KataCullen :Sírtam én is, sőt volt olyan amikor ő énekelt, hogy ott zokogtam a tévé előtt.
Veca az az én szememben az X Factor. Csabi és Nikolas továbbjutásával egyet értek, de ez a norbika mit keres ott??A hangja nulla az első egy két adásban én is bírtam, de mostanra a rekedt semmit érő produkcióji.. Oké az egy dolog, hogy jól előadja magát de Veca úgy énekelt mint egy vérprofi a zsűri se tudott rá semmi rosszat mondani. És malekkal meg egyet értek, hogy a Norbi produkciója értékelhetetlen.
Nem értem ez a Norbi gyerek minek nem párbajozott soha? -.-
Kisregényt írtam? Nembaj. Csak kiállok a kedvenc sztáromért
Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 12. 17:55
2010. december 12. 17:58
xancsy pumavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 132715 offline |
Bevallom nem tom miért de én nem birom Vecát de naon szeretem ahogy énekel egyáltalán nem neki kellet volna kiesnie hanem a csabinak a csabi most naon Xar volt -.-" a veca Naon jó volt semi hamis hang semmi kis baki !!!
2010. december 12. 18:03
Különben igaz az, hogy aki megnyeri az X Factort elmegy egy Las Vegasi világdöntőre?
2010. december 12. 18:18
Most lett elegem! Mit sírtok a Vecáért??!!! Nem volt jó, de (sajnos)nem tűnik el már a süllyesztőben. Magyarország fele pedig jól lejáratja a másik felét, hogy a Norbikát beküldik Las Vegasba, és már sehol nem leszünk a listán... Vastag Csaba és Nikolas jók, de az előadásmódja a Csabának jobb. Hiába sírtok, (szerencsére)Vecát már nem lehet visszahozni.
2010. december 12. 18:19
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5113 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline |
sajnálom olyan jó volt
2010. december 12. 18:23
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4117 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline |
És én is csatlakozom azoknak a táborába akik szerint Norbikának kellett volna elmennie helyette.. Viszont mégis jobb,hogy Csabi jutott tovább!
Viszont így már természetes,hogy Nikolasnak szurkolok!
Viszont így már természetes,hogy Nikolasnak szurkolok!
2010. december 12. 18:34
Idézet (Lillith66 @ 2010.12.12. 18:24)
Orsy033 veled értek egyet!!
Köszi!
2010. december 12. 18:49
Idézet (ramii19 @ 2010.12.12. 18:44)
sajnáltam szegényt...:/
Már megint... (gondolom tudjátok mire célzok)
2010. december 12. 19:00
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline |
Idézet (Orsy033 @ 2010.12.12. 18:18)
Most lett elegem! Mit sírtok a Vecáért??!!! Nem volt jó, de (sajnos)nem tűnik el már a süllyesztőben. Magyarország fele pedig jól lejáratja a másik felét, hogy a Norbikát beküldik Las Vegasba, és már sehol nem leszünk a listán... Vastag Csaba és Nikolas jók, de az előadásmódja a Csabának jobb. Hiába sírtok, (szerencsére)Vecát már nem lehet visszahozni.
Persze, hogy sírunk érte, hiszen sokunknak ő volt a kedvence Lehet, hogy neked nem teszett az előadása, de nekünk igen Mindenestre igazán sajnálom, hogy ő esett ki Remélem nem adja fel az éneklést, mert nagyon tehetséges lány Számomra Ő az igazi X-Faktor Nyertes
2010. december 12. 19:02
Gesztivel csak egy kis részben értek egyet;Vecának gyönyörű hangja van,igazi sztáralkat-több millió rajongója van,köztük én is.Igaz,én Veszprémiként óriási Csaba-rajongó vagyok,úgy tartom,ennek a párbajdalnak a döntőben kellett volna elhangzania-egyikőjük sem érdemelte volna meg a kiesést...Gesztinek mindig is Veca (volt) a kedvence,és nagy pofátlanságnak tartom,hogy megint letámadta Ildit,hogy nem meri felvállalni,hogy Veca profibb énekes(ami nem teljesen igaz,Csabit majdnem személyesen ismerem,13 éve színházban is énekel,tiniként kóstolt bele)-holott a Kati-Nikolas párbajnál ő is ezt csinálta.Meglepett,hogy nem Csabi esett ki(akire a nők szavaznak,ami nagyon jó),hisz' azt hittem,Vecát bent tartják,hogy legyen egy lány is.Fel vagyok háborodva,egyértelműen(saját vélemény,akinek nem inge,NE vegye magára...)az általam legjobban utált Nikolasnak kellett volna mennie,bár jó a hangja,elismerem.Szerintem a legjobb 3-ban,a tegnapi 4 versenyző közül nekik ott kellene lenniük;Norbi(igen,ő),Csaba, Veca!
2010. december 12. 19:16
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline |
sajnáltam Vecát nagyon:( Csabát egy kicsit jobban szeretem de szerintem nem nekik kellett volna párbajozniuk... a Norbinak már rég ki kellett volna esnie.(bocsi a fanoktól)Egyébként jófej de hangja az nincs! Remélem Nikolas vagy Csaba nyeri meg
2010. december 12. 19:20
Nóri96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 132625 offline |
Nekem nagyon rossz volt,mert Veca és Csaba volt a két kedvencem.Nagyon sajnáltam Vecát.Én sem nagyon tudtam volna választani közülük.De szerintem is Csaba volt a jobb♥♥♥(L)
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.