 Csatolások: 7732 Azonosító: 24717 offline |
abban volt igaza egyébként Ferónak, hogy azt mondta Gesztinek "nem a nézőkre bízod, hanem a lányokra" vagy valami ilyesmi. Ebben pedig minden benne volt. Nikolas lehet, hogy tehetséges, de nekem mind a személyisége, mind az előadásmódja, ahogy énekel olyan... lapos és unalmas.
2010. november 28. 16:11
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Mindenki panaszkodik, hogy Norbinak és Tamásnak már rég ki kellett volna esnie. Arról elfelejtkeztek, hogy a nézők tartják bent őket? Nem mondom, hogy nekem tetszik ez a válasz, de ez van.
Kati öltözködéséről meg annyit, hogy nagyon csinos, és szerintem sem kéne megszólni. Sokan szeretnének így kinézni olyan idősen, mint ő.
Kati öltözködéséről meg annyit, hogy nagyon csinos, és szerintem sem kéne megszólni. Sokan szeretnének így kinézni olyan idősen, mint ő.
2010. november 28. 16:11
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline |
szerintem nem nekik kellett volna párbajozzanak,igaz nem volt a kedvencem Kati,de nagyon jó hangja van,Norbit szeretem de neki nincs annyira jó hangja mint a többi versenyzőnek,ő kéne kiessen jövőhéten
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.