Wolf Kati távozott az X-Faktorból
2010. november 28. 08:48
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
sajnálom h kiesett , szerintem nagyon tehetséges énekes
2010. november 28. 08:54
Ancsi11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131108 offline |
Szerintem a Norbinak meg a Tominak kellett volna párbajoznia!!!Katinak írtó jó hangja van,meg Nikolasnak!!:S
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. november 28. 08:58
drukkoltam katinak,sajnálom hogy kiesett. nikolasnak kellett volna...
2010. november 28. 09:03
lilluska2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 116 Csatolások: 3 Azonosító: 139709 offline |
A Király L. Norbinak kellett volna kiesnie!A Katinak meg a Nikolasnak a döntőben kellene majd lennie!Se a Katinak,sem a Nikolasnak nem kell kiesnie!Nem tudom mit esznek ezen a Norbin!Hangja sincsen!!!!
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
doryka88
2010. november 28. 09:11
Valamiért megéreztem,hogy Kati kieshet,hiszen ő olyan személyiség a közönség szerint, akit "ki lehet simán nyomni párbaj nélkül" bár én csak arra gondoltam,hogy lehetséges,hogy párbaj nélkül esik ki,nem a fent említett macskakörmös mondatra.Ő volt az egyik kedvencem,tuti,hogy nem tűnik el,sőt,még színésznőként is karrierje lehet.Benne megvan,nem megvolt az X-faktor,Nikolasban pedig nincs,utálom azt a kölyköt,legszívesebben már az első döntőben kidobtam volna.Szóval HAJRÁ KATI,MI SZERETÜNK!
2010. november 28. 09:14
Nem szeretem a Nikolast,de,hogy pont ők ketten párbajoztak???
Tominak és a Norbinak kellet volna... :/
Tominak és a Norbinak kellet volna... :/
2010. november 28. 09:15
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Szerintem Kati nagyon jó volt, akinek párbajoznia kellett volna, az biztos hogy nem Ő... Meg Nikolas sem, hiszen tegnap végre odatudtam rá úgy figyelni, hogy nem kószált el a gondolatom.
2010. november 28. 09:27
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Idézet (Cascadaa @ 2010.11.27. 22:38)
Nikolasnak kellett volna hazamennie jó hangja van meg minden de én mindig aludtam amikor énekelt annyira unalmas volt!! Geszti nézd meg mit csináltál talán az X-faktor legjobbját küldted haza!! És még hogy igazságos döntés a lányok jobban voksolnak!! Ferónak meg Gesztinek már csak egy versenyzője van, Mikinek meg már egy se, Ildi meg ott dicsekszik hogy ő a legjobb mer neki mind a 3 bent van mikor nem is az ő érdeme!! Kati én megveszem a CD-d!!!
Azért vannak még bent az Ildi versenyzői, mert ők a fiúk. Kész. Ennyi az egész.
Hajrá Vastag Csaba
2010. november 28. 09:37
fanni12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 133607 offline |
Nem értelek titeket!!!A legtöbben azt írtátok hogy a Nikolasnak kellett volna kiesnie!!!
De ők kaptak a legkevesebb szavazatot!!!
Akkor mért nem szavaztatok a Katira?????
Gondolkodjatok már!!!
De ők kaptak a legkevesebb szavazatot!!!
Akkor mért nem szavaztatok a Katira?????
Gondolkodjatok már!!!
2010. november 28. 09:45
SelenaGomezFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 210 Csatolások: 16 Azonosító: 133399 offline |
Én örülök,hogy nem Nikolas esett ki,bár szerintem szégyen egy ilyen műsorban,hogy senki sem veszi észre,hogy Király L. Norbertnek a TÖBBIHEZ KÉPEST semmi hangja sincs. És most szidhattok,hogy ne legyek "ilyen undok,ne mondjak ilyeneket" de én csak az igazat mondtam!
De mind1! 4ever Nikolas & Vastagok!(L)
De mind1! 4ever Nikolas & Vastagok!(L)
2010. november 28. 09:48
SelenaGomezFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 210 Csatolások: 16 Azonosító: 133399 offline |
:sziv:
2010. november 28. 09:49
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline |
Én Nikolast küldtem volna haza!
De az én kedvencem Norbi Tomi és Csaba!
És ha Geszti nem a nézőkre bízta volna a döntést az jobb lett volna! Nem tudom mit szeretnek Nikolas-ban! Nekem nem tettszik sem a hangja sem a stílusa!
Tominak olyan kellemes a hangja! Norbi meg legalább nem áll ott mint egy darab fa! Csaba is nagyon jó!! hajrá 3 fiú!
De az én kedvencem Norbi Tomi és Csaba!
És ha Geszti nem a nézőkre bízta volna a döntést az jobb lett volna! Nem tudom mit szeretnek Nikolas-ban! Nekem nem tettszik sem a hangja sem a stílusa!
Tominak olyan kellemes a hangja! Norbi meg legalább nem áll ott mint egy darab fa! Csaba is nagyon jó!! hajrá 3 fiú!
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.