tina9612
nem vagyok nikolas-fan de idegesít amikor ilyeneket írnak! Nikolas nem szlovák, hanem magyar! Nem hallottál még határon túli magyarokoról??!!! Az is lehet hogy nem is tud szlovákul!
látszik h nagyon nézed a X-factort volt benne olyan rész h amikor hazament szlovákiába akkor ott szlovákul beszélt a saját családjával de mind1
Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 12. 15:39
krisztike0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 124886 offline |
2010. december 12. 15:43
Minden héten ezmegy"jajj nem neki kellett volna kiesni,hanem annak a másiknak" ez már unalmas csak itt nagy a pofája mindenkinek??ha ennyire szerettétek,akkor mért nem szavaztatok rá annyit,hogy tovább benntlehessen??Veca jó volt,de csak egy nyertes lehet!
2010. december 12. 15:46
krisztike0001
látszik h nagyon nézed a X-factort volt benne olyan rész h amikor hazament szlovákiába akkor ott szlovákul beszélt a saját családjával de mind1
minden egyes részt láttam az X-faktroból! A Takács név mióta szlovák? Nekem inkább magyarnak tűnik!
minden egyes részt láttam az X-faktroból! A Takács név mióta szlovák? Nekem inkább magyarnak tűnik!
2010. december 12. 15:47
Szerintem a tegnapi adásba,Nikolas és Veca volt a legjobb,és nem azért,mert alapból is ők voltak a kedvenceim,hanem mert ez tényleg így van. Nem értem a közönséget,hogy miért szavaztak Király L. Norbira mikor ő volt a legrosszabb,és mégis a hülyeséget díjjazzák meg az ordítást.Szerintem Csabának és Norbinak kellett volna párbajozni,és akkor Csabának kellett volna tovább menni,ezért is nem értem,hogy miért engedték Vecát párbajozni mikor Norbi volt a legszarabb.Ildikó meg csak azért mondta,hogy Veca menjen haza,mert ugye az ő volt mentoráljának,Tominak a testvére Csaba,és egyébként is félt dönteni.Mostmár akkor Nikolasnak szurkolok,és én sem értem,hogy miért szlovákozzák Nikolast mikor ő nem szlovák,hanem szlovákiai magyar. Hajrá Nikolas!!
2010. december 12. 15:53
Fúúúúúújj Nikolas és Veca is! Norbikáról nem is beszélve!
Csaba te vagy a legjobb, hajrá!!
Csaba te vagy a legjobb, hajrá!!
2010. december 12. 16:04
linus04OTH & Glee ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.18. Hozzászólás: 1545 Csatolások: 1294 Azonosító: 74401 offline |
Nagyon meglepett a dolog. Szerintem Norbinak kellett volna párbajozni, ő volt a leggyengébb tegnap. Sajnos a sors így hozta. Drukkoltam Csabának, remélem ő nyeri ezt az egészet, bár sajnáltam Vecát is hisz sokat fejlődött de csak 1 nyerhet mindig.
Hajrá Csabi!
Hajrá Csabi!
2010. december 12. 16:18
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline |
Egyszer is Nem Vecanakkellet volna menni hanem Norbinak.Es masodszor mi a jo eget keres Kiraly Norbi a legjobb 3ban?
2010. december 12. 16:18
NEEEEE :'( Veca volt a legjobb...annak a....ildikónak ki kellett volna mondania, hogy: viszlát csabi!!!!!! veca a legjobb és az én szememben már régen megnyerte az x-faktort!
2010. december 12. 16:22
Keresztes Ildi nagyonis jól tudta,hogy a nézők egyértelműen a Csabira szavaztak.
2010. december 12. 16:26
Idézet (Aalyah @ 2010.12.12. 16:22)
Keresztes Ildi nagyonis jól tudta,hogy a nézők egyértelműen a Csabira szavaztak.
Még jó hogy tudta... Azért bízta a nézőkre!
Hajrá Csaba!!
2010. december 12. 16:28
Ágica 31új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.07. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 140312 offline |
Sajnálom,hogy Veca távozott az X-faktorból! Nem ezt érdemelte! Nem Csabának és Vecának kellett volna párbajoznia,hanem Király Norbinak és Nikolasnak! A nézőknek nincs fülük?Nem hallják,hogy Norbinak nincs jó hangja? Remélem még hallani fogunk Vecáról! Már csak egy kedvencem maradt Vastag Csaba! Hajrá Csabi,megfogod nyerni én bízok benned!
2010. december 12. 16:31
Idézet (Ágica 31 @ 2010.12.12. 16:28)
Sajnálom,hogy Veca távozott az X-faktorból! Nem ezt érdemelte! Nem Csabának és Vecának kellett volna párbajoznia,hanem Király Norbinak és Nilolasnak! A nézőknek nincs fülük?Nem hallják,hogy Norbinak nincs jó hangja? Remélem még hallani fogunk Vecáról!
Ja! Mit szeretnek annyira Norbikán? És a Nikolas-on? A neve is olyan... (gondoljatok negatívumokra), a kinézete is olyan... És a hangja is olyan...
2010. december 12. 16:37
Norbinak kellett volna kiesnie, neki nincs semmi hangja. Veca viszont, nagyon tehetséges és tiszta hangja van, amit énekel, tiszta szívéből énekli.
Sok sikert Veca
Sok sikert Veca
2010. december 12. 16:42
Dorchyka98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 128943 offline |
én egy kicsit sajnálom Vecát
de Csabának kellett tovább jutni sztem úgy az igazságos
am Nikolasnak kellett volna kiesnie
Hajrá Csaba (L)
de Csabának kellett tovább jutni sztem úgy az igazságos
am Nikolasnak kellett volna kiesnie
Hajrá Csaba (L)
1 felhasználónak tetszik:
Orsy033
2010. december 12. 16:45
Norbikának nincs hangja, ő csak jó showman. Nikolas hangja jó, de olyan unalmas előadó. Veca MEGÉRDEMELTE hogy kiesett, Csaba egyértelműen jobb nála!
Hajrá Csaba!!
Hajrá Csaba!!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.