Szerintem felesleges azon veszekedni, hogy kinek kellett volna kiesnie, úgyis mindenki más véleményen van. Főleg nem azon kéne vitatkozni, hogy ki tehetséges és ki nem, mert mindenki szemében mást jelent tehetségesnek lenni. Szerintem.
Én úgy gondolom, hogy akárki nyeri meg, akkor is mind a 12 döntős nyert ezzel az egésszel.
Vastag Tamás kiesett az X-Faktorból
2010. december 05. 19:33
Jajj de sajnálom. ment volna a norbika akinek semmi hangja
2010. december 05. 19:37
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Én akár hányszor megnézem , sírok rajta
Annyira megható ez a szeretet és aki ezen nem sírja el magát annak nincsenek is emberi érzései. Annyira sajnálom hogy Tomi ment , persze Csaba a kedvencem és én is őt választom de akkor is. Az a fájdalom amikor Csaba megölelte zokogva Tomi , én is átéreztem . Annyira rossz volt ez így. Persze utólag mindenki azt mondja hogy neki meg neki kellett volna mennie de ez sajnos úgy látszik nem ezen múlik. Mármint már 16 oldalon keresztül csak ez a téma , vagyis akkor nem tudom hogy kik szavaznak Norbi-ra ha ennyire utalja mindenki. Sajnos szavaznak rá és ezt csak úgy lehet kiküszöbölni ha tényleg mi is a kedvencünkre szavazunk akár csak egyet is.
Csabi most már 100% hogy neked kell nyerni és képes vagy rá.
Aki így meg tud hatótdni az rossz ember nem lehet , a hangja tökéletes és az előadás mód is nagyon sokat javult
HAJRÁ VASTAG CSABA , és ne keseredj el
2010. december 05. 19:42
plillasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 353 Csatolások: 4 Azonosító: 130794 offline |
ezt már előre megtervezték PF érdekes hogy pont most nyilatkoztak a testvérek arról hogy mi lesz ha együtt kell majd párbajozniuk...na mind1..//én azért örülök hogy Csaba jutott tovább mert Tomi hangja szerintem egy kicsit el van maradva a többiekétől...:|
2010. december 05. 19:45
Idézet (plillas @ 2010.12.05. 19:42)
ezt már előre megtervezték PF érdekes hogy pont most nyilatkoztak a testvérek arról hogy mi lesz ha együtt kell majd párbajozniuk...na mind1..//én azért örülök hogy Csaba jutott tovább mert Tomi hangja szerintem egy kicsit el van maradva a többiekétől...:|
Énis erre gondoltam mikor mondták, hogy ők fognak párbajozni.
Az is lehet, hogy már régen el van döntve a verseny és Norbi fog majd nyerni.
2010. december 05. 19:45
szegéény Tomi,annyira sajnáltam!!!
De amikor kiderült h kimegy tovább,és elkezdett sírni a Csabi,hát én is majdnem elkezdtem sírni!! de azért remélem tényleg hallunk majd vmikor még Tomiról!!
De amikor kiderült h kimegy tovább,és elkezdett sírni a Csabi,hát én is majdnem elkezdtem sírni!! de azért remélem tényleg hallunk majd vmikor még Tomiról!!
2010. december 05. 20:29
én azon annnyira sírtam amikor a Csabi a Tomi vállán zokogott. az nagyon megható volt, ők igazán szeretik egymást és ez nagyon látszódik is :-)
viszont mostmár tényleg a legjobbaknak van csak helyük a versenyben és Csabi jelentősen jobb szerintem. és a mostani produkciójával is levett a lábamról. Veca és Nikolas mint mindig, most is állati jók voltak, a Veca előadásánál szó szerint kirázott a hideg!
viszont már Király L. Norbit küldeném haza de gyorsan.. jó meg minden de menjen már haza .. :'D
viszont mostmár tényleg a legjobbaknak van csak helyük a versenyben és Csabi jelentősen jobb szerintem. és a mostani produkciójával is levett a lábamról. Veca és Nikolas mint mindig, most is állati jók voltak, a Veca előadásánál szó szerint kirázott a hideg!
viszont már Király L. Norbit küldeném haza de gyorsan.. jó meg minden de menjen már haza .. :'D
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2010. december 05. 20:31
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline |
igazán szeretik egymást,persze...erről annyit hogy ha a testvéremmel kéne párbajoznom inkább lelépnék önként,ráadásul ők meg is ígérték hogy nem párbajoznak egymás ellen.
