Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 12. 14:48
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
A legtöbben Csabit okoljátok, de ő nem tehet róla, hogy párbajoznia kellett. Arról sem tehet, hogy pont Vecával párbajozott és végül a nézők őt juttatták tovább. Ő is végig káromkodott, amikor meghallotta a döntést. Nem tehet róla. Ez a zsűri döntése volt és a nézői szavazatoké. Eleve nem nekik kellett volna párbajozni. Két fantasztikus énekes. Örülök, hogy Csabi jutott tovább, de nagyon sajnálom Vecát. Egyértelműen Norbinak kellett volna kiesni. Ha valakit okolni akartok, akkor Norbi szavazóit okoljátok...
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. december 12. 14:50
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline |
ja sajna
2010. december 12. 14:50
Csabinak nem kéne párbajozni. Az X-faktorból csak őt szeretem, de nagyon. Norbinak kell következőre kiesnie.
Jó hogy kiesett Veca!
Hajrá Csabi!! Te vagy a legjobb!
Jó hogy kiesett Veca!
Hajrá Csabi!! Te vagy a legjobb!
2010. december 12. 14:54
Lillith66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.23. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 118241 offline |
Mit vagytok így kiakadva? Aki idáig eljutott az már úgy sem fog eltűnni a süllyesztőben.
Én amúgy örülök, hogy ő esett ki, mert a Csabát jobban sajnáltam volna.
2010. december 12. 14:54
Idézet (House Of Wax @ 2010.12.12. 14:37)
Igen , ez a szomorú hogy a Norbi miatt esik ki egy csomó tényleg tehetséges énekes. A Norbi meg nem énekes és nem értem hogy az emberek miért nem látják.
Például Csabi párbaj dalát tegnap becsukott szemmel hallgattam és meghatott , még úgy is hogy nem is láttam. Norbi-nál meg becsukom a szememet és úgy hallgatom akkor inkább kiráz a hideg.
Ráadásul amit a Hooligans dallal művelt
Hogy lehet így elcseszni egy alapból remek számot
Például Csabi párbaj dalát tegnap becsukott szemmel hallgattam és meghatott , még úgy is hogy nem is láttam. Norbi-nál meg becsukom a szememet és úgy hallgatom akkor inkább kiráz a hideg.
Ráadásul amit a Hooligans dallal művelt
Hogy lehet így elcseszni egy alapból remek számot
Igen, az a szám jó, de ahogy a Norbi előadja... Egyszer elfog menni a Norbika hangja, hogyha továbbra is ilyen rekedtesen énekel!
2010. december 12. 14:57
Idézet (Lillith66 @ 2010.12.12. 14:54)
Mit vagytok így kiakadva? Aki idáig eljutott az már úgy sem fog eltűnni a süllyesztőben.
Na végre valaki, aki azt gondolja mint én! Én is örülök hogy kiesett, mert a Csabit jobban sajnáltam volna.
2010. december 12. 15:08
krisztike0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 124886 offline |
nem nekik kellett volna párbajozniuk pont annak a 2-nek akit simán továbbjutattak a nézők most nem azért de gondoljanak már bele azok akik szavaznak ha összejön az a nagy X-factor show Las Vegasban és norbika nyeri meg az egészet akkor már megvan az utolsó helyezett szerintem senki nem látná az országunkat az uccsó helyen vagy ha mégis akkor csak szavazzanak nyugodtan rá.
am megNikolas mit akar Magyarországon ha szlovák akkor ott menjen tehetségkutatóshowba ne egy másik oszágba a véleményem erről ennyi :S
Veca nem tartozott a kedvenc versenyzőim közé de nem is neki kellett volna távoznia hanem vki másnak
mostmár HAJRÁ CSABA TE VAGY A LEGJOBB
am megNikolas mit akar Magyarországon ha szlovák akkor ott menjen tehetségkutatóshowba ne egy másik oszágba a véleményem erről ennyi :S
Veca nem tartozott a kedvenc versenyzőim közé de nem is neki kellett volna távoznia hanem vki másnak
2010. december 12. 15:11
Bettishavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.23. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 135122 offline |
norbinak v nicolasnak kellett volna kiesni!!
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. december 12. 15:13
Idézet (krisztike0001 @ 2010.12.12. 15:08)
nem nekik kellett volna párbajozniuk pont annak a 2-nek akit simán továbbjutattak a nézők most nem azért de gondoljanak már bele azok akik szavaznak ha összejön az a nagy X-factor show Las Vegasban és norbika nyeri meg az egészet akkor már megvan az utolsó helyezett szerintem senki nem látná az országunkat az uccsó helyen vagy ha mégis akkor csak szavazzanak nyugodtan rá.
Egyet kell értenem. De jobb egy Nikolas meg egy Norbika, mint két Norbika! Csak úgy eszembe jutott, hogy ha a Nikolas nem lenne itt, akkor még az is mgtörténhetett volna, hogy egy ilyen Norbi fajta gyerek lenne a helyén...
Hajrá Csaba!
2010. december 12. 15:18
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 124886 offline |
Orsy033
Egyet kell értenem. De jobb egy Nikolas meg egy Norbika, mint két Norbika! Csak úgy eszembe jutott, hogy ha a Nikolas nem lenne itt, akkor még az is mgtörténhetett volna, hogy egy ilyen Norbi fajta gyerek lenne a helyén...
Hajrá Csaba!
ebben teljen igazad van
wáá még egy ilyen ember mint norbi és kirohanok az országból
Hajrá Csaba!
ebben teljen igazad van
2010. december 12. 15:26
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline |
Úgy sajnálom, hogy kiesett, szerintem ő volt a legjobb, ő is volt a kedvencem. És sztem Csabának kellett volna kiesnie, mert eléggé hülyén néz ki, hogy már csak Ildikónak vannak meg a versenyzői. És csak fiúk *-*
2010. december 12. 15:31
Idézet (krisztike0001 @ 2010.12.12. 15:18)
Orsy033
Hajrá Csaba!
ebben teljen igazad van
Hajrá Csaba!
ebben teljen igazad van
Jahh, mi lesz velem ha a Csillagszületik-ben felbukkan egy ilyen Norbi szerű emberke??!!!
2010. december 12. 15:32
krisztike0001
nem vagyok nikolas-fan de idegesít amikor ilyeneket írnak! Nikolas nem szlovák, hanem magyar! Nem hallottál még határon túli magyarokoról??!!! Az is lehet hogy nem is tud szlovákul!
nem vagyok nikolas-fan de idegesít amikor ilyeneket írnak! Nikolas nem szlovák, hanem magyar! Nem hallottál még határon túli magyarokoról??!!! Az is lehet hogy nem is tud szlovákul!
2010. december 12. 15:37
Jahh, mi lesz velem ha a Csillagszületik-ben felbukkan egy ilyen Norbi szerű emberke??!!!
nem tudom de akkor lehet h megőrülök wááá segítség.......
nem tudom de akkor lehet h megőrülök wááá segítség.......
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.