Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 12. 12:15
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
Én is nagyot néztem. Eddig támogadtam Norbit, de most már engem is kiakasztott. Egyszerűen lehetetlen, hogy annyian szavaztak rá. Az előadása sem volt szórakoztató. Emberek, hogy lehet, hogy a legjobb női hang kiessen? Itt valami nem stimmel... Nem hiszem el, hogy Veca kapta volna a legkevesebb szavazatot.
2010. december 12. 12:27
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline |
Nem is értem, hogy miért pont Veca esett ki az akinek a legképzettebb legszebb hangja volt ebben a versenyben.Király L. Norbinak már rég nem kellene itt lennie, jó én is szerettem az első pár adásban mert szórakoztató volt de ennyi.Nicolast is szeretem de mindig ugyan azt nyújtja.Vastag Csaba volt Veca ellenfele de ő hullámzó teljesítményt nyújt.Innenstől engem nem érdekel ki nyer.Nem fogom nézni.
2010. december 12. 12:29
ConfigKTvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.18. Hozzászólás: 257 Csatolások: 610 Azonosító: 55203 offline |
A tegnap esti X-faktor volt az, amit utoljára megnéztem! Katasztrófa, hogy egy olyan "énekhangú" ember megy tovább, akinek semmi köze sincs a dologhoz, és közbe olyan embereket ejt ki, akik magasan a végső győzelemre is esélyesek lettek volna! Lassan úgy hiszem, hogy ez az egész manipuláció a szavazatokkal, nem hiszem el, hogy ennyien szavaznak egy olyan produkcióra, ami (remélem nem csak nekem) értékelhetetlen!
Az én szememben akkor lenne csak igazán nagy Király a Norbika, ha szépen visszalépne! Nem hiszem el, hogy ez neki nem kellemetlen már?! Nem tűnik fel neki, hogy ő nem odavaló?! Az egészről persze nem ő tehet, hanem Keresztes Ildikó! Be sem kellett volna válogatnia! Off vége
Nálam abszolút Veca a győztes , és ha lesz lemeze, akkor az övé lesz az első a polcomon, mert eddig más nem nagyon érdemelte ki ezt!
Az én szememben akkor lenne csak igazán nagy Király a Norbika, ha szépen visszalépne! Nem hiszem el, hogy ez neki nem kellemetlen már?! Nem tűnik fel neki, hogy ő nem odavaló?! Az egészről persze nem ő tehet, hanem Keresztes Ildikó! Be sem kellett volna válogatnia! Off vége
Nálam abszolút Veca a győztes , és ha lesz lemeze, akkor az övé lesz az első a polcomon, mert eddig más nem nagyon érdemelte ki ezt!
2010. december 12. 12:33
Szerintem is kár hogy Veca kiesett, de az hová teszi a fülét aki azt mondja hogy Csabinak nincs jó hangja??!! Igenis remek hangja van, és sokkal jobb volt Csabi, mint Veca a tegnapi adásban is és bármelyik adásban is!! Nemcsak jól néz ki, hanem tehetséges is , és mondanám hogy már az X-faktor előtt is elismerték Csabit ( lásd Popdaráló+színház)Vecát pedig a csillag születikből is kiejtették! Ez azér jelent valamit!! Az aki azt írja hogy Csabinak nincs hangja az vagy teljesen hülye, vagy süket!!! De jó hogy tegnap Kersztes Ildikó jól döntött!!! A mentorok közül leginkább Ferót bírom! Malek és Geszti k*csög*k!! HAJRÁ CSABI!! NEKED KELL NYERNED!!! ÉN SZAVAZOK RÁD!!
Azt meg télleg nem értem miért van még bent Norbi, igazából az zavar a legjobban hogy a jobbaktól veszi el a lehetőséget!! Igaza volt Ferónak, télleg csak hörög! Remélem mielőbb kiesik!
Azt meg télleg nem értem miért van még bent Norbi, igazából az zavar a legjobban hogy a jobbaktól veszi el a lehetőséget!! Igaza volt Ferónak, télleg csak hörög! Remélem mielőbb kiesik!
2010. december 12. 12:35
Giccguccvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 132246 offline |
Norbinak kellett volna kiesnie , de nem szabad öt ezört bàntanunk mert ö ment tovàbb mert arrol nem ö tehet de sztem se Vecànak vagy Csabànak vagy Nikolasnak kelllett volna kiesni ...de remélem h legközelebb Norbi esik ki.....( bocsi fanok, bocsi Norbi)
2010. december 12. 12:37
én non sajnáltam vecát sztem neki volt a legjobb hangja a mezőnyben.... így már nem is annyira érdekel
2010. december 12. 12:42
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline |
Bírom a Király L.Norbit vicces amit csinál,de nem ide való.Szerintem az "előadó" és "énekes" között rengeteg különbség van,és a tegnap esti produkciója még az "előadó kategóriába"se volt való.Nagyon egyet értettem Malek Miklóssal amikor a Tina Turner dalra mondott véleményt..Vecának bent kellet volna maradnia a legjobb háromban ,és a Norbinak már régen ki kellet volna esnie.Bocsi Norbi fanok!
2010. december 12. 12:42
Sajnáltam,hogy Veca kiesett. Már jó pár adás óta azt várom,hogy Norbi essen ki,mert nincs hangja. Vicces és nincs vele bajom,csak tényleg neki nincs hangja és sorban olyanok esnek ki,akiknek van.
2010. december 12. 12:57
VampireGirl21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 137106 offline |
Nagyon sajnálom, hogy Veca esett ki!!!Norbinak kellet volna!!
2010. december 12. 12:58
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline |
Sajnálom!
Jó hangja volt!
Jó hangja volt!
2010. december 12. 12:59
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline |
Hát kicsit sokkolóan ért a dolog tegnap...nem is amiatt, hogy a Csabi jutott tovább, hanem hogy a Norbi simán eljutott a Döntőbe párbaj nélkül...ezek után nem tudom, hogy mennyi esélye van a 2 srácnak a győzelemre...ha Norbi ennyire tarol. Bírom Norbit, de azért legyünk reálisak...
2010. december 12. 13:00
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline |
örülök, hogy végre ő ment el. szerintem a Norbi a jó és ha akar tud hörögés nélkül is énekelni, de mivel eddig mindig ezzel jutott tovább meg se próbálja másképp szerintem. ráadásul én a Vecában csak egy szép lányt láttam. sztem az éneklésében hamis is volt néha.
2010. december 12. 13:02
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline |
Idézet (Perlita @ 2010.12.12. 13:00)
örülök, hogy végre ő ment el. szerintem a Norbi a jó és ha akar tud hörögés nélkül is énekelni, de mivel eddig mindig ezzel jutott tovább meg se próbálja másképp szerintem. ráadásul én a Vecában csak egy szép lányt láttam. sztem az éneklésében hamis is volt néha.
Hamis? Hát nagyon ritkán volt, hogy ha esetleg félre ment az a hang maximum 1x vagy 2x...azért szerintem ne vakítson el Norbi. Mondom szeretem, amit csinál, de azért valljuk már be, hogy ez énekverseny és nem CSAK a sworól szól...
2010. december 12. 13:15
AFCgirlNoNoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 132320 offline |
nagyon sajnálom
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.