Történet:
María egy szegény lány aki árvaházban nevelkedett, mikor édesanyja a már jól menő divatcég tulajdonosa Victoria Sandoval. Victoria egy cselédlány, aki teherbe esik egy papnak készülő férfitól, ezért kénytelen elhagyni a szülés után kislányát. A sors különös játéka, hogy María éppen édesanyja cégénél kap állást, mint modell. A cégnél megismerkedik a szoknyapecér Mauricioval, aki Victoria férjének Osvaldo Sandoválnak az első házasságából született fia. María és Mauricio egymásba szeretnek. És ekkor kezdődnek a bonyodalmak.
Szereplők:
Victoria Ruffo - Victoria Sandoval
Maite Perroni - María
William Levy - Mauricio Sandoval
Osvaldo Ríos - Osvaldo Sandoval
Daniela Romo - Bernarda
Diego Olivera - Juan Pablo
Susana Diazayas - Nati
Carmen Salinas - Milagros
Erika Buenfil - Antonieta
Marión-Dominika Paleta
Linda-Dorismar
El Triunfo Del Amor / Marichuy – A szerelem diadala (2010-)
2010. december 02. 15:43
2011. január 03. 13:06
Szintiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 133245 offline |
Idézet (katie993 @ 2010.12.03. 17:02)
Hmmm... utolsó kép
Will, mint egy Isten
Remélem Magyarországon is leadják majd... mondjuk ennek kevés az esélye
Will, mint egy Isten
Remélem Magyarországon is leadják majd... mondjuk ennek kevés az esélye
mért lenne rá kevés esély h itthon ia adják???
2011. január 07. 19:21
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline |
Idézet (solya222 @ 2011.01.07. 18:50)
:
áááá ezt a részt imádom hajrá Will, ne hagyd magad!
Kellenének Magyarországra ilyen pasik
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2011. január 12. 20:48
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline |
Remélem nálunk is leadják!
Nagyon jó film lehet, ha másért nem is, de William és Maite miatt. Nagyon jó párost alkotnak ketten.
Nagyon jó film lehet, ha másért nem is, de William és Maite miatt. Nagyon jó párost alkotnak ketten.
2 felhasználónak tetszik:
Bogeszka20,
Kelsey
2011. február 01. 16:16
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline |
Sajnos csak 2 kép, de Maite annyira szép
Bogeszka20,
Minimanó94
2011. február 02. 13:05
liltoria™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 1762 Csatolások: 2777 Azonosító: 135587 offline |
+ még Will
Bogeszka20,
Minimanó94
2011. február 14. 17:53
katie993kp |
MQ képek
Will
Will
Bogeszka20
2011. március 21. 17:16
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Idézet (solya222 @ 2010.12.02. 15:43)
Történet:
María egy szegény lány aki árvaházban nevelkedett, mikor édesanyja a már jól menő divatcég tulajdonosa Victoria Sandoval. Victoria egy cselédlány, aki teherbe esik egy papnak készülő férfitól, ezért kénytelen elhagyni a szülés után kislányát. A sors különös játéka, hogy María éppen édesanyja cégénél kap állást, mint modell. A cégnél megismerkedik a szoknyapecér Mauricioval, aki Victoria férjének Osvaldo Sandoválnak az első házasságából született fia. María és Mauricio egymásba szeretnek. És ekkor kezdődnek a bonyodalmak.
Akármennyire is kíváncsi voltam eddig erre a sorozatra, biztos, hogy nem fogom nézni. Ugyanis egyszer már "végigszenvedtem" ezt a sztorit: Titkok és szerelmek címen. Ne mondjátok, hogy nektek nem tűnt fel a hasonlóság! Ez vm friss feldolgozása lehet, vagy ilyesmi
Csatolok egy képet:) Hátha vknek beugrik a sorozat!
2011. március 21. 19:39
katie993kp |
Idézet (Kelsey @ 2011.03.21. 17:16)
Akármennyire is kíváncsi voltam eddig erre a sorozatra, biztos, hogy nem fogom nézni. Ugyanis egyszer már "végigszenvedtem" ezt a sztorit: Titkok és szerelmek címen. Ne mondjátok, hogy nektek nem tűnt fel a hasonlóság! Ez vm friss feldolgozása lehet, vagy ilyesmi
Igen, nekem is feltűnt, mikor olvastam. De én főként William maitt nézném, és ott van Maite is. (Mondjuk pont ez lenne a céljuk az íróknak )
Kelsey
2011. március 22. 15:03
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Idézet (katie993 @ 2011.03.21. 19:39)
Igen, nekem is feltűnt, mikor olvastam. De én főként William maitt nézném, és ott van Maite is. (Mondjuk pont ez lenne a céljuk az íróknak )
Igen, ők itt a lényeg
Régen nagy szerelmem volt a Titkok és szerelmek, és most egy kicsit zavart, hogy mindenki a Szerelem diadalaként fogja ismerni és szeretni ezt a sztorit! Csak legalább tudjuk, hogy nem új!
No de nem offolok tovább
katie993
2011. április 02. 23:34
Idézet (Kelsey @ 2011.03.21. 17:16)
A történet a Titkok és szerelmek remake-je, így nem csoda, ha annyi a hasonlóság. Én nem nézem, de sokat olvasom a nézői véleményeket, és az első 60 (?) részre azt mondták, hogy szóról szóra ugyanaz, de a jobb nézettség érdekében eszközöltek némi változást, amitől viszont állítólag csak röhejesebb lett. Persze nem mindenki gondolja így, én most azok véleményét írtam le, akik az EPDA-val való összehasonlítás végett kezdték el nézni.
Persze a Maite, illetve William rajongók ezt másképp gondolják. De azért tényleg vannak nevetséges elemei a telenovellának, főleg az utóbbi időben..
Kelsey
2011. április 03. 11:50
Adry87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline |
Nagyon örülnék, ha nálunk is leadnák, mert igaz hogy az EPDA feldolgozása, de szerintem Will és Mai főszereplésével sokkal jobb.Őket úgyis sokan megszerették már, biztos sokan megnéznék.
2011. április 03. 18:19
Kelsey |
Idézet (Esszy @ 2011.04.02. 23:34)
A történet a Titkok és szerelmek remake-je, így nem csoda, ha annyi a hasonlóság. Én nem nézem, de sokat olvasom a nézői véleményeket, és az első 60 (?) részre azt mondták, hogy szóról szóra ugyanaz, de a jobb nézettség érdekében eszközöltek némi változást, amitől viszont állítólag csak röhejesebb lett. Persze nem mindenki gondolja így, én most azok véleményét írtam le, akik az EPDA-val való összehasonlítás végett kezdték el nézni.
Persze a Maite, illetve William rajongók ezt másképp gondolják. De azért tényleg vannak nevetséges elemei a telenovellának, főleg az utóbbi időben..
Talán Pont W&M azok akik megmentik a sorozatot
Régebben talán jobban összefogták az események szálait, és kevesebb lett a végére a baki... A kezdetben egyszerű pszichológus, a végén pedig már agysebész féle bakikra gondolok
Na mindegy, az ilyenek előfordulnak:) Talán nézni fogom, de remélem a közepénél-végénél tényleg csavarnak egyet, hogy ne tudjam mindig mi lesz a következő rész... Mondjuk már nem emlékszem mindenre...
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.