Nagyon sajnáltam ... de már tudtam hogy Kati lesz a párbajozó (amikor Norbi, Nikolas és Kati állt ott) mivel nem lehet hogy Keresztesnek 2 mentoráltja párbajozzon..:S
Kati volt az egyik kedvencem..
De azt nem értem hogy Norbi és Tomi miért vannak még mindig bennt??
Wolf Kati távozott az X-Faktorból
2010. november 28. 11:33
Bunkóság nem nekik kellet volna párbajozi mert mindketten szuper énekesek !!!!!! Veca hajrá
2010. november 28. 11:35
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
hogy hol a magyarok füle...némelyik a seggén hordja?
Nikolas - Kati - Veca -> a legtehetségesebbek, legesélyesebbek...voltak.
szegény Norbi és Tomi csak egy vicc a műsorban.
Most már...az elején még nem volt bajom velük...
oda még elfértek, de most már...:S:S
Nikolas - Kati - Veca -> a legtehetségesebbek, legesélyesebbek...voltak.
szegény Norbi és Tomi csak egy vicc a műsorban.
Most már...az elején még nem volt bajom velük...
oda még elfértek, de most már...:S:S
2010. november 28. 11:44
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline |
sajnálom..de innentől kezdve ez lesz hogy a jók (mindenki tetszett) fognak kiesni:(
de én nem tartom igazságosnak most már hogy ha Norbi bent marad.Jófej meg vicces de NINCS JÓ HANGJA!
de én nem tartom igazságosnak most már hogy ha Norbi bent marad.Jófej meg vicces de NINCS JÓ HANGJA!
2010. november 28. 11:57
niczy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 736 Csatolások: 88 Azonosító: 124067 offline |
sajnálom őt.. Király L. Norbinak kellett volna mennie.. Kati nagyon tehetséges. Nikolas is az, de most Kati volt az, aki felűlmúlta őt..
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. november 28. 12:01
Komolyan, rejtély, hogy hogyan maradhatnak a végére a legjobbak. Nem Katinak kellett volna kiesni, van nála sokkal tehetségtelenebb is...
Sajnálom,hogy kiesett, viszont nagy megkönnyebbülés volt, mikor nem a Nicolas nevét hallottam utoljára.
Ha legközelebb Ő esik ki, én már nem nézem többet...
Sajnálom,hogy kiesett, viszont nagy megkönnyebbülés volt, mikor nem a Nicolas nevét hallottam utoljára.
Ha legközelebb Ő esik ki, én már nem nézem többet...
2010. november 28. 12:04
Nem kertelek, nagyon dühös vagyok! Kati volt az egyik legjobb, személy szerint a döntőben szerettem volna látni. Örültem volna, ha végre Nikolas esik ki, mert lehet, hogy jól énekel, de mindig ugyanúgy, ugyanolyan unalmasan, nem tud megváltozni vagy fejlődni. Azt meg undorítónak találom, hogy az After X-ben ott siratta magát, hogy miért nem szavaznak rá, meg miért nem szeretik az emberek, pedig hát ő olyan szuper! Egy beképzelt barom és remélem hogy legközelebb ő megy haza vagy Norbika, akinek semmi keresnivalója nem lett volna még a 12-ben sem.
Mostmár remélem, hogy Vastag Csaba-Janicsák Veca döntő lesz.
Mostmár remélem, hogy Vastag Csaba-Janicsák Veca döntő lesz.
2 felhasználónak tetszik:
buckodani,
katiegirl15
2010. november 28. 12:05
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline |
pedig az a nikolás sokkal rosszabb volt! én nem értem mi benne a jó!? Kati sokkal jobb volt sztem!
2010. november 28. 12:12
ConfigKTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.18. Hozzászólás: 257 Csatolások: 610 Azonosító: 55203 offline |
Ideje lenne már a Király L. Norbi rajongóknak a fejükhöz kapni!!! Mire/minek szavaznak , mert ének hangot nem sokat hallanak és akkora show-t sem csinál, hogy még mindig a továbbjutók között legyen a helye...vicc kategória Off vége.
Wolf Kati szerintem a végső 3-ban simán ott lett volna...sajnálom, hogy kiesett! Egyébként eddig minden héten folyamatosan a választott kedvencem esett ki, lehet kedvencnek kellene vennem 1x a Norbit is végre?!
Wolf Kati szerintem a végső 3-ban simán ott lett volna...sajnálom, hogy kiesett! Egyébként eddig minden héten folyamatosan a választott kedvencem esett ki, lehet kedvencnek kellene vennem 1x a Norbit is végre?!
2 felhasználónak tetszik:
katiegirl15,
Pandus
2010. november 28. 12:15
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Nagyon sajnáltam, hogy pont ők párbajoztak. Egyértelműen a legtehetségesebbek a mezőnyben (+ Vastag Csaba). Én biztos voltam benne, hogy mindketten benne lesznek a legjobb 3-ban. Örülök, hogy Nikolas jutott tovább. Vastag Csaba- Nikolas döntőt szeretnék. Ettől eltekintve nem Katinak kellett volna most kiesni. Én Vastag Tomit ejtettem volna ki. Elnézést minden rajongótól. Én is nagyon bírom őt, nagyon szimpatikus srác és nagyszerű hangja van, de itt már mindenki nagyon jó. Tomi az, aki már legkevésbé illik oda. Na meg persze Norbi, de őt imádom és a fergeteges show miatt, amit csinálni tud nem küldeném haza.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2010. november 28. 12:23
Vámpírlány1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 138414 offline |
Nem Katinak kellett volna kiesni hanem Király L Norbinak,Semmi keresni valója nincs ott Semmi hangja nincs Vegyétek már észre!Kati 1000 szer jobb nála!Nyissátok már ki a fületek!
Remélem a következő kiesö a Norbi lesz!
Remélem a következő kiesö a Norbi lesz!
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.