Vastag Tamás kiesett az X-Faktorból
2010. december 05. 09:35
nem bántásból,de már ideje volt hogy kiessen...
2010. december 05. 09:39
Bettyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 135893 offline |
Nagyon jól szerepelt a testvérpár, de élni kell a ténnyel: mindig búcsúzni kell valakitől.
Azért én még nem ejtettem volna ki Tamást, mert a hangja nagyon megnyugtató, lágy, hagyhatták volna még egy kicsit, hogy mégjobban kibontakozzon.
De nehogy bárki is azt higyje, hogy a Király L. Norbi jobb Wolf Katinál és Vastag Tominál, mert ő tovább jutott most is a döntőben...
Norbit azért engedte a zsűri be a döntőbe, hogy még pár előadását megnézzék, és röhögjenek rajta, majd a nézők kiejtik, mert annyira szar. De sajna tévedtek a mentorok, mert mint már tudjuk: a sok botfülű képes rá szavazni.
Jó, profin tud zongorázni, égő botokat dobálni, de ezzel az előadással nem megy semmire, ha egyszer nincs hangja! Majd a kedves szavazók következőleg csukott szemmel halgassák, és úgy küldjenek voksot.
De lehet, hogy ebben a mai világban a szavazat már nem ér semmit, bár ez is csak egy újabb feltételezés...
Azért én még nem ejtettem volna ki Tamást, mert a hangja nagyon megnyugtató, lágy, hagyhatták volna még egy kicsit, hogy mégjobban kibontakozzon.
De nehogy bárki is azt higyje, hogy a Király L. Norbi jobb Wolf Katinál és Vastag Tominál, mert ő tovább jutott most is a döntőben...
Norbit azért engedte a zsűri be a döntőbe, hogy még pár előadását megnézzék, és röhögjenek rajta, majd a nézők kiejtik, mert annyira szar. De sajna tévedtek a mentorok, mert mint már tudjuk: a sok botfülű képes rá szavazni.
Jó, profin tud zongorázni, égő botokat dobálni, de ezzel az előadással nem megy semmire, ha egyszer nincs hangja! Majd a kedves szavazók következőleg csukott szemmel halgassák, és úgy küldjenek voksot.
De lehet, hogy ebben a mai világban a szavazat már nem ér semmit, bár ez is csak egy újabb feltételezés...
2010. december 05. 09:39
sipy97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 767 Csatolások: 0 Azonosító: 133795 offline |
Úristen, én annyííra sajnáltam őket <3
De nem is igazán Tomit azért hogy kiesett, hanem az, hogy ilyen szituációba kerültek és Csabának büntudata volt, és nem is Csabit, hanem mindkettőjüket
De nem is igazán Tomit azért hogy kiesett, hanem az, hogy ilyen szituációba kerültek és Csabának büntudata volt, és nem is Csabit, hanem mindkettőjüket
2010. december 05. 09:42
Megint nem őt ejtettem volna ki, szerintem a tegnapi adásban Tamás énekelt a legjobban. Vastag Csaba rohadtul hamis volt és sablonos a hangja, legalábbis én így érzékeltem. Persze várható volt, hogy a kislányoknak ő tetszik jobban, mivel ő az érett férfi...
2010. december 05. 09:52
Dzsulszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.21. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 46955 offline |
Idézet (ani11 @ 2010.12.05. 00:11)
Csaba előre ivott a medve bőrére? Akkor kezdte el siratni Tamást, amikor még nem is hirdettek eredményt. Persze, egyértelmű volt, hogy Tamás fog kiesni, hisz Csaba érettebb, jobb, mint Tamás,ez a rúd elé szaladás mégis ciki gesztus volt,és ebben a helyzetben viszont Tamás mutatkozott érettebbnek,jól kezelte a bakit. Kicsit mintha restelkedett is volna Csabi miatt..
nem azt kezdte el siratni, hogy miatta esik ki az öccse, hanem az egész szituációt..
2010. december 05. 09:55
nálam akkor is Tomi és Csabi maradnak a legjobbak..csak a sok süket embernek úgynézki egy Király L. Norbi kell -.-"
2010. december 05. 09:59
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline |
Én is örülök, hogy ő esett ki.
Igazából senki sem a kedvencem, de Csabinak szurkolok a legjobban.
Igazából senki sem a kedvencem, de Csabinak szurkolok a legjobban.
2010. december 05. 10:02
sajnáltam hogy ki esett de itt már mindenkinek meg van a jövője annyira nem kell félteni és legalább jobban oda figyelhet az érettségire
2010. december 05. 10:02
egyébként szerintem is Norbinak kellett volna kiesnie, mert a zsűri is megmondta neki hogy nem tud énekelni, csak jól adja el magát....Veca,Csaba és Nikolasz maradjon a legjobb 3-ban.....
2010. december 05. 10:05
Én előre tuttam amikor Veca meg ők voltak hogy Veca fog tovább jutni. De nagyon gáz hogy pont ők ketten párbajoztak. Én szívem szerint is vagy Tamást vagy Nikolas-t estettem volna ki. Viszont mind a ketten jókvoltak a párbajban. Én nem tudtam volna dönteni közöttük ha csak ezt az egy dalt kellet volna nézni, de mivel nem ezért egyértelűvé vált hogy Tamás esik ki. Megaztán Tamás a selejtezőben sokkal jobb volt mit a tesója és úgytűnik fordult a kocka. Hát ez van.
2010. december 05. 10:06
solya222: teljes mértékben egyetértek.
nekem is Nikolas és Veca a kedvencem,meg még Csaba.Szomorú voltam egy kicsit Csaba miatt,mert Tomit nem szerettem,de mikor láttam,hogy Csaba mennyire megsiratta,az elég rossz volt. :SSS De remélem,hogy jövőhéten Norbi megy haza.Mert ő csak 1 showman.Nikolas,Veca,Csaba hajrá.
nekem is Nikolas és Veca a kedvencem,meg még Csaba.Szomorú voltam egy kicsit Csaba miatt,mert Tomit nem szerettem,de mikor láttam,hogy Csaba mennyire megsiratta,az elég rossz volt. :SSS De remélem,hogy jövőhéten Norbi megy haza.Mert ő csak 1 showman.Nikolas,Veca,Csaba hajrá.
2010. december 05. 10:08
Szegény Tomiii:( Sajnáálom:SDe őőszintén a Csaba jobb volt:D
2010. december 05. 10:13
Igazából, ha itt tartunk, már 2 hete ki kellett volna esnie. Dorka helyett. Most már úgy is kiesett, de jobb lett volna Dorkát látni a színpadon, mintsem Őt. Mindegy, nekem most is úgy is mindegy lett volna, melyikük esik ki.
2010. december 05. 10:15
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHH!!! Pedig úgy volt,hogy Csaba leteszi a mikrofont,de meg tudom érteni a döntését. Mindegy,Tomi a szememben megnyerte az X-faktort. Várom ide haza Veszprémbe,a barátnőm anyja tanítja és kapok autogrammot. Csabának meg szurkolok!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.