Vastag Tamás kiesett az X-Faktorból
2010. december 05. 13:25
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline |
már bocs.. de szerintem nem az RTL-t hanem a TV2-őt kéne szidni..én egyszerűen utálom a TV2-őt.. és most lehet utálni..mert nekem azt ne mondja senki, hogy az a normális, hogy egész héten lehet (kell) szavazni, aztán az élő show-ban meg az uccsó 10 percben újraindítják az egész szavazást.. szóval a Megasztár úgy meg van rendezve ahogy van.. az egész szavazás csak pénzkidobás..
2010. december 05. 13:27
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline |
én sajnálom Tomit, nekem Ő szimpatikusabb volt mint Csaba ... :/
2010. december 05. 13:28
Az igazat megvallva nem igazán lepett meg, hogy a két Vastag testvér fog párbajozni. Szerintem erre előbb-utóbb már alapból lehetett számítani! És (semmi bajom Tomival), de mikor a Vecát beküldték, szerintem Tominak már ott vége volt, hiszen el kell ismerni, hogy ugyan mind a ketten nagyon sokat fejlődtek, de Csaba az sokkal magabiztosabb a színpadon, és neki már ezelőtt volt egy kis tapasztalata. Semmi értelme azt mondogatni, hogy "nem is mert nem neki kellett volna kiesnie" "de igen neki kellett volna kiesnie", mert úgyis mindenki azt mondja amit gondol, sohasem lehetne egy véleményre jutni. -.- Mind a ketten nagyon jól énekeltek, de Csabánál szerintem ott történt valami, tényleg igazán szívből énekelt és nagyon megható is volt, hihetetlen, hogy ennyire szeretik egymást. Ez manapság nagyon ritka. Az, hogy Tomi kiesett nem az ő hibája, fiatal még előtte az élet, és biztos, hogy hallunk még felőle.
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. december 05. 13:33
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline |
Idézet
Rap4ever8 Rap4ever8
Azta én most néztem meg. Annyira látszott, hgy tudnak mindenről. Tomi már azelőtt odasúgta Csabinak, hogy jó legyen mielőtt tudtak volna róla, hogy ők párbajoznak... És nem is színleltek meglepetést, nem látszott az arcukon semmi különös. Tudtak róla jóval korábban... Azért nagyon örülök, hogy Csabi jutott tovább, de nem is vártam mást. biggrin.gif Viszont egyértelműen most voltak a legjobbak mindketten.
Azta én most néztem meg. Annyira látszott, hgy tudnak mindenről. Tomi már azelőtt odasúgta Csabinak, hogy jó legyen mielőtt tudtak volna róla, hogy ők párbajoznak... És nem is színleltek meglepetést, nem látszott az arcukon semmi különös. Tudtak róla jóval korábban... Azért nagyon örülök, hogy Csabi jutott tovább, de nem is vártam mást. biggrin.gif Viszont egyértelműen most voltak a legjobbak mindketten.
Hát ha Csaba ilyen jó színész, h simán elbőgi magát pedig tudta előre h h lesz, akkor inkább nem énekelnie kellene hanem színészkednie.
Kétlem h tudták előre!!
2010. december 05. 13:34
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline |
nnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeee
kedvesem!!!ő volt a legjobb!!!Tomi a suivunkben vagy!!<3
kedvesem!!!ő volt a legjobb!!!Tomi a suivunkben vagy!!<3
2010. december 05. 13:37
Idézet (Csilli @ 2010.12.05. 13:33)
Hát ha Csaba ilyen jó színész, h simán elbőgi magát pedig tudta előre h h lesz, akkor inkább nem énekelnie kellene hanem színészkednie.
Kétlem h tudták előre!!
Kétlem h tudták előre!!
végülis... Csaba színész...
És Csaba szerintem azért sírt, mert megtörtént, amitől félt, Tomi ellen kellett párbajoznia, és sejthette, hogy ezlesz, hiszen Tomi már többször is párbajozott...
2010. december 05. 13:53
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline |
Idézet
És Csaba szerintem azért sírt, mert megtörtént, amitől félt, Tomi ellen kellett párbajoznia, és sejthette, hogy ezlesz, hiszen Tomi már többször is párbajozott...
hát igen azért sírt, mert szörnyű volt a helyzet. a saját testvérét kellett kiejtenie. de biztos h nem tudta előre h így lesz, mert akkor már lélekben felkészült volna és nem sírja magát el ilyen könnyen.
Én csak azt mondom h az RTL lehet h manipulálja a műsort, de a versenyzők nem hinném h tudnak róla.
2010. december 05. 13:59
Zenefanatikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 506 Csatolások: 23 Azonosító: 139753 offline |
Rap4ever8 egyet értek veled
2010. december 05. 14:15
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline |
A legnagyobb igazságtalanság volt
Nem fer hogy kiesett !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vecának vagy a NIkolasnak kellett volna kiesnie
Nem fer hogy kiesett !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vecának vagy a NIkolasnak kellett volna kiesnie
2010. december 05. 14:16
oceancseppvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 179 Csatolások: 547 Azonosító: 135175 offline |
szerintem a Vecának és a Norbinak kellett volna párbajozni, nem a Vastag tesóknak
2010. december 05. 14:19
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline |
szegény:(
de Norbi miért jut tovább mindig??
olyan ari volt Csaba amikor elkezdett sírni
2010. december 05. 14:21
fanni1998the hunger games♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 2135 Csatolások: 81 Azonosító: 124724 offline |
Idézet (orianthi25 @ 2010.12.05. 14:19)
szegény:(
Tényleg nagyon aranyos volt mikor Csabi sírt
2010. december 05. 14:27
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline |
sajna naon sajnálom !Király L. Norbinak vagy Takács Nikolásznak kellet volna haza menni
2010. december 05. 14:39
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Idézet (Csilli @ 2010.12.05. 13:33)
Kétlem h tudták előre!!
Kétlem h tudták előre!!
Én nem azt mondtam, hogy tudták ki esik ki. Csak azt, hogy szerintem tudtak róla, hogy ők párbajoznak most.
2010. december 05. 14:43
Nagyon sajnálom hogy kiesett mert nagyon nagy tehetségnek tartom. Itt már tényleg nem lehet dönteni mert mindenki nagyon jól énekel és mindenki tehetséges.
2010. december 05. 14:43
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Azt kétlem hogy Csabi csak megjátszotta magát. Jó persze , elfogult vagyok mert nagyon szeretem , de ez nem hiszem hogy színészi játék volt , ha igen akkor pedig Oscar-t neki .
Az meg hogy számítottak arra hogy ketten párbajoznak van valami igazsága , mivel eléggé elkerülhetetlen dolog volt ez
Az meg hogy számítottak arra hogy ketten párbajoznak van valami igazsága , mivel eléggé elkerülhetetlen dolog volt ez
1 felhasználónak tetszik:
Kelsey
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.