Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 12. 16:51
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4735 Csatolások: 31052 Azonosító: 103304 offline |
Szerintem igazságtalanság volt. Nem is értem hogy sorolhatják egy szintre Vecát meg Norbit. Norbinak már az elején ki kellett volna esnie, csak ordítozik mint a sakál...hihetetlen
1 felhasználónak tetszik:
Nana95
2010. december 12. 16:53
Idézet (mikeyla @ 2010.12.12. 16:51)
Szerintem igazságtalanság volt. Nem is értem hogy sorolhatják egy szintre Vecát meg Norbit. Norbinak már az elején ki kellett volna esnie, csak ordítozik mint a sakál...hihetetlen
Egyetértek, de Vecának is egyszer ki kellett esnie, nekem nem volt szimpi...
2010. december 12. 16:53
Hát eléggé nehéz volt! Így is!
De az a Takács Nikolas mikor esik ki!!!! Annyira szar.... Itt lenne az ideje!
Szegény Veca! Amikor láttam hogy ő vagy Csabi...Tudtam hogy szegénykém ő megy! :/
De az a Takács Nikolas mikor esik ki!!!! Annyira szar.... Itt lenne az ideje!
Szegény Veca! Amikor láttam hogy ő vagy Csabi...Tudtam hogy szegénykém ő megy! :/
2010. december 12. 16:57
dead.rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 129369 offline |
tiszta viccesek vagytok ahogy itt hisztiztek hogy "jaj nem a vecának kellett volna hazamennie, hanem annak az egérképű norbinak " kb kiröhöglek titeket
2010. december 12. 16:59
Ancyvivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 245 Csatolások: 11 Azonosító: 103212 offline |
Ez így nagyon nem jó,h a Veca esett ki :S nem kedvelem,de ez most nem jó,h ő esett ki :S fájó szívvel mondom,de most a Norbinak kellet volna kiesni aztán a Csabának és végül Nikolas és Veca között dőlt volna el,hogy ki az igazi X-Faktor
2010. december 12. 17:03
dead.rainbow
tiszta viccesek vagytok ahogy itt hisztiztek hogy "jaj nem a vecának kellett volna hazamennie, hanem annak az egérképű norbinak " kb kiröhöglek titeket
Kifejtenéd bővebben hogy miért röhögsz ki minket?
Kifejtenéd bővebben hogy miért röhögsz ki minket?
2010. december 12. 17:03
Hát, én szívesebben láttam volna már régebben a kiesők helyén Király L. Norbit (pl. Mariann, Kati, Tomi, Veca), az az igazság. Most, hogy nincs se Kati, se Veca, már nincs értelme nézni. Remélem, nem a Norbi lesz "az év hangja" , és remélem, hogy nem is a Nikolas. De NEM szurkolok a Vastag Csabának SEM. Nem bírom. Ennyi.
2010. december 12. 17:06
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
gratula h idáig eljutott... sajna ez mind a megveszett nők miatt van akik szavaztak a pasikra, a pasik nem szaviznak a lányokra
2010. december 12. 17:08
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Én már az utolsó két adást sem néztem. Már nem volt mit élvezni benne. Hallottam a Norbitól a Hooligans számot, és azt hittem, megsüketülök. Ez a hörgés annyira idegesítő... Nagyon sajnálom, hogy Vera esett ki, neki volt legalább hangja...
2010. december 12. 17:09
Idézet (doreena.e @ 2010.12.12. 17:03)
Hát, én szívesebben láttam volna már régebben a kiesők helyén Király L. Norbit (pl. Mariann, Kati, Tomi, Veca), az az igazság. Most, hogy nincs se Kati, se Veca, már nincs értelme nézni. Remélem, nem a Norbi lesz "az év hangja" , és remélem, hogy nem is a Nikolas. De NEM szurkolok a Vastag Csabának SEM. Nem bírom. Ennyi.
Abban egyetértek hogy:
- A Nikolas ne legyen az év hangja
- A Norbi se legyen
Amiben sosem fogok egyetérteni:
- Hogy Vastag Csaba nem jó
Mert Csabában igenis megvan az X-faktor
2010. december 12. 17:15
Bass-Victoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 216 Csatolások: 254 Azonosító: 129482 offline |
Gondoltam, hogy ő fog kiesni az X-faktorból mert ha már a többi lányt kiejtették akkor ő miért maradna bent. Meg a sok hülye szavazó akik csak azért szavaznak mert hogy jól néz ki a Csaba meg minden.
2010. december 12. 17:18
Idézet (Bass-Victoria @ 2010.12.12. 17:15)
Gondoltam, hogy ő fog kiesni az X-faktorból mert ha már a többi lányt kiejtették akkor ő miért maradna bent. Meg a sok hülye szavazó akik csak azért szavaznak mert hogy jól néz ki a Csaba meg minden.
az nem igaz, hogy csak mert jól néz ki! Csabának jobb a hangja, mint a Vecának! Ez így volt jó, de a Norbikának, meg a Nikolas-nak is ki kell esnie.
2010. december 12. 17:38
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
Sírtam amikor a Veca kiesett. A KEDVENCEM volt, és számomra ő az X-faktor győztese. Másrészről is sírtam, mert a mákik kedvencem meg a Csabi. Gratulálok neki, de sztem inkább a vecának kellett volna maradnia! Egyébként Norbi mi a fenét keres még ott????!!!
2010. december 12. 17:46
Idézet (KataCullen @ 2010.12.12. 17:38)
Sírtam amikor a Veca kiesett. A KEDVENCEM volt, és számomra ő az X-faktor győztese. Másrészről is sírtam, mert a mákik kedvencem meg a Csabi. Gratulálok neki, de sztem inkább a vecának kellett volna maradnia! Egyébként Norbi mi a fenét keres még ott??!!!
Hát ez az! Hogy Norbi mit keres még ott? Csabihoz képest ő egy NULLA!
2010. december 12. 17:51
Mondjuk hát igen Veca és Csabi bárbajozik akkor tuti, hogy Csaba marad benn!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.