Wolf Kati távozott az X-Faktorból
2010. november 27. 23:39
teairrafanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 132238 offline |
Szerintem a Király L. Norbinak kellett volna párbajoznia valakivel, és a Norbinak kellett volna kiesnie.
2010. november 28. 00:10
nem neki kellett volna mennie. De úgy látszik esnek ki a kedvenceim sorba innen is :| Remélem még hallunk róla, hiszen fantasztikus hangja van.
2010. november 28. 00:13
Hóvirág.búj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.25. Hozzászólás: 51 Csatolások: 1 Azonosító: 96942 offline |
Katinak fantasztikus hangja van, minden adásban nagyon tetszett, tényleg nem neki kellett volna kiesnie...
És ha már Király L. Norbiról is szó esett, annyit fűznék hozzá, hogy én már azon is csodálkoztam, hogy a 12-be bejutott... De ha valakinek ez tetszik..
És ha már Király L. Norbiról is szó esett, annyit fűznék hozzá, hogy én már azon is csodálkoztam, hogy a 12-be bejutott... De ha valakinek ez tetszik..
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Pandus
2010. november 28. 00:27
ejj, gyerekek . Én nem tudom, hogy mi van itt
Most bent van 3 ember , akinek semmi keresnivalója sincs ott. Drága Norbika mi a f@szt keres még ott? A Vastag tesókra meg a sok elfogult kislány szavaz. Sajnálom, hogy ezeket mondom de fel kéne világosítani 1-2 embert . Veca , Kati gyönyörűen énekel. Nikolas tehetséges srác de Kati helyett neki kellett volna mennie
Most bent van 3 ember , akinek semmi keresnivalója sincs ott. Drága Norbika mi a f@szt keres még ott? A Vastag tesókra meg a sok elfogult kislány szavaz. Sajnálom, hogy ezeket mondom de fel kéne világosítani 1-2 embert . Veca , Kati gyönyörűen énekel. Nikolas tehetséges srác de Kati helyett neki kellett volna mennie
1 felhasználónak tetszik:
buckodani
2010. november 28. 00:41
Leighannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.24. Hozzászólás: 347 Csatolások: 1242 Azonosító: 18148 offline |
Norbinak kellett volna hazamenni, bár be sem tettem volna a 12-be. Semmi hangja sincs. Mit szeretnek rajta, nem tudom, de szerintem inkább sajnálják szegényt.
Sajnálom, Katit, de örültem, hogy nem Nikolas távozott, pedig nem vagyok mér tini! Nekem tetszik, amit csinál.
Sajnálom, Katit, de örültem, hogy nem Nikolas távozott, pedig nem vagyok mér tini! Nekem tetszik, amit csinál.
Grace Benning,
Pandus
2010. november 28. 01:11
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline |
Ez volt az eddigi legigazságtalanabb döntés az X-ben. Kati ezerszer jobb mint Nikolas. Köszönjük Geszti Péternek aki nem meri felvállalni a véleményét -.-
A Király L. Norbit fikázóknak pedig csak annyit mondanék... egy vagy két év múlva majd meglátjuk, hogy hol lesznek mondjuk a Vastag "deszexi úh dejólnézki tinisztár" tesók meg hol lesz a Norbi...
A Király L. Norbit fikázóknak pedig csak annyit mondanék... egy vagy két év múlva majd meglátjuk, hogy hol lesznek mondjuk a Vastag "deszexi úh dejólnézki tinisztár" tesók meg hol lesz a Norbi...
2010. november 28. 01:25
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline |
Nagyon sajnálom, hogy ő esett ki. De Nikolas-t is sajnáltam volna. Egyáltalán nem nekik kellett volna párbajozniuk. Igazán gyönyörű hanggal bír, remélem folytatja majd az éneklést.
Grace Benning,
Pandus
2010. november 28. 07:10
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline |
kár
2010. november 28. 07:20
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Két hét "kiesés" után, ismét megnéztem elejétől végéig egy adást. Nagyon, de nagyon meglepett a végeredmény! Pont a két legprofibb, legremekebb énekest küldték párbajra a nézők szavazatai alapján? Ennél már csak az lett volna rosszabb, ha Nikolas mellett Veca állt volna! De Katit is nagyon szerettem. Nikolas és ő is kitettek magukért ezen az estén, meg eddig minden alkalommal. Ez így nem volt igazságos. Nézzük már meg kik vannak még bent!! Ott van például a jellegtelen és darabos Vastag Tamás, akire a kamaszlányok ezrével szavaznak, mert cuki, és persze ne felejtsük el Király L. Norbit, aki bizonyára nagy jelenség és egyedi is, de énekelni egyáltalán nem tud! Most akkor ez egy énekverseny, vagy mi? Gondoljanak már bele az emberek. Elnézik Norbikát a színpadon, ahogy alakít, de őszintén, ki hallgatná szívesen a lemezét?
