Vastag Tamás kiesett az X-Faktorból
2010. december 05. 10:40
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline |
én nem értek egyet azokkal akik azt mondják hogy Norbinak nincs hangja! szerintem azok a botfülűek akik ezt állítják!!! Norbinak nagyon jó hangja van! Nagyon jó, DE nem a legjobb! ez tény és való, ugyanakkor bevallom nem ő az egyetlen kedvencem mégis CSAK az ő produkciója tud lekötni!! a többiek alatt mindig mászkálok meg mást csinálok, ő az egyetlen aki egész végig leköti a figyelmem!!! és persze lehet, hogy ha majd később ha rádióba hallgatom a hangját nem fog annyira tetszeni, nem is azt mondom, hogy ő nyerje meg, hanem hogy igenis oka van annak, hogy eddig eljutott és meg is érdemli, és remélem a 3. helyen végez legalább a nyertesnek meg alap, hogy ezek után Csabának kell lennie, más esélyes nincs is!!
2010. december 05. 10:44
Adry87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline |
Nagyon drámai párbaj volt a tegnapi, és én mindkét fiút imádom, sajnálom hogy kiesett a tomi, én is majdnem elsírtam magam, szegény csaba hogy összetört, de remélem ő fogja megnyerni az x faktort.
2010. december 05. 10:46
sztem Norbinak kene mar egyszer elmenni,nekem egyaltalan nm jon be sem hangilag,sem kinezetileg .
Nekem nm szimpatikus:)
Nekem nm szimpatikus:)
2010. december 05. 10:49
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline |
én jobban szeretem Tomit mint a testvérét, de mind1..
és am is Vecának szurkolok.^^
és am is Vecának szurkolok.^^
2010. december 05. 10:50
börnicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 208 Csatolások: 46 Azonosító: 133864 offline |
sajnalom hogy kiesett tamas, de foleg azt hogy a testverevel kellett parbojozzon...ez a legszomorubb:(...szegeny csaba jobban kikeszült mint tamas....annyira sirt hogy en is rakeztem:((....amugy en azt a pillanatot varom az x factorban amikor kiraly norbi kiesik!!! miatta mar egy csomo tehetseges es jo hangu enekes kellett kiessen!!! kik azok akik egy remorkara szavaznak???? ez a verseny nem arrol szol hogy ki nez ki a leghujebben es ki vagja a legdurvabb mutrakat!!!! hanem arrol hogy kinek van a legjobb hangja es a legjobb eloado kepessege!!!
2010. december 05. 10:53
Nagyon rossz volt látni a tegnapi párbajt. Bár nagyon örülök, hogy Csaba maradt versenyben, de Tominak sem kívántam a kiesést. Komolyan sírtam, mikor láttam, hogy Csaba mennyire összetört.
Aki azt mondja, hogy Norbinak kéne mennie, mert nincs hangja, annak tényleg nincs jó füle. Neki különleges hangja van csak meg kell hozzá találni a megfelelő zenei stílust.
Remélem Csaba fogja megnyerni, mert úgy gondolom, hogy Ő legalább tényleg megérdemelné, mivel (szerintem) jóval tehetségesebb és színpadra termettebb, mint akármelyik társa.
Aki azt mondja, hogy Norbinak kéne mennie, mert nincs hangja, annak tényleg nincs jó füle. Neki különleges hangja van csak meg kell hozzá találni a megfelelő zenei stílust.
Remélem Csaba fogja megnyerni, mert úgy gondolom, hogy Ő legalább tényleg megérdemelné, mivel (szerintem) jóval tehetségesebb és színpadra termettebb, mint akármelyik társa.
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2010. december 05. 10:57
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
A párbaj előtt lekapcsoltam a tévét. Egyikükért sem rajongok különösebben, azt meg 1000%-ra vettem, hogy Tomit küldik haza. Inkább aludtam...