2010. december 05. 20:43
Szegény,szerintem Norbinak már rég ki kellett volna esnie
2010. december 05. 20:44
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Nem tudom, hogy mi vezérli azokat az embereket, akik szerint Nicolasnak vagy Vecának kellett volna hazavinnie. Ők ketten maradtak szerintem (talán még Csabi), akikben tényleg megvan az a bizonyos X. Lehet szeretni, vagy nem szeretni őket, de ők azok akik TUDNAK!
Egyre jobban félek attól, hogy Norbi fog nyerni...a legjobb 4-ben benne lenni az egy nagyon nagy dolog úgy gondolom, és az renben, bejutott a legjobb 12 közé, oké, van egyéniség, showt tud csinálni, de beszavazni a döntőbe a lehető legnagyobb hiba. Egy énekelni nem tudó ember nyerné meg a versenyt szégyen lenne.
Tomi kieséséhez annyit, hogy várható volt, Norbi mellett ő a leggyengébb láncszem. Csaba sokkal jobb volt nála, nem ért meglepetésként a továbbjutása.
Egyre jobban félek attól, hogy Norbi fog nyerni...a legjobb 4-ben benne lenni az egy nagyon nagy dolog úgy gondolom, és az renben, bejutott a legjobb 12 közé, oké, van egyéniség, showt tud csinálni, de beszavazni a döntőbe a lehető legnagyobb hiba. Egy énekelni nem tudó ember nyerné meg a versenyt szégyen lenne.
Tomi kieséséhez annyit, hogy várható volt, Norbi mellett ő a leggyengébb láncszem. Csaba sokkal jobb volt nála, nem ért meglepetésként a továbbjutása.
2010. december 05. 21:02
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline |
Én is arra gondoltam amit plillas és kateblock,pont ezt mondtam a barátnőmnek is,hogy mennyire érdekes,hogy erről nyilatkozott Csabi,hogy mi lenne ha párbajoznának,amúgy én már hallottam azt hogy az egész előre meg van tervezve,de nem tudom mi az igazság.
2010. december 05. 21:03
ez a pár baj eszméletlen nehéz és hihetetlen jó volt
nehéz lehetett eldönteni hogy végül is ki essen ki, mert Tominak jobb a hangja mint Csabinak ,de Csabinak viszont van önbizalma ami Tomiból hiányzik.
nem lettem volna akkor ott a zsűri helyében az is biztos mert bár mind kettőnek meg van már alapozva a jövője de eszméletlen nehéz lehetett dönteni akkor!
Sajnálom Tomit ,de most legalább jobban oda tud figyelni az érettségire és utána meg jöhet vissza nekünk énekelni
nehéz lehetett eldönteni hogy végül is ki essen ki, mert Tominak jobb a hangja mint Csabinak ,de Csabinak viszont van önbizalma ami Tomiból hiányzik.
nem lettem volna akkor ott a zsűri helyében az is biztos mert bár mind kettőnek meg van már alapozva a jövője de eszméletlen nehéz lehetett dönteni akkor!
Sajnálom Tomit ,de most legalább jobban oda tud figyelni az érettségire és utána meg jöhet vissza nekünk énekelni
2010. december 05. 21:26
Gici9696visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 130143 offline |
Féltem, hogy bekövetkezik ez a párbaj. Mind a kettőjüket nagyon imádom, a párbajt végig is sírtam. Nem Tominak kellett volna mennie, de nem is Csabinak. Remélem, a következő adásban Veca vagy Nikolasz esik ki. Hajrá Csabi(L)
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.