Wolf Kati távozott az X-Faktorból
2010. november 28. 09:56
andiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1497 Azonosító: 135838 offline |
nicolasnak kellett vna kiesnie. Amikor Geszti mondta h a nézőkre bizza a döntést már tudni lehetett h a nicolas megy tovább ezt a Feró is megmondta.Geszti miatt az x-faktor egyik legjobbja ment haza. Nem Katinak kellett vna mennie
Tomi nagyon jól énekelt és a Csaba is:)
Tomi nagyon jól énekelt és a Csaba is:)
2010. november 28. 09:57
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline |
Na. Hát tegnap este nagyon ideges voltam, hatalmasat csalódtam az emberekben. Nem értem. Nincs hallásotok?! Most nagyon komolyan gondolom, amit mondok (írok): SZÉGYEN HOGY A KÉT TALÁN LEGTEHETSÉGESEBBNEK KELLETT PÁRBAJOZNIA! Hogy lehet, hogy Nikolas, akinek elképesztő, kellemes, fantasztikus hangja van (és hozzáteszem, nem vagyok elfogult, nem ő a kedvencem) már másodszorra került ilyen helyzetbe, mikor neki minimum a döntőben a helye?! Na és Wolf Kati, aki eddig is, most is csodásan teljesített?! Kérdem én: miért nem KIRÁLY L. NORBI és VASTAG TOMI ÁLLT OTT?!!!! Könyörgöm, vegyük észre: Norbinak semmi hangja, az, hogy nagy show-t csinál, az már rég nem kéne hogy elég legyen. Tomi pedig nem rossz, de gyenge, ez már kevés ide. EZT kéne észrevenni. Vagy továbbra is nyugodtan essenek ki a tehetséges emberek?! Azért mert most "divat" Norbi-rajongónak lenni, azért mert aranyos, meg szimpatikus, nem kéne benn tartani! Nem is értem....
Egyébként Veca és Csaba nagyon jók voltak, most talán ők voltak a legjobbak.
Egyébként Veca és Csaba nagyon jók voltak, most talán ők voltak a legjobbak.
2010. november 28. 10:00
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline |
Egyébként tegnap láttam, hogy valaki írta az After X-ben SMS-be, hogy Norbi legalább nem áll ott, mint egy darab fa. Úristen. Mekkora nagy erény. EZ EGY IDŐ UTÁN NEM ELÉG! És ezt úgy mondom, hogy magával Norbival, ismétlem, semmi féle bajom nincs, azon kívül, hogy nincs ott keresni valója.
2010. november 28. 10:06
Nem hiszem el hogy pont ennek a két hihetetlenül tehetséges embernek kellett párbajoznia. Nem nekik kellett volna ott állniuk. Nagyon sajnáltam a Katit mikor kiesett, mert minden adás alkalmával fantasztikusan énekelt, és nem ezt érdemelte. Nikolas pedig már a műsor kezdete óta az egyik kedvencem,nagyon különleges hangja van és szerintem neki van a legnagyobb esélye a nyerésre. Már egy ideje számomra Vastag Tomi a "leggyengébb láncszem" mert elég hullámzó a teljesítménye, szerintem ismét neki kellett volna párbajoznia. (bocsi a fanoktól)
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Pandus
2010. november 28. 10:08
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline |
Nikolas még elég fiatal, de el kell ismerni ő jobban "eladható" a tinilányoknak.Viszont tényleg nagyon nagy hangja van.Kati pedig-ahogy Mohican mondta az ő rajongótábora elég korlátozott, mivel a nézők fele 16-20 évesekből áll, nem hiszem hogy Katira szavaznának.
2010. november 28. 10:12
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline |
De amúgy én el sem tudtam volna képzelni Őket Ketten Egyszerre párbajozni, mert mindketten hihetetlenül tehetségesek.
2010. november 28. 10:16
Már amikor négyen álltak ott Norbi és Csabi (a két kiskedvenc és a semmihangú)+ Nikolas és Kati ( a hihetetlenül tehetségesek) már sejtettem, hogy kik fognak párbajozni ....:/
2010. november 28. 10:19
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline |
szerintem Kati amúgy is fog tudni ezzel a hanggal boldogulni szóval a kiesés nem sokat rontott a helyzetén.
2010. november 28. 10:27
Bírom, hogy kritizáljátok Nikolast, hogy miért nem ő esett ki, de hát akkor miért nem szavaztatok Katira? Ilyenkor már jó dumálni.
2010. november 28. 10:27
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline |
Örülök h Kati kiesett, nagyon szép hangha van de az utolsó két előadása valami borzalmas lett :/ Remegett a hangja, sok hamisság is volt..szerintem elfáradt. És ha nikolasz így halad tovább akkor kiesik
2010. november 28. 10:29
Már az X-faktor is olyan mint más szar tehetség kutató. a sok tini cica csak azért szavaz a vastag tesókra meg nikolasra mert "jól" néz ki -.-".
A Wolf Katinak milyen hangja van már???? (Y)
És a Nikolasnak (N) pfff...
Nem modellt keresünk hanem tehetséget ami sajnos niki-babában nincs meg, se a vastag family-ben.
A Wolf Katinak milyen hangja van már???? (Y)
És a Nikolasnak (N) pfff...
Nem modellt keresünk hanem tehetséget ami sajnos niki-babában nincs meg, se a vastag family-ben.
2010. november 28. 10:35
Idézet (fanni12 @ 2010.11.28. 09:37)
Nem értelek titeket!!!A legtöbben azt írtátok hogy a Nikolasnak kellett volna kiesnie!!!
De ők kaptak a legkevesebb szavazatot!!!
Akkor mért nem szavaztatok a Katira??
Gondolkodjatok már!!!
De ők kaptak a legkevesebb szavazatot!!!
Akkor mért nem szavaztatok a Katira??
Gondolkodjatok már!!!
Miért lenne kötelező szavazni szerinted?Csak sajnáljuk,hogy ő esett ki,szóval te gondolkodj... Különben szerintem akkoris Nicolasnak kellett volna hazamennie,de én már leírtam a véleményemet.
2010. november 28. 10:38
Idézet (Ditty @ 2010.11.28. 10:35)
Miért lenne kötelező szavazni szerinted?Csak sajnáljuk,hogy ő esett ki,szóval te gondolkodj... Különben szerintem akkoris Nicolasnak kellett volna hazamennie,de én már leírtam a véleményemet.
Jó, de attól nem kell szidni a másikat gondolkodj már
2010. november 28. 10:39
Mindenki olyan esik ki akinek volt némi tethetsége!!
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.