Starity

Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból

25 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 13. 17:13 #441
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

StátuszSaving people, hunting things
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1372
Csatolások: 17
Azonosító: 140689
Én nem kedveltem, de ez az én véleményem. De amúgy a Norbikának kellett volna előbb kiesnie. Mit keres a dobogón? blink.gif
2010. december 13. 17:19 #442
titike1208
titike1208
visszatérő vendég

StátuszNem az a halál ha kivégeznek , hanem az ha szertefoszlanak az álmaink...Ezel
Hozzászólás: 185
Csatolások: 7
Azonosító: 135364
ha ezt cheryl cole-éék meghallanák..norbika a dobogón
2010. december 13. 17:34 #443
Zsuviii
Zsuviii

Státusz:)
Hozzászólás: 1386
Csatolások: 51
Azonosító: 110782
Sajnálom, hogy kiesett sad.gif Norbinak jó a hangja..Egy full rock koncerten.De itt nem.
2010. december 13. 17:43 #444
Lia7
Lia7
visszatérő vendég
Hozzászólás: 419
Csatolások: 43
Azonosító: 75039
tina9612
Nem azt mondom hogy Csabának van olyan hangja mint Vecának, hanem azt hogy SOKKAL JOBB hangja van Csabának mint Vecának! És igen össze se lehet őket hasonlítani, Csaba mérföldekkel jobb! Én is felháborítónak tartom aki ellenkezőleg mondja! És Norbi csak hülyéskedik, Csaba SOKKAl JOBB Norbinál előadásmódban...EZVAN!! És legalább a felét szerintem a legtöbben úgy gondolják mint én!

ezzel már igazán nemtudok mit kezdeni... csak annyit kérek tőled, h hallgasd meg (vagy csak próbáld meg, mert én egyszerűen képtelen vagyok rá) még1x h hogyan énekelt ezen a bizonyos estén Csaba... főleg az első számot... és ezek után hallgasd meg Vecát... ha még mindig úgy gondolod, ahogy leírtad... akk ez van... Neked is lehet véleményed...
2010. december 13. 17:46 #445
Lia7
Lia7
visszatérő vendég
Hozzászólás: 419
Csatolások: 43
Azonosító: 75039
Liafen

Ugyanez azért nem volt a Kati-Nikolas párbajnál. Ott mindkét énekes toppon volt, itt Veca jobb volt mint Csaba, és egyértelműen jobb, mint bárki más a versenyben. Ildi meg nem ezért bízta a "nézőkre" Vecát, mert nem tudott dönteni, hanem azért, hogy kiejthesse Nikolas egyetlen esélyes konkurenciáját. Ő maga nyilatkozta, hogy csak Veca a versenytársa Nikolasnak... számító kis stratégiázó... inkább nem mondok itt semmi rosszat.

teljesen egyetértek Veled... viszont.. szerintem Ildi nem úgy döntött, h döntsön a közönség... ő azt mondta h menjen haza Veca... ez volt az ő döntése... ebből kifolyólag döntött a közönség... amit még mindig nemtudok felfogni...
2010. december 13. 17:56 #446
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

Idézet (Zsuviii @ 2010.12.13. 17:34)
Sajnálom, hogy kiesett sad.gif Norbinak jó a hangja..Egy full rock koncerten.De itt nem.

Igen. Egy full rockkoncerten, ahol úgy se nagyon hallják... biggrin.gif De egy alapból jó Tina Turner számot hogy elszúrt... Pedig szeretem Tina Turner-t, ő sokkal jobb Norbinál, ki kellene esnie...
2010. december 13. 18:10 #447
- törölt felhasználó -    
Szerintem is Norbinak kéne már kiesnie!és Nikolasnak megnyernie!
Szurkolunk Nikolas!! biggrin.gif
2010. december 13. 18:49 #448
- törölt felhasználó -    
Lia7

ezzel már igazán nemtudok mit kezdeni... csak annyit kérek tőled, h hallgasd meg (vagy csak próbáld meg, mert én egyszerűen képtelen vagyok rá) még1x h hogyan énekelt ezen a bizonyos estén Csaba... főleg az első számot... és ezek után hallgasd meg Vecát... ha még mindig úgy gondolod, ahogy leírtad... akk ez van... Neked is lehet véleményed...

