Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 12. 13:18
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline |
hat lehet,hogy Csabanak nem ezek voltak a legjobb produkcioi(de nekem tetszett) de az este egyik sem volt olyan jo mind pl. a multheten...hat azt nehez is lett volna felulmulni....nagyon sajnaltam Vecat is de persze,hogy inkabb Csabat akartam,hogy tovabbmenjen...mar megint megkonnyeztem Csaba parbajdalat....nagyon szeretem es sajnalom,hogy megint o kellet parbajozzon....
2010. december 12. 13:20
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Menjen a búbánatos ménykűűűbe a Norbi!!!!!:@
Mi a francot keres még ott az a nyomorult?
Szeretem, mint embert...de elegem van, hogy kiejt minden tehetségest!!!:@:@
Nem ide való, nem tudom mit keres még itt!...:'(
Mi a francot keres még ott az a nyomorult?
Szeretem, mint embert...de elegem van, hogy kiejt minden tehetségest!!!:@:@
Nem ide való, nem tudom mit keres még itt!...:'(
2010. december 12. 13:21
10antavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 196 Csatolások: 68 Azonosító: 115644 offline |
Ez nem ér.. neki kellett volna nyernie, neki volt a legjobb hangja és sztem csak azért esett ki mert a csajok szavaznak a "cuki pofájú" fiúcskákra...
és ezt teljesen pártatlanul írom
és ezt teljesen pártatlanul írom
2010. december 12. 13:26
Norbinak a csillag születikben kéne versenyeznie mert ott mindent lehet!!:@
2010. december 12. 13:29
imitationpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.10. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 140488 offline |
Ha Norbi nyer, én letagadom, hogy magyar vagyok..ennyi. egyébként tényleg inkább csillag születikbe való
2010. december 12. 13:37
Én nem szerettem a Vecát, tehát ez így jó! De mi az, hogy Vastag Csaba is párbajozik???! Ő a legjobb, neki kéne megnyerni, erre helyette élen áll a Király L. Norbi, aki Csabához képest egy Nagy 0 énekes. Jópofa, de ez inkább show csinálás, mint éneklés...
Viszlát Veca!
Viszlát Veca!
2010. december 12. 13:37
niczy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 736 Csatolások: 88 Azonosító: 124067 offline |
szegény Veca.. sajnálom őt.. de most tényleg nem volt jó..:/ a 2. száma volt az,ami talán elfogadható..és a párbajdal..csodaszép volt*.* De Csabi ott lekörözte őt. Én személy szerint örülök, hogy Veca számára ért véget a verseny.. Csaba az egyetlen, akit onnan kedvelek. Hatalmas tehetség, csak ő erre a párbajdaloknál jön rá..:S aki azt mondja róla, hogy hamis vagy hogy rossz hangja van, annak ajánlom a fül-orr-gégészetet! A Nikolas is tehetséges, de nekem újat már hetek óta nem mutat.. a Billie Jean az..istenem.. minősítette az országot..pff.. Bereczki Zoli jobban énekli..és az a béna Király Viktor gyerek is..:S Norbika meg förtelem... -.-" egyszerűen kiráz tőle a hideg,annyira gáz.. neki kellene kiesnie..de az, hogy ő nyeri meg az x-faktort, akkor én is elgondolkozom, hogy ilyenkor legyek büszke arra,h magyar vagyok?? pff... szépen áll az ország mondhatom..
2010. december 12. 13:39
Tényleg, Norbika indulhatna a Csillagszületikbe, ott még jó is lenne!
Viszlát Veca, erre annyira vártam már!
Viszlát Veca, erre annyira vártam már!
2010. december 12. 13:43
De Nagy-Britanniában és Németországban dőlni fognak a röhögéstől, hogy a magyar X-faktorban a Norbika győzött... Istenem, ha ő nyer az olyan ciki lesz...
Viszlát Veca! Pá! Nem kedveltem Vecát.
Viszlát Veca! Pá! Nem kedveltem Vecát.
2010. december 12. 13:43
cassy*új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 86035 offline |
Egyszerűen nem hiszem el, hogy Veca kiesett. Ő volt a legjobb.. ráadásul a két legtehetségesebb párbajozott.. Ennyit az X-faktorról. Ez már nem a tehetségről szól... és én sem tudom, hogy mit keres ott még a Norbi. Persze, szeretem, mert egy vicces figura, meg minden, de hát hol van ő a többiekhez képest?!
Remélem, hogy ezek után Csaba nyeri meg a versenyt.
Remélem, hogy ezek után Csaba nyeri meg a versenyt.
2010. december 12. 13:46
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 378 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline |
sztem veca és csaba volt a legjobb a négy közül,mégis ők párbajoztak..takács nikolasnak és király l norbinak kellett volna..egyébként norbinak nincs is hangja,nem is értem hogy mért rá szavaztak..csak bohóckodik a színpadon
2010. december 12. 13:52
látom, itt azzal egyetért a többség, hogy a Norbika távozzon el az X-faktorból. Kezd megvalósulni az álmom, de még elég gyengén. Álmom: essen ki Veca (megtörtént ) Essen ki a Nikolas (még várok rá ) Essen ki a Norbika (Érzem, hogy hamarosan párbajozni fog, de essen is ki, még várok ) Nyerjen Vastag Csaba! (Lehetséges, ő a legtehetségesebb! De még várok. )
Viszlát Veca!
Viszlát Veca!
2010. december 12. 13:53
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 724 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline |
Hogy lehet ilyen hülyeműsor, ahol a legbalfékebb bennmarad, a legtehetségesebbek pedig kiesnek???
Pff... :/
Pff... :/
2010. december 12. 13:54
Nem mondom, hogy örülök neki, de ideje volt neki is kihullania. Következőnek Norbinak kell kiesnie, aztán meg úgy lesz, ahogy már az elején megjósoltam: Csaba és Nikolas fognak versenyezni a győztes címért. Ők érdemlik meg a legjobban... És ezek után meg tényleg nem tudom, hogy kinek kéne megnyernie, mindketten eszméletlen nagy tehetségek.
2010. december 12. 13:57
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline |
Pfff....nem mondom, hogy kedvencem (sőt!), de azért szerintem A Norbinak kellett volna mennie :/ Norbi az egyik kedvencem, de ő nem énekel, hanem hörög! És ez egy énekverseny! Ez így...öhm. Fura.
de azért gratulálok a Vecának, mert igaz nem szeretem, de lehet még belőle valami
de azért gratulálok a Vecának, mert igaz nem szeretem, de lehet még belőle valami
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.