Ki is mondta anno, hogy a Földön nincs igazság? Akárki is mondta, igaza volt. Sajnos Ferónak volt igaza, mikor beszólt Gesztinek hogy annak tudatában döntsön, hogy a csajok Nicolasra szavaznak inkább. Sajnálom, hogy kiesett mert én neki szurkoltam, most már viszont Csabának, de ha Csaba is kiesik akkor nem tudom, hogy mi van. Nem is nekik kellett volna párbajozni, nem mellesleg. Ha nem is a tehetség számít a műsorban, oké, fogadjuk el, sokan szavaznak Nicolasra mert jól néz ki és jó hangja van de Feró mást sem hajtogatott állandóan, csak azt, hogy Kati milyen jól néz ki. Akkor a pasik miért nem SMS-eztek össze-vissza hogy Kati maradjon bent?
De nagyot röhögnék ha Tomi vagy Norbi nyerne
Wolf Kati távozott az X-Faktorból
2010. november 29. 13:04
2010. november 29. 13:20
EdWestwickvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.18. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 138995 offline |
Hát én örültem neki. A legutóbbit nem láttan, de mikor a When Love Takes Over-t énekelte rámjött a röhögőgörcs. Az szörnyű volt. Meg amúgy is előbb-utóbb ki kellett volna esnie. A lényeg, hogy nikolas bent van. D
2010. november 29. 13:25
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (kateblock @ 2010.11.29. 13:04)
Ők lesznek a következő kiesők. Tomit már a múlthéten hazaküldtem volna... Norbit pedig akárhogy is kedvelem + elfogult is vagyok vele, mert "földim", tényleg nincs olyan jó hangja, hogy nyerjen.
Hajrá Veca és Nikolas !!!
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. november 29. 14:14
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
Figyeld meg az emberek olyan h*lyék, hogy megnyeretik Norbival.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. november 29. 14:23
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Hát...én akkorát nem röhögnék. Szerintem némileg elfakadna az agyam és igencsak megrendülne az ország ítélőképességébe vetett hitem. Ami már így is bőven megrendült, mivel olyanok estek ki, akik tehetségük alapján még maradhattak volna és van bent két olyan ember, akit eleve be se eresztettem volna.
2010. november 29. 15:54
Hamár a lányok úgyis a fiúkra szavaznak! Akkor könyörgöm... legalább ne az legyen h a tomi vagy a norbi nyeri meg!
Kérlek titeket!
Úgyis csak fiú nyerhet... de hogy nézne már ki, ha Norbi nyerne... édes istenem...kik szavaznak erre a műsorra?
Veca és Nikolas 4ever!
Kérlek titeket!
Úgyis csak fiú nyerhet... de hogy nézne már ki, ha Norbi nyerne... édes istenem...kik szavaznak erre a műsorra?
Veca és Nikolas 4ever!
2010. november 29. 15:56
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.29. 14:23)
Hát...én akkorát nem röhögnék. Szerintem némileg elfakadna az agyam és igencsak megrendülne az ország ítélőképességébe vetett hitem. Ami már így is bőven megrendült, mivel olyanok estek ki, akik tehetségük alapján még maradhattak volna és van bent két olyan ember, akit eleve be se eresztettem volna.
Csak kínomban röhögnék hogy milyen szánalmas.
2010. november 29. 16:23
minden jó kifog esni a végére, és majd egy szar nyeri meg
2010. november 29. 16:36
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline |
Idézet (Sellycica @ 2010.11.29. 15:58)
Szerintem most már jók vannak az x-faktorból
ja és nagyom sajnálom hogy a Kati esett ki
ja és nagyom sajnálom hogy a Kati esett ki
Hát épp hogy a legjobbak már rég kiestek kivéve Vecát!! Az X-faktor egyre rosszabb lesz!!! Ha a lányok nem szavaznának ennyire akkor Ildinek már egy mentoráltja se lenne!!!
2010. november 29. 16:40
Egyetértek Cascadaa...
Norbi mit keres méég ott? Most komolyan nem értem miért mindig a jók esnek ki,ugyanez a helyzet a Megában is..mindeegy.
Norbi mit keres méég ott? Most komolyan nem értem miért mindig a jók esnek ki,ugyanez a helyzet a Megában is..mindeegy.
2010. november 30. 15:31
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline |
nikolasnak kellett volna hazamenni
2010. december 06. 15:35
Sajnáltam,hogy kiesett,nem neki kellett volna,de nem is Nikolsnak. Jól mondták,nem nekik kellett volna ott állniuk. Jó énekes,remélem még fogunk hallani róla.
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.