Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 13. 06:00
HÁt nekem a két kedvencem akkor is Veca és Nikolas volt !!!veca hihetetlen hangja kibírta volna a versenyt,inkább a nézök hibája mert nem mindenki tudott szavazni.És egyáltalán senkit nem ítélek el,mégis nagyon meglep,amikor valaki azt irja h.: Norbi jobb Csabánál,sőt!Vecánál is !! Győzödjetek meg róla(ajánlom figyelmetekbe Veca-ha volna két életem c.dalt )hogy mégis melyik jobb: Norbi akinem se hangja se tehetsége se normális előadásmódja sincs!!! Ennek tetejébe : azt mondja itt valaki h. Veca nem is szép! akkor mi a helyzet Norbikával???? Na mindegy Csabát is nagyon szeretem de én már Nicolasnak szurkolok!!!!!!)
2010. december 13. 08:27
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Csabának kellett volna kiesnie inkább a kettőből... Ha nem Ildi mentoráltja lett volna a Tomi, akkor simán hazaküldi a Csabát...
Meglepődtem egyébként, hogy nem Norbi került az utolsó két hely egyikére... Amit Ő tud, abban nagyon jó, de nem neki kellene megnyerni az X-Faktort... Amikor Veca kiesett, megkönnyeztem, pedig soha nem csináltam még ilyet. Neki szurkoltam...
Ami Norbit illeti, hatalmas kampány van érte itt minálunk, úgyhogy lehet, hogy ezért kap annyi voksot... o.O
Meglepődtem egyébként, hogy nem Norbi került az utolsó két hely egyikére... Amit Ő tud, abban nagyon jó, de nem neki kellene megnyerni az X-Faktort... Amikor Veca kiesett, megkönnyeztem, pedig soha nem csináltam még ilyet. Neki szurkoltam...
Ami Norbit illeti, hatalmas kampány van érte itt minálunk, úgyhogy lehet, hogy ezért kap annyi voksot... o.O
2010. december 13. 10:53
biigyó_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 15 Azonosító: 135139 offline |
emberek.. ti látjátok,amiket írtok ?
mért nem lehet mindenkinek saját véleménye. ?
úgy csináltok,mitha csak az lenne a jó,amit egy ember szeret,meg csak egy x-faktoros énekest lehetne szeretni.
mért nem lehet mindenkinek saját véleménye. ?
úgy csináltok,mitha csak az lenne a jó,amit egy ember szeret,meg csak egy x-faktoros énekest lehetne szeretni.
2010. december 13. 12:22
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline |
Idézet (Ditty @ 2010.12.12. 19:02)
Gesztinek mindig is Veca (volt) a kedvence,és nagy pofátlanságnak tartom,hogy megint letámadta Ildit,hogy nem meri felvállalni,hogy Veca profibb énekes(ami nem teljesen igaz,Csabit majdnem személyesen ismerem,13 éve színházban is énekel,tiniként kóstolt bele)-holott a Kati-Nikolas párbajnál ő is ezt csinálta.
Pontosan. Akkor ő is azzal védekezett, hogy nem tud dönteni, a közönségre bízza, és Feró hiába ellenkezett, hogy ilyen esetben úgyis a fiú megy tovább. Akkor lehurrogta, mondván nem tudhatja biztosra, ezzel szemben most ő is ugyanezzel az érvvel próbálkozott Keresztesnél, hogy ne legyen borítékbontás. Gesztinek visszanyalt a fagyi, ez van. Vecát sajnálom, még ha nem is tartottam igazán rokonszenvesnek, de hangja mindenképpen több van, mint Norbinak. Geszti viszont végig nagyon manipulatív volt, már a kiválasztásnál is a marketingszempontokat vette figyelembe, és nem a hangi adottságokat - ezért nem került be pl. Szirota Dzsenifer, akinek mindegyiküknél jobb hangja van.
2 felhasználónak tetszik:
katiegirl15,
Encsy19
2010. december 13. 12:44
Sajnálom,hogy a Veca kiesett.Igaza volt az Ildikónak,hogy nem tudott dönteni Csabi és Veca között,mert mindkettőjük tehetséges.Ildikó helyében is inkább a nézőkre bíztam volna a döntést.
2010. december 13. 14:38
vivien20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 139747 offline |
Nem ugyanez volt a Kati-Nikolas párbajnál.. ott még egyértelműbb volt sztem h több szavazat ment Nikolasra,mint Katira, Geszti mégis a közönségre bízta.. undorító ez az egész.. ráadásul mi az h a Vastag család győzte le Vecát? ugyanmár.. épp ugy ahogy számitani lehetett arra h Tomi és Csabi egyszer párbajozik, gondolták h ha az egyik kiesik nem probálja meg teljes gőzzel támogatni a másikat? Szánalmas, amit az újságokban lehoztak és amit Geszti mondott az is... Sokan szeretik Vecát.. de a szavazatokból adódóan mégsem annyian mint a másik 3 fiút.. Jah.. meg mi az h miért nem a szakma döntött? Miért kellet elővenni a szavazatokat?.. ha már a szakmáról beszélünk rég eláshatják magukat..ugyanis Norbi még mindig ott van .. Szálljanak csak le szépen erről a témáról..Csabi megérdemli, hogy bent van! uugyhogy mostmár nagyon hajrá CSABI!!!!!
2010. december 13. 15:04
az egész műsor megvan játszva, különben a Norbi már réges rég kiesett volna, mivel ő nem egy énekes
2010. december 13. 15:57
Immortalratvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.24. Hozzászólás: 105 Csatolások: 56 Azonosító: 30485 offline |
A Geszti nagyon megérdemelte, hogy ilyen módon essen ki a mentoráltja... csak épp a Vecát sajnáltam. De tiszta szívemből kívántam, hogy érezze meg milyen. Ezek után meg még azt kívánom (sőt teszek is érte!), hogy a versenyt az IMÁDOTT Király L. Norbika nyerje!!! Mert ezek után ez a műsor csak ezzel a fináléval lehetne teljes! Jujj már alig várom... Röhej ez az egész... de elég valószínű mostmár, hogy a Nikolas nyer. Baromira utálom, de szerintem már csak neki van elég jó hangja, hogy "énekversenyt" nyerhessen.
2010. december 13. 16:42
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Ugyanez azért nem volt a Kati-Nikolas párbajnál. Ott mindkét énekes toppon volt, itt Veca jobb volt mint Csaba, és egyértelműen jobb, mint bárki más a versenyben. Ildi meg nem ezért bízta a "nézőkre" Vecát, mert nem tudott dönteni, hanem azért, hogy kiejthesse Nikolas egyetlen esélyes konkurenciáját. Ő maga nyilatkozta, hogy csak Veca a versenytársa Nikolasnak... számító kis stratégiázó... inkább nem mondok itt semmi rosszat.
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Pandus
2010. december 13. 16:45
ilovemyselfúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 133251 offline |
kár..de remélem Takács Nikolas nyer
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.