Hogy jót is mondjak, ezen az estén Csaba kivételesen tetszett nekem. Az egyik kedvenc dalomat énekelte és sikerült nem elrontania. Érzelmes volt, benne volt minden, ami kellett. Tetszett, most először a verseny alatt.
Veca pedig...nos, rá már nem találok szavakat. Istenáldotta tehetség az a lány!
Egy dolog miatt örülök, hogy Nikolas párbajozott. Így elénekelhette a Yesterdayt, amivel ismét elkápráztatott.
Hogy jót is mondjak, ezen az estén Csaba kivételesen tetszett nekem. Az egyik kedvenc dalomat énekelte és sikerült nem elrontania. Érzelmes volt, benne volt minden, ami kellett. Tetszett, most először a verseny alatt.
Veca pedig...nos, rá már nem találok szavakat. Istenáldotta tehetség az a lány!
Egy dolog miatt örülök, hogy Nikolas párbajozott. Így elénekelhette a Yesterdayt, amivel ismét elkápráztatott.
2010. november 28. 07:24
amikor megtudtam , hogy Nikolas fog párbajozni majdnem sírógörcsöt kaptam, viszont Katit is nagyon sajnáltam!! MERT NEM NEKIK KELLETT VOLNA PÁRBAJOZNI!!!!
mert mindenki szereti a Tomikát mert cukiiiii és aranyooos. HÁT GRAT!!!!
mert mindenki szereti a Tomikát mert cukiiiii és aranyooos. HÁT GRAT!!!!
2010. november 28. 07:26
és az ahogy a Nikolas énekelte a párbajdalt egyszerűen csoda volt!! sírtam rajta!! nem sokszor hatnak meg a dalok de ez.. és Kati is csodálatos volt .. ezt nem hiszem el..
2010. november 28. 07:36
Selly 13bellathorne.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 698 Azonosító: 133827 offline |
Mikor kimondták hogy Kati búcsúzik egy világ omlott össze.Szerintem jó volt nem neki kellet volna kiesnie!A párbajt Nikolasnak és Norbinak kellet volna megvívni!
2010. november 28. 07:51
Egyre jobban kiakadok
Előző héten végigsírtam az éjszakát, most meg igaz, hogy kicsiny könnycsepp szökött a szemembe, de mégis kicsit sírtam. Szerintem Geszti Péter rosszul döntött, Nikolas-t már úgy is felkarolták egy videoklippel, nincs veszteni valója. Kati-nak viszont volt.
Előző héten végigsírtam az éjszakát, most meg igaz, hogy kicsiny könnycsepp szökött a szemembe, de mégis kicsit sírtam. Szerintem Geszti Péter rosszul döntött, Nikolas-t már úgy is felkarolták egy videoklippel, nincs veszteni valója. Kati-nak viszont volt.
2010. november 28. 08:22
Csak azért kati esett ki mert minden lány nicolasra szavazott a fiuk meg nem szavaznak ,vagy csak vecára mert ő fiatalabb mint kati.....am meg szerintem az egész műsort neki kelett volna megnyerni....a legjobb most nicolas lett....xD
2010. november 28. 08:25
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Geszti nagyon szemét volt ezzel a húzásával. Még Feró is mondta neki hogy ha a nézőkre bízza akkor Kati kiesni , de ez nem érdekelte Geszit. Most nagyon mérges vagyok rá , mert Nikolas-nak kellett volna hazamennie.
Amúgy Feró-n is látszott hogy majdnem felrobban a dühében és igaza is volt
Amúgy Feró-n is látszott hogy majdnem felrobban a dühében és igaza is volt
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2010. november 28. 08:31
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 724 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline |
Kati volt a kedvenc (L) Ha a Miklósé lett volna az utolsó szó, 100% hogy Kati továbbjutott volna!!! :@
Király L. Norbinak sincs a helye az X-Faktorban! Semmi hang! Mit "imád" benne Ildikó annyira, hogy azt lehet hinni, hogy BELE VAN ZÚGVA??? O.o
Király L. Norbinak sincs a helye az X-Faktorban! Semmi hang! Mit "imád" benne Ildikó annyira, hogy azt lehet hinni, hogy BELE VAN ZÚGVA??? O.o
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.