Végighallgattam mindkettőt mégegyszer és még mindig ugyanúgy gondolom. Nem értem miért vagy képtelen végighallgatni a keserű mézet, szerintem Csabi ugyanúgy énekelte, mint ahogyan a rádióban szoktam hallani, ha meg nem így van akkor ez volt az egyetlen eset, és tudtommal ő is ember tehát néha hibázhat! Ha viszont a második számára gondolunk vagy a párbajdalára jobb volt mint Veca és sztem a legtöbb estén jobb volt. Én is kedvelem Vecát, de Csabit jobbnak tartom. Szóval ez a véleményem.smileeee.gif
2010. december 13. 18:51 #449
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

Idézet (tina9612 @ 2010.12.13. 18:49)
Lia7 

Végighallgattam mindkettőt mégegyszer és még mindig ugyanúgy gondolom. Nem értem miért vagy képtelen végighallgatni a keserű mézet, szerintem Csabi ugyanúgy énekelte, mint ahogyan a rádióban szoktam hallani, ha meg nem így van akkor ez volt az egyetlen eset, és tudtommal ő is ember tehát néha hibázhat! Ha viszont a második számára gondolunk vagy a párbajdalára jobb volt mint Veca és sztem a legtöbb estén jobb volt. Én is kedvelem Vecát, de Csabit jobbnak tartom. Szóval ez a véleményem.smileeee.gif

Teljesen igazad van. wink.gif

De a keserű mézet tényleg, miért nem lehet meghallgatni? Nem egy király szám, de nem rossz!
2010. december 13. 18:58 #450
Blanka098
Blanka098

StátuszHallgatni arany - beszélni Petőfi. (Karinthy Frigyes)
Hozzászólás: 1141
Csatolások: 563
Azonosító: 137399
Én nem annyira sajnálom jobban sajnáltam Tomit mikor kiesett!
És HAJRÁ NORBI ÉS CSABA!
ami nikolast illeti:
nem szeretem.Semmi ujjat nem tud mutatni bárcsak inkább ő esett volna ki veca helyet!
Én szívem szerint sokkal jobban szeretem a férfi/fiú előadókat úgy mint a színeszek között is! az x factotból nikolast kivéve)
úgyhogy hajrá NORBI ÉS CSABA!
UI: Bár úgy gondoltam hogy a legutóbbi adásban Norbi fog kiesni, ahoz képest még mindig versenyben van! Kezdek benne hinni,hogy nyerni fog! smileeee.gif
Űgyhogy hajrá Norbi és Csaba!
2010. december 13. 19:03 #451
- törölt felhasználó -    
FeketeCseresznye

tina9612 írta:
Lia7

Végighallgattam mindkettőt mégegyszer és még mindig ugyanúgy gondolom. Nem értem miért vagy képtelen végighallgatni a keserű mézet, szerintem Csabi ugyanúgy énekelte, mint ahogyan a rádióban szoktam hallani, ha meg nem így van akkor ez volt az egyetlen eset, és tudtommal ő is ember tehát néha hibázhat! Ha viszont a második számára gondolunk vagy a párbajdalára jobb volt mint Veca és sztem a legtöbb estén jobb volt. Én is kedvelem Vecát, de Csabit jobbnak tartom. Szóval ez a véleményem.

Teljesen igazad van.

De a keserű mézet tényleg, miért nem lehet meghallgatni? Nem egy király szám, de nem rossz!

