Vastag Tamás kiesett az X-Faktorból
2010. december 05. 22:01
Ez a baj Magyarországon Mindenki csak ara megy, hogy a másik jajj de cuki, meg ilyenek... Ezért jutott idáig el Tomi, mert álljtólag olyan cuki... Ne sértődjön meg senki, de szerintem ennek már előbb megkelett volna történnie. A párbajban Csabit nagyon megsajnáltam:) Ő nem kellett volna párbajozzon:( És ha most igazságosak akarunk lenni, akor egyértelmüen Veca a befutó. Neki olyan páratlan és tiszta hangja van, mint senki másnak..
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2010. december 05. 23:38
Veca a legjobb..
akarki akarmit mond,neki van a legszebb hangja es kinezetileg sem csunya;)
O kellene megnyerje az X faktort:D:D
2010. december 06. 07:54
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Idézet (rheuska @ 2010.12.05. 23:29)
csak szerintem volt megrendezett, hogy pont ők ketten párbajoztak?
Hát nem tudom, kicsit tényleg megrendezett szagú volt, de szerintem nem. Tamásra megint kevesen szavaztak, mert a nyeréshez már nem elég a tinisunák szavazata, Csabára sem, mert gondolom a rajongói úgy gondolták, úgyis megvan a kellő szavazatszám. De nem lett meg.
2010. december 06. 08:48
Én még mindig nem értem a hozzászólásaitokat! Ez a hír nem arról szól, hogy kinek van szebb hangja meg ki cukibb, stb... Mindenki írogatja a hülyeségeit. Fogjátok már fel végre. Nem az az érdekes ebben a négyesben, hogy a Vecusnak kristálytiszta hangja van, vagy hogy a Nikolas egysíkú, esetleg a Norbi inkább a showban erős. Döntse el mindenki magának. Inkább nézzétek meg ismét a két testvér párbaját, Csaba könnyeit, és (nekem legalábbis) eszembe sem jut a többi. Csak azt érzem, hogy kiszakadt a szívemből egy darab, mert én még a mai napig sem értem, hogy hogy történhetett ez meg. Ne írjatok ide ostobaságokat. Mert ahogy ez a párbaj sajnos eljött, úgy eljön a végső döntő is, és akkor majd lehet írogatni, hogy ez miért volt jobb annál. Most érezzünk együtt velük, és aki a többieket komálja, az írjon az Ő híreikhez szépeket, de ne ezt a két fiút szapuljátok kérlek benneteket! Tomi érezte, hogy mennie kell, Csaba meg teljesen kikészült, mint ahogy az országban nagyon sok rajongója. Sírjunk velük együtt, és reméljük a legjobbakat, mindenki a maga favoritjának!
Encsy19
2010. december 06. 08:53
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline |
MIÉRT,MIÉRT MIÉRT MIÉRT MIÉRT MIÉRT MIÉRT MIÉRT MIÉRT MIÉRT??????????????????????????????????????? Ő VOLT AZ EGYIK LEGJOBB,LEGSZEBB HANGSZÍNŰ ÉNEKES,ÉS MÉG SZERÉNY IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. december 06. 09:00
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline |
Idézet
Veca a legjobb..biggrin.gif
Jól érzed magad??
Veca hangja olyan ,mint a repett bögre!!
szóval sztem nem mondj olyanokat amik esetleg lég szánalmasak lehetnek!! nyávogós a hangja és most hamis is volt,neki kellett volna párbajoznia!!
2010. december 06. 10:24
Dzsulszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.21. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 46955 offline |
mindenkinek aki "leszólja" Vecát! én nem akarom senki véleményét sérteni, nem akarok okoskodni, meg nekem sem kedvencem, de azt alá kell írni, hogy gyönyörű, tiszta hangja van. tökéletesen tudja használni a hangját, ismeri az éneklés apró cseleit is, vagyishogy hogyan tud játszani a hangjával ahhoz, hogy az előadása tökéletes lehessen. szóval szerintem itt mindenkinek azt kéne figyelembe vennie, hogy milyen előadó, énekes, nem azt hogy ki ő, honnan jött és hogy néz ki!!
2 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow,
Pandus
2010. december 06. 10:29
Idézet (rheuska @ 2010.12.05. 23:29)
csak szerintem volt megrendezett, hogy pont ők ketten párbajoztak?
Bennem is felmerült ez a gondolat. Sőt, arra is gondoltam, hogy a 'bulváros' kérdéseikkel is szítani akarnak valamit. Balázsék egyre szemtelenebbek. Nem mintha sok köze lenne Csaba állítólagos 'aszexualitásának' vagy Norbi 'nagy kígyójának' magához a tehetségkutatóhoz de én nem azért nézem, hogy ezt hallgassam. Ha pletykák érdekelnek, tudom hol keressem őket.
Pandus
2010. december 06. 11:29
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline |
Kateblock:
egyetértek.. nem tudom mért kell nyomatniuk.. ezeket a közönséges baromságaikat... perverzkedjenek otthon.
mi a gyönyörű hangú énekeseket néznénk..!
Idézet
... hogy a 'bulváros' kérdéseikkel is szítani akarnak valamit. Balázsék egyre szemtelenebbek. Nem mintha sok köze lenne Csaba állítólagos 'aszexualitásának' vagy Norbi 'nagy kígyójának' magához a tehetségkutatóhoz dry.gif de én nem azért nézem, hogy ezt hallgassam. Ha pletykák érdekelnek, tudom hol keressem őket. dry.gif
egyetértek.. nem tudom mért kell nyomatniuk.. ezeket a közönséges baromságaikat... perverzkedjenek otthon.
mi a gyönyörű hangú énekeseket néznénk..!
2010. december 06. 14:35
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Jaj hagyjuk már ezt a nagy érzelgősséget amit néhányan lerendeznek. Biztos volt, hogy Tomi lesz a következő kieső (bár én szívesebben búcsúztam volna Norbitól..), hisz ő volt a leggyengébb láncszem. Előre látható volt, hogy NEM fogja megnyerni, és ezzel a műsorral ő is sokat nyert, ismerettségeket szerzet - nem kis neveket - , ismeri a közönség, szereti...tehát nem kell temetni, biztos, hogy nem fog eltűnni. Csaba tényleg nagyon szomorúan a nyakába borult, annál nekem is összeszorult a torkom, de megy tovább ez az egész. Ez ilyen..tudták mire vállalkoznak. Ráadásul annyira biztos voltam benne, hogy lesz gy testvérpárbaj...
2010. december 06. 15:07
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline |
Ez nem volt fer !!!!!!!!!!!! NEM Neki és a Csabának kellett volna párbajozni!!! Ő volt a kedvencem olyan aranyos és szimpatikus hogy az hietetlen . Én nélküle nem is nézem az X-Faktort.
2010. december 06. 16:25
Örülök, hogy nem a Csaba esett ki, de a Tominak se kellett volna, hanem inkább a Norbinak.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.