Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 12. 13:58
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline |
Jaa, és Hajrá Nikolaas!!!!!!!!! <3
Én már azt sem tudom mit gondoljak! Valahogy semmi nem úgy alakul, ahogyan kellene. Dehát ez már csakis rajtunk a nézőkön múlik, és félő ennek nem lesz jó vége.
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
Most a Norbinak kell kiesnie, aztán a Nikolasnak, és Csaba nyerjen! Ő a legjobb!
Eljött végre az ideje, hogy elbúcsúzzon Veca is!
Eljött végre az ideje, hogy elbúcsúzzon Veca is!
2010. december 12. 14:05
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline |
Még mindig ugyanaz a véleményem, ami Wolf Kati kiesésénél volt, szánalmas, hogy sorba potyognak ki a jó hangú, tehetséges emberek Norbika miatt. Annak örül, hogy nem Csabi esett ki, de Vecának sem kellett volna, mert neki volt a legjobb hangja.
2010. december 12. 14:20
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline |
Kapja be Keresztes is...méghogy nem akar lelkiismeretfurdalással lefeküdni...hát tudja hova menjen...Geszti hejében kirúgtam volna alóla a széket amikor felálltak, és mondtam volna neki, hogy na Ildikó lefeküdtél, jobb érzés??? Malekot kellett volna utoljára megkérdezni, neki legalább van annyi mersze, hogy döntsön...Megint 3 fiú maradt...nekem egyikük sem nagyon nagy kedvencem, ha választani kell akkor Csabi, de most az ő előadása sem tetszett. Amit Veca csinál, azt mindig élvezem, ő a legjobb énekes az egész kócerájban...áhh....tököm kivan ezzel is már...
Cascadaa
2010. december 12. 14:27
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
Keresztes Ildikó elb*szta az egész műsort, kezdve ott, hogy Norbit beválasztotta, és zárva a tegnapival. Gyáva. Tudja, hogy Veca mekkora ellenfél, és szerintem azért szavazott rá, és jól tudta, hogy úgyis a lányok szavaznak többet. Én már akkor óriásit csalódtam a magyar emberekben amikor kiejtették Katit, és most is. Ezek után Nikolasnak kell nyernie, de nem fog. Ez a gyökér, hang nélküli Norbi gyerek fogja megnyerni az egészet, és majd a világdöntőben szakadni fog az egész emberiség a röhögéstől, hogy a magyarok milyen gyökerek, hogy van egy X Faktor győztesük aki még énekelni sem tud. Simon Cowell meg olyan mérges lesz, mint az állat. És soha többet nem lesz lehetőségünk X Faktorra. Ezt csinálják az emberek. De ha Norbi megnyeri nem lesz belőle semmi, álltalába így szokot lenni istenítik a verseny alatt aztán pár hónap, vagy egy év és azt se fogjuk tudni, hogy ki volt az a Király L. Norbi. Viszont Veca sztár lesz!
Cascadaa
2010. december 12. 14:28
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
ja és Keresztes Ildikónak kívánom, hogy vagy egy fél évig ne aludjon jól.
Cascadaa
2010. december 12. 14:31
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline |
hát nagyon sajnálom hogy veca kieset!! komolyan norbinak már rég ki kellett volna esnie!!!!! ez télleg SZÁNALOM!!!!!!!
2010. december 12. 14:32
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Igen , ez tényleg röhej hogy például megnézzük hogy kik kerültek ki az Amerikai X-faktorból . Csupa szörnyen tehetséges énekes !!!
Mi meg majd odaállunk a Norbival ?
Emberek ez most komolyan még viccnek is rossz.
Miért nem jelentkezik jövőre a Csillag Születik-be ?
Ott a helye , nem pedig itt
Rap4ever8
2010. december 12. 14:33
De ez már sok(k), hogy Norbika miatt kiesik mindenki! Annak örültem, hogy Veca elbúcsúzott az X-faktorból, de mégis csak előbb a Norbinak kellett volna kiesnie. Kiejti majd Csabit, aki a kedvencem és Csabihoz képest Norbi egy 0 énekes? Szerintem Norbi kifog esni, mert a végén Keresztesen kívül senki nem tartja benn a zsűri közül.
Hajrá Csaba!!
Viszlát Veca!
Hajrá Csaba!!
Viszlát Veca!
2010. december 12. 14:33
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline |
X-faktor Veca nélkül.. katasztrófa!! Nekem Veca nyerte az X-faktort!!
Norbika a hányógörcsös előadásával... úgy hallgattam hogy nem néztem mit csinált a színpadon, hát esküszöm olyan volt mintha hánynia kéne!! Kieshetne már, kicsit nagyon elegem van már belőle!!
Cseszt egyet értek!! Egyre szánalmasabb ez az X-faktor tegnap elhatároztam hogy engem már nem érdekel, én már nem fogom nézni!! Ha mégis nézném az Nikolas miatt lenne.
Norbika a hányógörcsös előadásával... úgy hallgattam hogy nem néztem mit csinált a színpadon, hát esküszöm olyan volt mintha hánynia kéne!! Kieshetne már, kicsit nagyon elegem van már belőle!!
Cseszt egyet értek!! Egyre szánalmasabb ez az X-faktor tegnap elhatároztam hogy engem már nem érdekel, én már nem fogom nézni!! Ha mégis nézném az Nikolas miatt lenne.
Cheryl Cole fan
2010. december 12. 14:37
Cheryl Cole fan |
Idézet (House Of Wax @ 2010.12.12. 14:32)
Igen , ez tényleg röhej hogy például megnézzük hogy kik kerültek ki az Amerikai X-faktorból . Csupa szörnyen tehetséges énekes !!!
Amerikában még nem is volt X Factor, majd jövőre lesz. Az X Factor hazája Anglia. Honnan tudod, hogy csupa tehetséges ember nyerte, ha azt sem tudod, hogy melyik országból indult?
2 felhasználónak tetszik:
prézli,
xxangi20xx
2010. december 12. 14:37
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Orsy033 @ 2010.12.12. 14:33)
De ez már sok(k), hogy Norbika miatt kiesik mindenki! Annak örültem, hogy Veca elbúcsúzott az X-faktorból, de mégis csak előbb a Norbinak kellett volna kiesnie. Kiejti majd Csabit, aki a kedvencem és Csabihoz képest Norbi egy 0 énekes? Szerintem Norbi kifog esni, mert a végén Keresztesen kívül senki nem tartja benn a zsűri közül.
Hajrá Csaba!!
Viszlát Veca!
Hajrá Csaba!!
Viszlát Veca!
Igen , ez a szomorú hogy a Norbi miatt esik ki egy csomó tényleg tehetséges énekes. A Norbi meg nem énekes és nem értem hogy az emberek miért nem látják.
Például Csabi párbaj dalát tegnap becsukott szemmel hallgattam és meghatott , még úgy is hogy nem is láttam. Norbi-nál meg becsukom a szememet és úgy hallgatom akkor inkább kiráz a hideg.
Ráadásul amit a Hooligans dallal művelt
Hogy lehet így elcseszni egy alapból remek számot
2010. december 12. 14:39
House Of Wax |
Idézet (Cheryl Cole fan @ 2010.12.12. 14:37)
Amerikában még nem is volt X Factor, majd jövőre lesz. Az X Factor hazája Anglia. Honnan tudod, hogy csupa tehetséges ember nyerte, ha azt sem tudod, hogy melyik országból indult?
Oké , bocsi elírtam. Most nem az a fontos hogy hol van hanem az hogy ki nyerték
2010. december 12. 14:39
miley és cole 4 everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 123555 offline |
Hogy nektek semmi nem tetszik.mértkel golyton mindenkit bántani és szidni hagyjátok abba.mind a 12 versenyző jó.és a Veca már nem fog elveszni
ahogy a többi kieset sem.könnyű másokat szidni és hibáztatni. csináljátok utánuk amit ők nem olyan könnyű aztán akkor legyen nagy a szátok .
ahogy a többi kieset sem.könnyű másokat szidni és hibáztatni. csináljátok utánuk amit ők nem olyan könnyű aztán akkor legyen nagy a szátok .
2010. december 12. 14:40
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
Norbinak kellett volna nem vecának
2010. december 12. 14:47
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline |
én szeretem norbit is meg vecát is de szerintem nem nekik kellett volna kiesni hanem Nikolas-nak mert egyre unalmasabbak a ptodukciói és szinte semmi újat nem visz bele soha.(bocsi a fanoknak de ez így van)!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.