Vastag Tamás kiesett az X-Faktorból
2010. december 05. 08:43
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline |
majdnem sírtam úgy sajnáltam őket. meglepődtem hogy a 2 testvérnek kellet kiesni akárki akármit mond még ha a zsűri is szerintem tomi nagyon jó volt. sok kis popsztárnak nincs olyan jó hangja mint neki meg a tesójának. hajráá fiúk ne adjátok fel!
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2010. december 05. 08:46
NEM FÉLTÉKENYSÉGBŐL MONDTAM, HANEM MERT MINDENKI MÁS IS ÍGY GONDOLJA, TE ENGEM NEM FOGSZ MEGGYŐZNI AZ ELLENKEZŐJÉRŐL. TILTASS KI INNEN, HA ÚGY JÓL ESIK DE A VÉLEMÉNYEMET NEM VÁLTOZTATOM MEG MIATTAD!!!!!
NORBINAK MEG AZ A KÜLÖNLEGESSÉGE, HOGY ILYEN REKEDT A HANGJA MEG VICCES!!!!! VECA FELSZÍNES!!!!!!!!!!! Grace Benning MOST NEKED IS IGAZAD VAN.
ÉS EZT NEM AZÉRT ÍRTAM, MERT NEM FOGADOM EL A VÉLEMÉNYED, HANEM MERT NEM BÍROM, HA LEHÜLYÉZNEK.
NORBINAK MEG AZ A KÜLÖNLEGESSÉGE, HOGY ILYEN REKEDT A HANGJA MEG VICCES!!!!! VECA FELSZÍNES!!!!!!!!!!! Grace Benning MOST NEKED IS IGAZAD VAN.
ÉS EZT NEM AZÉRT ÍRTAM, MERT NEM FOGADOM EL A VÉLEMÉNYED, HANEM MERT NEM BÍROM, HA LEHÜLYÉZNEK.
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2010. december 05. 08:47
Dorchyka98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 128943 offline |
velem is ugyanez volt TeenLady
attól még IMÁDLAK Vastag Tomi (L)(L)
attól még IMÁDLAK Vastag Tomi (L)(L)
2010. december 05. 09:10
Idézet (Antimiley @ 2010.12.05. 08:11)
szerintem veca le fizette a zsűrit. senki nem szereti, ezért tuti senki nem szavaz rá. ráadásul hármuk közül ( vastag tesók- veca )
vastag csabinak kellett volna továbbjutni és Vecának párbajozni. Gyűlölöm ezt a csajt, nem is énekelt jól. Grace Benning nincs igazad!!
Norbi pedig szuper volt tegnap este!!
vastag csabinak kellett volna továbbjutni és Vecának párbajozni. Gyűlölöm ezt a csajt, nem is énekelt jól. Grace Benning nincs igazad!!
Norbi pedig szuper volt tegnap este!!
Hát szerintem mindenkinek más a véleménye.De azért nem kell mondani olyat,hogy lefizette a zsűrit.Sokan szeretik!Sajnáltam,hogy Tomi esett ki,pedig kezdtem megszeretni.
2010. december 05. 09:21
Zenefanatikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 506 Csatolások: 23 Azonosító: 139753 offline |
Sajna ő távozott,pedig Nikolasnak vagy Norbinak kellett volna menni Szerintem Veca nagyon jól megállja a helyét és jobban mint:SP,Barbee,Lola......
2010. december 05. 09:26
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline |
Nagyon sajnalram mindekettojuket,de legfokeppen Csabat,eloszoris mind a ket produkcioja nagyszeru volt es az a parbajdal....hat nehez szavakat talalni ra,es a vegen ensem birtam ki siras nelkul,nagyon sajnaltam Csabat remelem tobbszor nem kell parbajoznia....
2010. december 05. 09:30
hát ez nyilvánvaló volt hiszen a Csabit csak meg kell hallgatni és már ott meg lehet állapítani hogy jobb..kicsivel tehetségesebb is volt a Tominál de tudtam hogy egyszer ki fogják hozni a Vastag/Vastag párbajt és háát a Csabi sokkal jobb volt a Tominál
2010. december 05. 09:32
szandy9797új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 132875 offline |
Nagyon jól szerepelt mind a két Vastag tesó és szerintem nem nekik kellett volna párbajozniuk!De még mindig nem értek valamit ha ez egy tehetségkutató akkor mit keres még ott a Norbi hisz neki csak színpadi jelensége van de énekelni nem tud!
HAjrá CSaba!
HAjrá CSaba!
2010. december 05. 09:32
én azt szerettem volna hogy az a K.Ö.C.S.Ö.G. nicolast nyomták volna ki.....a párbajnál az öcseem elbőgte magát
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.