Egyébként végre kiesett Tomi, hihetetlenül unalmas produkció voltak, amik meg ígértesnek tűntek, elszúrta azzal, hogy telenyomta hamis hangokkal...
Azért azt kijelenteni, hogy Norbinak semmi hangja, az elég erős túlzás. Van neki, csak ilyen rekedtes. Tényleg jó énekes, de NEM A LEGJOBB. Van azért jópár rekedtes hangú énekes a zeneiparban, akkor nekik sincs hangjuk? (Pl. Horváth Charlie, Joe Cocker, stb.)
Nekem tegnap Veca tetszett a legjobban. A hideg ráz (jó értelemben), amikor hallgatom. Gyönyörű a hangja és csinos is. Two in one.
Csaba a lassú dalával egyáltalán nem tetszett, a Hooligans már jobb volt, de ott is zavart a hangja. Nem tudom, nekem nem tetszik a hangszíne. Énekelni tud, de ő sem a legjobb a mezőnyben.
Nikolas nekem is nagyon tetszett a magyar dalban... Végre mutatott valami mást is.
Szóval azt hiszem, hogy Vecának szurkolok. Nyerje meg ő az X-Faktort...
Egyébként végre kiesett Tomi, hihetetlenül unalmas produkció voltak, amik meg ígértesnek tűntek, elszúrta azzal, hogy telenyomta hamis hangokkal...
Azért azt kijelenteni, hogy Norbinak semmi hangja, az elég erős túlzás. Van neki, csak ilyen rekedtes. Tényleg jó énekes, de NEM A LEGJOBB. Van azért jópár rekedtes hangú énekes a zeneiparban, akkor nekik sincs hangjuk? (Pl. Horváth Charlie, Joe Cocker, stb.)
Nekem tegnap Veca tetszett a legjobban. A hideg ráz (jó értelemben), amikor hallgatom. Gyönyörű a hangja és csinos is. Two in one.
Csaba a lassú dalával egyáltalán nem tetszett, a Hooligans már jobb volt, de ott is zavart a hangja. Nem tudom, nekem nem tetszik a hangszíne. Énekelni tud, de ő sem a legjobb a mezőnyben.
Nikolas nekem is nagyon tetszett a magyar dalban... Végre mutatott valami mást is.
Szóval azt hiszem, hogy Vecának szurkolok. Nyerje meg ő az X-Faktort...
buckodani
2010. december 05. 11:05
Lettuushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 224 Csatolások: 20 Azonosító: 132628 offline |
Elég érdekes, hogy mostanában minden újsás azzal volt tele, hogy Csaba és Tamás félnek attól, hogy együtt kell párbajozniuk. És lám, meg is történt..
2010. december 05. 11:08
Eleve nem értem,h mért pont a testvérpárt küldik párbajozni...am. börnics...ízlések,és pofonok...am. hogyérted,h miatta már egy csomó jó énekes esett ki?ezek a jó énekesek,akik bent maradtak...meg talán a mariann,de őt meg a rajongók küldték haza,az meg részletkérés...innen mondjuk sztem a Vecának van a legeslegjobb hangja..szal:Hajrá VECAA!!
Sally Sparrow
2010. december 05. 11:10
Ram24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 135256 offline |
Ne Tamás :'( én még el is érzékenyültem ő volt a kedvencem. Csaba is jó de a Tomit jobban szerettem .cSaba olyan ranyos volt hogy elkezdett sirni ez a testvér szeretet
2010. december 05. 11:11
Zyta96 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 0 Azonosító: 133080 offline |
Na végre!!!!!
Sally Sparrow
2010. december 05. 11:12
Miss.Cukimálnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 139566 offline |
utáltam,ÖRÜLÖK H KIESETT!
2010. december 05. 11:14
Megmondom őszintén Csabát jobban sajnáltam mint Tomit!Látszott hogy mennyire szereti a testvérét.Viszont Tomi nagyon jól kezelte a kiesést.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.