Kinek a zenéjét szoktad legtöbbször hallgatni?
2012. május 21. 19:58
ooo... huh talan mostanaban Jessie J David Guetta Nicki Minaj Nickelback P!nk azt hiszem ennyi
2012. május 21. 20:56
Általában az ilyen disco-zenéket vegyesen, de ha konkrét előadó, akkor mostanában Britney Spears. Régen Gagát is sokat hallgattam, de ráuntam. Mostanában egyre többször érzem azt, hogy jobban szeretem Britney-t, mint Gagát De lehez, hogy ez csak egy ilyen 'kiszellőzés', és tudom, ha sokáig nem hallgatok Gagát, akkor ha megint meghallgatom, akkor jobban fogom imádni
2012. május 24. 15:51
Christina Aguilera,Linda Perry,nirvana,queen..
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. május 24. 18:51
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Miley Cyrus, Mr. Busta, Angel, Basshunter, AFC, Lucy Hale, Berczki, Nicki Minaj meg még sorolhatnám :DDD
2012. május 24. 23:01
[quote=Kikiih,2012.05.24. 18:54~3079639]Mindig mást ^^[/Selena Gomez
2012. május 27. 14:30
Seherezade1050Straw Hat Pirate |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 26818 Csatolások: 137018 Azonosító: 170292 offline |
Lady Gaga , Rihanna, Selena Gomez, David Guetta és Kelly Clarkson
2012. június 05. 18:26
Bajbi91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.17. Hozzászólás: 89 Csatolások: 4 Azonosító: 98972 offline |
Magyar: Paddy and the Rats, Szabó Balázs Bandája, Intim torna illegál, PASO, Bohemian Betyars, Csík zenekar, Kerekes Band, Punnany Massif, Erik Sumo band, Fish!, Kowalsky meg a Vega, Magashegyi Underground, Ocho Macho, The Kolin
Külföldi: Mika, Adele, Lady GaGa, Madonna, Take That, Robbie Williams, Coldplay, The Ting Tings, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Linkin Park, Alexandra Burke
Külföldi: Mika, Adele, Lady GaGa, Madonna, Take That, Robbie Williams, Coldplay, The Ting Tings, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Linkin Park, Alexandra Burke
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. június 07. 15:06
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Ez megint egy nehéz kérdés!
Leginkább a külföldi előadók dalait preferálom, de magyar vannak olyan magyar előadók is, akiket szeretek. Viszont a külföldiek közül is, ragaszkodok a régiekhez, akiket pl. kiskoromban megszerettem és hatással voltak a gyermekkoromra, azokhoz máig ragaszkodom! De természetesen vannak új kedvenceim, akik mostanában belopták(ják) magukat a szívembe!
Akiket legtöbbször hallgatok,:
Coldplay, Switchofoot, The Corrs, Savage Garden, Ronan Keating, Kate Winslet, Melanie C, Natalie Imbruglia, Keane,Alanis Morisette The Script, The Verve, The Shins, Enya, Loreena McKennitt, Dido, Delta Goodrem, Erin McCarley, Eels, Take That, Travis, Dropkick Murphy's, Florence + The Machine, Bloodhound Gang, Owl City, Vampire Weekend, Sigur Rós, Scouting for Girls, Madonna, Bloc Party, Hurts, One Republic Lighthouse Family, Sara Bareilles, Phil Collins, Sting, Bryan Adams, Imogen Heap, James Blunt, Josh Groban, Mandy Moore, Regina Spektor, Jason Wade, Elton John, Lene Marlin, Carrie Underwood, LeAnn Rimes, Leslie Carter, Moby, Emmy Rossum, Greg Laswell, Peter Gabriel, Emma Bunton, Chantal Kreviazuk, The Fray, Justin Timberlake, Mika
Továbbá nagy soundtrack rajongó vagyok, élek halok a filmzenékért, a kedvenc zeneszerzőim pedig:
Harry Gregson Williams, James Horner, James Newton Howard, John Powell, Hans Zimmer, John Williams, Oscar Arajuo, Vangelis, Brian Eno, Danny Elfman, Anne Dudley, Howard Shore, Alan Menken
Mint mondtam, számos magyar előadót is kedvelek: Crystal, Paddy and the rats, Mester Tamás, Roy & Ádám, Quimby, Magna Cum Laude, Jazz + az, Edvin Marton, Rácz Gergő,
Leginkább a külföldi előadók dalait preferálom, de magyar vannak olyan magyar előadók is, akiket szeretek. Viszont a külföldiek közül is, ragaszkodok a régiekhez, akiket pl. kiskoromban megszerettem és hatással voltak a gyermekkoromra, azokhoz máig ragaszkodom! De természetesen vannak új kedvenceim, akik mostanában belopták(ják) magukat a szívembe!
Akiket legtöbbször hallgatok,:
Coldplay, Switchofoot, The Corrs, Savage Garden, Ronan Keating, Kate Winslet, Melanie C, Natalie Imbruglia, Keane,Alanis Morisette The Script, The Verve, The Shins, Enya, Loreena McKennitt, Dido, Delta Goodrem, Erin McCarley, Eels, Take That, Travis, Dropkick Murphy's, Florence + The Machine, Bloodhound Gang, Owl City, Vampire Weekend, Sigur Rós, Scouting for Girls, Madonna, Bloc Party, Hurts, One Republic Lighthouse Family, Sara Bareilles, Phil Collins, Sting, Bryan Adams, Imogen Heap, James Blunt, Josh Groban, Mandy Moore, Regina Spektor, Jason Wade, Elton John, Lene Marlin, Carrie Underwood, LeAnn Rimes, Leslie Carter, Moby, Emmy Rossum, Greg Laswell, Peter Gabriel, Emma Bunton, Chantal Kreviazuk, The Fray, Justin Timberlake, Mika
Továbbá nagy soundtrack rajongó vagyok, élek halok a filmzenékért, a kedvenc zeneszerzőim pedig:
Harry Gregson Williams, James Horner, James Newton Howard, John Powell, Hans Zimmer, John Williams, Oscar Arajuo, Vangelis, Brian Eno, Danny Elfman, Anne Dudley, Howard Shore, Alan Menken
Mint mondtam, számos magyar előadót is kedvelek: Crystal, Paddy and the rats, Mester Tamás, Roy & Ádám, Quimby, Magna Cum Laude, Jazz + az, Edvin Marton, Rácz Gergő,
2012. június 09. 10:42
Taylor Swift,Demi lovato,Lucy hale,Victoria Justice,Aly&Aj
2012. június 09. 10:54
Christina Aguilera, Nirvana, The Black Keys, Artic Monkeys, Nickelback, Foster The People, Adele, 1D, Sóley, Florence and the Machine
2 felhasználónak tetszik:
Appalache,
Black Hearth2
2012. június 09. 10:58
All Time Low, Birdy, Simple Plan, Plumb, The Smiths, Big Time Rush, Victorious, Elizabeth Gillies, Jonas.
2012. június 12. 12:41
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5614 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline |
Ha legtöbb,akkor egyértelmű,hogy U-KISS. ♥♥♥♥♥♥
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.