Örülök hogy egyetértünk és hogy nemcsak én gondolom ezt így! smileeee.gif
2010. december 13. 19:20 #452
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

Idézet (tina9612 @ 2010.12.13. 19:03)
FeketeCseresznye 

tina9612 írta:
Lia7 

Végighallgattam mindkettőt mégegyszer és még mindig ugyanúgy gondolom. Nem értem miért vagy képtelen végighallgatni a keserű mézet, szerintem Csabi ugyanúgy énekelte, mint ahogyan a rádióban szoktam hallani, ha meg nem így van akkor ez volt az egyetlen eset, és tudtommal ő is ember tehát néha hibázhat! Ha viszont a második számára gondolunk vagy a párbajdalára jobb volt mint Veca és sztem a legtöbb estén jobb volt. Én is kedvelem Vecát, de Csabit jobbnak tartom. Szóval ez a véleményem. 

Teljesen igazad van. 

Örülök hogy egyetértünk és hogy nemcsak én gondolom ezt így! smileeee.gif

Én is örülök, eleinte féltem, hogy senki nem ért velem egyet. smileeee.gif
2010. december 13. 19:45 #453
- törölt felhasználó -    
hajrá veca!
2010. december 13. 20:03 #454
Eny96
Eny96
visszatérő vendég

StátuszLécci szavazzatok rám és én is szavazok rátok!És jelöljetek barátnak!
Hozzászólás: 126
Csatolások: 0
Azonosító: 127157
az X faktor számomra is végetért,ez egy undorító műsör,a legjobbak kiesnek és a döntőben meg ott fog állni egy nikolasz v norbi....pfff.. ez szánalom,úgyis Veca többre fogja vinni az életben...
2010. december 13. 20:05 #455
Eny96
Eny96
visszatérő vendég

hogy lehet egy Nrobinak szurkolni,egy nagy szar,hangja semmi csak ordít,csak hasonlítsd össze a többi kiesővel,akiknek van hangjuk kedves Blanka048...na igen az ilyenek nyertetik meg a repettfazekat........chh
2010. december 13. 20:20 #456
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

Idézet (Eny96 @ 2010.12.13. 20:05)
hogy lehet egy Nrobinak szurkolni,egy nagy szar,hangja semmi csak ordít,csak hasonlítsd össze a többi kiesővel,akiknek van hangjuk kedves Blanka048...na igen az ilyenek nyertetik meg a repettfazekat..chh

Igen, Norbi csak rekedtesen üvöltözik, miközben csinálja a show-t...
2010. december 13. 20:58 #457
Eny96
Eny96
visszatérő vendég

ígyvan és ez a műsor az énekről szól
2010. december 13. 21:12 #458
FeketeCseresznye
FeketeCseresznye
that's gay

Idézet (Eny96 @ 2010.12.13. 20:58)
ígyvan és ez a műsor az énekről szól

Ja... A Csillag születikbe illene be a Norbi.
2010. december 13. 21:23 #459
Vampiregirls01
Vampiregirls01
új tag

StátuszA fiúk olyan...
Hozzászólás: 16
Azonosító: 133346
Na már elnézést Eny96!
Ha valaki szereti a Norbit de te nem, akkor nem kéne egyből rátámadni!
És ez a műsőr főleg az előadóművészetről szól... A Norbinak lehet, hogy nincs hangja, de olyan kisugárzása van és olyan előadóművészete, hogy ha rossz kedvem van, akkor sem sokáig!
És, ha valaki szereti??? Szeresse... Az Ő dolga!
1 felhasználónak tetszik: Encsy19
2010. december 13. 21:35 #460
- törölt felhasználó -    
Vampiregirls01 Lehet hogy téged felvidít, de a legtöbb ember inkább kimegy a szobából vagy átkapcsolja egy másik csatornára ha meghallja őt énekelni, mert amit ő lerendez az nem éneklés hanem ordítozás és hörgés ezt még a Feró is megmondta
25 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok