én végig zokogtam a tegnapi párbajt!!!
nagyon rossz volt.
csodálatos nő Veca, gyönyörű hanggal!
Veca-Nikolas-Csaba döntő annyira tökéletes lett volna.
(és azt h Norbi bent van az első háromban azt nem kommentálnám, mert csak káromkodásokat tudnék írni, azt meg inkább nem teszem! )
HAJRÁ CSABI!
Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 12. 19:26
Ami tegnap este történt, (a párbaj) az a döntőbe kellett volna. A két legjobbnak kellett párbajozni, ez szomorú, és a kettő közül a még jobb esett ki. De a Veca már így is elért valamit, nem is kis dolgot, az X Faktor 2010-es legjobb női hangja és innen már csak felfelé vezető út van neki.
1 felhasználónak tetszik:
Nana95
2010. december 12. 19:35
pedig neki volt a legjobb hangja...
és a csabi val párbajozott...
a 2 legjobb...
és a csabi val párbajozott...
a 2 legjobb...
2010. december 12. 19:42
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline |
én nagyon kiborultam. messze jobb hangja van, mint bárki másnak a mezőnyben. neki kellett volna nyernie. a keresztes ildikó meg, ahelyett, hogy kiszavazta volna a rosszabbat, a nézőkre bízta a döntést, aztán meg ott sírt a veca vállán, aki mosolyogva vígasztalta.
2010. december 12. 19:51
Egyáltalán nem volt igazságos! Király L Norbeszkének kellett volna kiesnie, vagy ha már Csaba Veca párbaj, akkor Csabának. Veca volt a legtehetségesebb....
2010. december 12. 19:53
Jaj, mit izéltek, Csaba jobb volt! Utáltam Vecát, nem volt szimpi!
2010. december 12. 19:58
Zenefanatikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 506 Csatolások: 23 Azonosító: 139753 offline |
Szerintem Veca ez a négy ember közül messzire leelőzte a többit.Nikolas és Jacko te jézus
Norbi csak rekett hangon dúdolászik,Csaba hamisan énekelt :S
Norbi csak rekett hangon dúdolászik,Csaba hamisan énekelt :S
2010. december 12. 20:01
Jó, jó, mindenki tudja hogy a Norbinak kellett volna most kiesnie, de a Vecának is ki kellett hullania (végre).
2010. december 12. 20:06
Lillith66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.23. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 118241 offline |
Mit vagytok úgy oda Vecáéért?? Szerintem Csabának és Nikolasnak is van ugyanolyan hangja, mint neki! És ilyen kijelentések, hogy "jujj kiesett a Veca többet nem nézek x-faktort" szerintetek érdekel valakit is? Vagy szerintetek eléritek vele, hogy Veca nyerjen vagy mi?
2010. december 12. 20:18
Nem örülök, bár én azóta nem örülök, amióta Kati kiesett. Szerintem neki kellett volna nyerni, de mindegy. Nem értem hogy ki hogyan szavaz, de ennek alapján tényleg elképzelhetőnek tartom, hogy esetleg Norbi nyeri meg a versenyt. Valamiért mindig megússza. Nem lepődtem meg a párbajon, de szerintem nem neki kellett volna kiesni, és nem is Csabának párbajozni.
2010. december 12. 20:21
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 519 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline |
MI a szar volt ez??
igen NORBINAK kellett volna kiesnie!!
ne már hogy veca esett ki ez az x Faktor egy nagy kib*szás!
elcseszték de nagyon..
igen NORBINAK kellett volna kiesnie!!
ne már hogy veca esett ki ez az x Faktor egy nagy kib*szás!
elcseszték de nagyon..
2010. december 12. 20:53
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline |
Csabának és Norbinak kellett volna párbajoznia.. h kettejük közül ki esik ki... nekem min1 lett volna... elnézést minden Norbi és Csaba fan-tól... de ez most már tényleg túlzás
ami pedig Keresztes Ildikót illeti.. ő döntött... azt mondta h Veca menjen haza... és az már csak a következmény, h a közönség döntött...
én személy szerint Veca - Nikolas döntőt vártam... innentől kezdve már csak Nikolasban bízom...
Ui.: Csaba az előző adásban a keserű méz című számot nem bírta elénekelni... 1 hangot nem talált el... a második dalban... talán kicsit több hangot talált el...
ami pedig Keresztes Ildikót illeti.. ő döntött... azt mondta h Veca menjen haza... és az már csak a következmény, h a közönség döntött...
én személy szerint Veca - Nikolas döntőt vártam... innentől kezdve már csak Nikolasban bízom...
Ui.: Csaba az előző adásban a keserű méz című számot nem bírta elénekelni... 1 hangot nem talált el... a második dalban... talán kicsit több hangot talált el...
Pandus
2010. december 12. 21:00
Idézet (Lillith66 @ 2010.12.12. 20:06)
Mit vagytok úgy oda Vecáéért?? Szerintem Csabának és Nikolasnak is van ugyanolyan hangja, mint neki! És ilyen kijelentések, hogy "jujj kiesett a Veca többet nem nézek x-faktort" szerintetek érdekel valakit is? Vagy szerintetek eléritek vele, hogy Veca nyerjen vagy mi?
Egyet értek.
2010. december 12. 21:05
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline |
ide mindenki leírhatja a véleményét... a legtöbben sajnáljuk Vecát... és ha falaki azt mondja h Csabának is van olyan hangja mint Vecának vagy Nikolasnak... azt felháborítónak tartom... össze se lehet hasonlítani őket.. Veca és Nikolas mérföldekkel jobb... és Norbi is jobb Csabánál előadásmódban...
2010. december 12. 22:15
Lia7
ide mindenki leírhatja a véleményét... a legtöbben sajnáljuk Vecát... és ha falaki azt mondja h Csabának is van olyan hangja mint Vecának vagy Nikolasnak... azt felháborítónak tartom... össze se lehet hasonlítani őket.. Veca és Nikolas mérföldekkel jobb... és Norbi is jobb Csabánál előadásmódban
Nem azt mondom hogy Csabának van olyan hangja mint Vecának, hanem azt hogy SOKKAL JOBB hangja van Csabának mint Vecának! És igen össze se lehet őket hasonlítani, Csaba mérföldekkel jobb! Én is felháborítónak tartom aki ellenkezőleg mondja! És Norbi csak hülyéskedik, Csaba SOKKAl JOBB Norbinál előadásmódban...EZVAN!! És legalább a felét szerintem a legtöbben úgy gondolják mint én!
ide mindenki leírhatja a véleményét... a legtöbben sajnáljuk Vecát... és ha falaki azt mondja h Csabának is van olyan hangja mint Vecának vagy Nikolasnak... azt felháborítónak tartom... össze se lehet hasonlítani őket.. Veca és Nikolas mérföldekkel jobb... és Norbi is jobb Csabánál előadásmódban
Nem azt mondom hogy Csabának van olyan hangja mint Vecának, hanem azt hogy SOKKAL JOBB hangja van Csabának mint Vecának! És igen össze se lehet őket hasonlítani, Csaba mérföldekkel jobb! Én is felháborítónak tartom aki ellenkezőleg mondja! És Norbi csak hülyéskedik, Csaba SOKKAl JOBB Norbinál előadásmódban...EZVAN!! És legalább a felét szerintem a legtöbben úgy gondolják mint én!
Encsy19
2010. december 13. 01:01
Leighannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.24. Hozzászólás: 347 Csatolások: 1242 Azonosító: 18148 offline |
Hihetetlen számomra, hogy se énekelni, se táncolni nem tud és még jól sem néz ki, és bent van a dobogósok között, szánalmas ez az egész műsor!!!!
Remélem Nikolas nyeri meg!!!
Remélem Nikolas nyeri meg!!!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.