Wolf Kati távozott az X-Faktorból
2010. november 28. 12:38
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Szerintem igazságtalan volt ez a párbajozás is, ahogyan a múltkori és még sok előtte lévő. Szerintem Norbinak már semmi keresnivalója sincs a versenyben, bár nem vagyok ellene. Ez egy énekverseny és ő nem tud énekelni... Sok jobb versenyző kiesett miatta és lehet gonosz vagyok, de alig várom, hogy ő menjen haza! Én Nicolas és Veca döntőt látnék a legszívesebben, mert őket tartom a legtehetségesebbnek és legemberibbnek a műsorból. Aztán ki tudja, lehet sajnos megint csalódok majd a szavazatok miatt.
2010. november 28. 12:39
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
Szeretem Katit is és Nikolast is de sztem Norbi párbajozhatott volna Tomival.Nem szeretem Norbit. :/
2010. november 28. 12:51
úgy sajnálom, h kati kiesett pedig olyan jó hangja van, de annak örülök, h nikolas bent maradt. ez a párbaj nem volt igazságos...
2010. november 28. 12:52
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline |
én mind a kettőt nagyon szeretem és végig izgultam az egészet!! igazságtalan volt ez a párbaj!!!
2010. november 28. 12:58
DjDangervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 135452 offline |
Komolyan nem értem a magyar közönséget(és igen itt most a kis tini piccsekre gondolok)lemerem fogadni hogy lenémítva nézik pl: a tomika produkcióját, és csak a jaj de cukika pofikáját nézik(bár szerintem nem az)és az alapján szavaznak, mert ha hallanák azt az iszonyat gyenge éneklést a többiekhez képest nem szavaznának rá vagy ha mégis nincs hallásuk de nagyon nincs
Nem Katinak kellett volna mennie, ez tény és kész.
Hajrá Csaba!!
Nem Katinak kellett volna mennie, ez tény és kész.
Hajrá Csaba!!
2010. november 28. 13:24
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline |
Egy csomóan írtátok, hogy nem értitek a közönséget, mert szerintetek a legtöbben szimpátia alapján szavaznak. Nnna, erre reagálnom kell...
Figyeljetek már... mégis, mi alapján szavazzanak az emberek ha nem szimpátia alapján? Most már olyan versenyzők vannak bent, akik mind egyformán jók - persze nem feltétlenül ugyanabban. Veca, Nikolas esetleg Csaba nagyon jók hangilag, jó hallgatni őket, Norbit és Tomit meg jó nézni. Mégis, hogy tudna bárki is pusztán a tehetség alapján dönteni? Ti nem azért mondjátok hogy "hajrá Veca/Nikolas/Csaba/akárki" mert szimpatikus? Vagy akik ezt írják mire gondolnak, mi alapján kéne dönteni? Ki néz ki a legjobban? Szerintem ezen kéne gondolkodni...
Figyeljetek már... mégis, mi alapján szavazzanak az emberek ha nem szimpátia alapján? Most már olyan versenyzők vannak bent, akik mind egyformán jók - persze nem feltétlenül ugyanabban. Veca, Nikolas esetleg Csaba nagyon jók hangilag, jó hallgatni őket, Norbit és Tomit meg jó nézni. Mégis, hogy tudna bárki is pusztán a tehetség alapján dönteni? Ti nem azért mondjátok hogy "hajrá Veca/Nikolas/Csaba/akárki" mert szimpatikus? Vagy akik ezt írják mire gondolnak, mi alapján kéne dönteni? Ki néz ki a legjobban? Szerintem ezen kéne gondolkodni...
2010. november 28. 13:28
Én nem tudta elhinni,hogy esett ki.Amikor hárman voltak(ő,a Nikolas és a Norbi)akkor arra gondoltam,hogy a Norbi párbajozik egyikőjükkel és a Norbi megy haza.És én sem tudta, volna dönteni igazán.
2010. november 28. 13:28
na jó ti téll ilyen hülyék vagytok vagy csak játszátok magatokat?? már mióta bent van az a hülye norbi és mit csinál?? Hülyéskedik!! Ki a francot érdekel!! komolyan mondom eddig nagyon szerettem az x-faktort de ha ő nyeri meg soha nem fogok nézni ilyen szarságokat!! Amúgy anyukámmal rájöttünk mért szavaznak a norbira olyan sokan: 1. a norbi szavazók is olyan hülyék mint maga norbi 2. pont olyan rondák mint ez a tehetségtelen ripacs, és úgy érzik h a rondaságuk miatt nekik is van esélyük kitörni!!( ha láttátok az after X-et akkor megfigyelhettétek h megin minden király l. hülyéről szólt és bejött egy hülye rajongója aki pont olyan ronda volt mint ő) hétről hétre a legjobbak esnek ki és ez a szarcsimbók még mindig bent van!! ELEGEM VAN! én már a selejtezőnél se engedtem volna tovább!! remélem vastag csabi nyer mert ő tud énekelni nem úgy mint király l hülye és jól is néz ki!! HAJRÁ VASTAG CSABI!!
2010. november 28. 13:35
Igazságtalanok a szavazók.. Norbi mit keres még ott? Essen ki!
2010. november 28. 13:39
nem igazságos,h kati esett ki...ugyanis jobb hangja van,mint nikolasnak...
és amúgy is,mikinek egy csapata sincs már,ildinek emg mindenkije ebnt van...
a lényeg az,hogy nikolasnak kellett volna elmenni,és norbinak kell nyerni.
és amúgy is,mikinek egy csapata sincs már,ildinek emg mindenkije ebnt van...
a lényeg az,hogy nikolasnak kellett volna elmenni,és norbinak kell nyerni.
2010. november 28. 13:39
mirtill25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 132389 offline |
tina9612-nek részben igaza van. Szerintem Norbinak nem pont ebben a tehetségkutatóban lenne a helye, hanem egy poénosabb műsorban, persze nem azt mondom, hogy nem szeretem Norbit, csak nem itt kéne produkálnia magát. Pl. a youtube-ra tehetne fel pár videót, amin ezt csinálja.
2010. november 28. 13:43
Mindkettőjüket imádom,és nagyon meglepődtem hogy ők párbajoztak,szerintem nem nekik kellett volna! Szeretem Norbit de inkább neki kellett volna most kiesnie!Érdekes hogy Norbi még egyszer sem párbajozott!
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.