Vastag Tamás kiesett az X-Faktorból
2010. december 05. 15:17
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline |
szerintem reális volt a tegnapi döntés, azzal a "kivétellel", hogy Norbi nem az énekes kategóriába tartozik. hajrá Csabinak.
2010. december 05. 15:20
Nagyon kár, hogy kiesett hiszen olyat tehetséges volt!
Most már csak mind olyanok vannak bent akikért fájna a szivem ha kiesnének kivéve Király L. Norbi!!!
Most már csak mind olyanok vannak bent akikért fájna a szivem ha kiesnének kivéve Király L. Norbi!!!
2010. december 05. 15:26
noska, 100%-ban egyetértek veled...
Keresztes Ildikó egyáltalán nem volt meghatódva szerintem nem is aggódott és ez nekem is feltűnt... Nikolásnál bőgött, hogy jaj úristen, úristen... de itt... szinte semmi... pedig a Nikolás az annyira egysíkú valaki ellenben a Tomival, aki jó, lehet nem mindig hozta a 150%-ot, de a legutóbbi prodokciói nagyon jók voltak... és a párbaj pedig hihetetlenül szép volt, és Ferónak igaza volt, mikor aztmondta hogy Csabi Tominak énekelt. Nagyon szép volt mindkettő és a Csabi pedig nagyon aranyos volt amikor sírt... de mondjuk sajnos ez várható volt hogy a fiúk közül valakinek menni kell... és aki Norbit kritizálja, nem értek vele egyet... a tegnapi Tankcsapda szám nagyon jó volt... és az utána lévő is... és lehet hogy sokan azt gondoljátok, nincs jó hangja, de abban biztos vagyok, hogy az itt kommentelők közül, aki Norbit szídja SENKI nem jutott volna oda, ahol most ő van... ennyii...
Keresztes Ildikó egyáltalán nem volt meghatódva szerintem nem is aggódott és ez nekem is feltűnt... Nikolásnál bőgött, hogy jaj úristen, úristen... de itt... szinte semmi... pedig a Nikolás az annyira egysíkú valaki ellenben a Tomival, aki jó, lehet nem mindig hozta a 150%-ot, de a legutóbbi prodokciói nagyon jók voltak... és a párbaj pedig hihetetlenül szép volt, és Ferónak igaza volt, mikor aztmondta hogy Csabi Tominak énekelt. Nagyon szép volt mindkettő és a Csabi pedig nagyon aranyos volt amikor sírt... de mondjuk sajnos ez várható volt hogy a fiúk közül valakinek menni kell... és aki Norbit kritizálja, nem értek vele egyet... a tegnapi Tankcsapda szám nagyon jó volt... és az utána lévő is... és lehet hogy sokan azt gondoljátok, nincs jó hangja, de abban biztos vagyok, hogy az itt kommentelők közül, aki Norbit szídja SENKI nem jutott volna oda, ahol most ő van... ennyii...
2010. december 05. 15:30
susurrusRickrolled |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.01. Hozzászólás: 2759 Csatolások: 5169 Azonosító: 22484 offline |
Már ideje volt, hogy kiessen. Egyetértek Malek Miklóssal, semmit nem fejlődött az első adás óta. Lehet, hogy jó a hangszíne, nekem is tetszik (bár a hamisság gyakran be-becsúszott nála is), de az előadásmódja végtelenül súlytalan és eladhatatlan volt. Cukinak lenni meg nem elég (vagy mégis?). Lehet, hogy Norbi krákog meg visít, de azt csinálja Joe Cocker, Brian Johnson is. Ő és Nikolas a legnagyobb egyéniségek a mezőnyben szerintem (és mondom ezt úgy, hogy mindkettőnek látom a hibáit, gyengéit).
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. december 05. 15:31
Idézet (Beba13 @ 2010.12.04. 23:48)
Szerintem meg az X-faktorban nem Győzike-féle showmaneket (már elnézést) kéne keresni, hanem tehetséges, jó hangú (!!) embereket
Teljesen egyetértek veled. Örülök, hogy ugyanazon a véleményen vagyunk.
2010. december 05. 15:42
LOVEAdam28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 135678 offline |
Vecának kellett volna mennie.és Tominak maradnia
2010. december 05. 16:09
Lovely: persze,ennek a gyereknek nincs hangja! Nem fejlődőtt pedig kellett volna. És ráadásul nem is tisztán énekel,hebeg-habog mint egy veszett kutya,nevetséges
2010. december 05. 16:12
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline |
Csabát igaz mindig is jobban szertettem,de azért Tomi is jól énekelt.Szerintem inkább Király L.Norbinak kellett volna kiesnie,már itt lenne az ideje!a többiekhez képest nagyon alulmarad
2010. december 05. 16:15
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Lovely @ 2010.12.05. 15:26)
noska, 100%-ban egyetértek veled...
Teljesen egyetértek , mármint az Ildikós résszel !
Egyszerűen nem értem hogy miért nem sírt hogy Tomi ment haza. Ebből nekem az jön le hogy neki csak a Nikolas kell és a többieket annyira nem is szereti
1 felhasználónak tetszik:
Lolla
2010. december 05. 16:38
Úgy örülök,hogy végre kiesett! Én is egyetértek:Nem fejlődött és nem is érekelte nagyon a verseny.
2010. december 05. 16:42
áááááááááá ez az erre vártam már csak a Csabának kellene kiesnie
2010. december 05. 16:55
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 519 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline |
szerinem nem neki kellett volna kiesnie hanem Király L.Norbinak!akinek egyáltalán nincs hangja..max annyi mint 1 berekedt verébnek(már bocs)...Tominak benn kellett volna maradnia...igazságtalan az egész!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.