Vastag Tamás kiesett az X-Faktorból
2010. december 06. 17:42
SmileyCarolineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.29. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 139818 offline |
figyeljetek mind azok akik azt írják, hogy Norbinak kellett volna kiesni, mert a nézők szavazzák be mindig Norbit azaz közülünk jó páran és, hogy most így alakult, igaz nem igazságos de ez ellen nem lehet semmit tenni, a nézők döntenek arról, hogy ki marad és ki megy és ha nekik most így volt jó hát viseljék a következményeket, remélem azért, hogy Tomi jövőre újra jelentkezik és megnyeri de most Csabának kell nyernie XD
2010. december 06. 19:33
florenceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 139212 offline |
HÁLa az égnek, hogy kiesett!
Amúgy meg az a bőgés, amit Vastag csaba ott lerendezett, eléggé khm. hogyis mondjam? DIREKT VOLT Na,. nem hiszem, hogy olyan hihetetlenül szenvedett volna
Amúgy meg az a bőgés, amit Vastag csaba ott lerendezett, eléggé khm. hogyis mondjam? DIREKT VOLT Na,. nem hiszem, hogy olyan hihetetlenül szenvedett volna
2010. december 06. 19:46
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline |
örülök hogy kiesett
bár szegény Csabát sajnáltam
bár szegény Csabát sajnáltam
2010. december 06. 19:48
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline |
ja és én sem bírom Vecát (ez nem kifejezés..)
de kétségtelen hogy neki van a legjobb hangja a bent maradottak közül..
de kétségtelen hogy neki van a legjobb hangja a bent maradottak közül..
2010. december 06. 20:06
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Idézet (Jessica77 @ 2010.12.06. 09:00)
Jól érzed magad??
Veca hangja olyan ,mint a repett bögre!!
szóval sztem nem mondj olyanokat amik esetleg lég szánalmasak lehetnek!! nyávogós a hangja és most hamis is volt,neki kellett volna párbajoznia!!
Veca hangja olyan ,mint a repett bögre!!
szóval sztem nem mondj olyanokat amik esetleg lég szánalmasak lehetnek!! nyávogós a hangja és most hamis is volt,neki kellett volna párbajoznia!!
Most szerintem te mondtál eléggé olyan dolgokat, ami miatt te vagy szánalmas.
2010. december 06. 20:21
sajnálom, hogy kiesett , most Csabinak meg kell nyernie
2010. december 06. 21:08
Dzsulszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.21. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 46955 offline |
Idézet (florence @ 2010.12.06. 19:33)
igazából sajnos az ilyen hozzászólások csak a kijelentőről állítanak ki szegénységi bizonyítványt... nem tudom te mit éreznél, ha a saját tesód ellen kellene valami igazán rosszat tenned, és esetlegesen a saját hibádnak éreznéd azt, hogy az ő álma bizonyos fokig szertefoszlik... bár náluk most nem ez a helyzet, hiszen amit Tamás később mondott az abszolút felnőttes és tiszta gondolkodásra vall, de Csaba akkor is rosszul érezhette magát. szerintem gondolkozzatok el, hogy mit gondoltok másokról,. minden ember más, van aki ki meri mutatni az érzéseit és van aki nem.. ennyi!!
2010. december 06. 22:38
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline |
Aj olyan megható volt hogy kiesett a Tomi!De hát szerintem télleg nagyobb hangja van a Csabának! Mindkettőjüknek olyan szép a hangszíne. Azért jó látni hogy ilyen jó testvérek!
2010. december 06. 22:51
CSaba jobb ezerszer, de nekem mégis TOmii volt szimpibb ♥ Na nem baj csaba ezt megnyeri aztán majd a következőt Tomii. Hajrá CSABA!!♥
2010. december 07. 07:29
Cukormázas_leguánvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.30. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 139839 offline |
nem hiszem el olyan drámai volt az Xfaktor és...én sírtam is tominak drukkoltam. Pedig ő nem akart Csaba se párbajozni.
2010. december 07. 08:56
Idézet (florence @ 2010.12.06. 19:33)
Te melyik műsort nézted? Sírtál, elnézést zokogtál már szívből? Én Csabával együtt tettem azt, mint nagyon sokan még kis országunkban szerintem. Az nem megrendezett sírás volt, elhiheted! Csabán tisztán látszott, hogy összeomlott! Vagy ez csak nekem tűnt fel?
2010. december 07. 11:17
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Amúgy eleinte pont hogy Csabát nem bírtam, aztán mégis ő lett a sokkal szimpatikusabb az élő adások óta... Örülök hogy Ő nyert, örülök hogy Tomi kiesett.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2010. december 07. 18:38
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline |
sztem csaba sokkal tehetsegesebb tamasnal, nekem eleve nem volt szimpi tamas!
2010. december 10. 08:43
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline |
Kár, hogy kiesett, de tényleg az is nagy dolog, hogy eddig eljutott.
Nem sajnálom, mert máris leszerződött, viszi még valamire. Azért remélem, nem viszik el olyan Brasch Bence-irányba.
Nem sajnálom, mert máris leszerződött, viszi még valamire. Azért remélem, nem viszik el olyan Brasch Bence-irányba.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.