Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 11. 22:58
Szerintem Ildikónak sem volt könnyű,és a mentoroknak egyáltalán nem könnyű,hiszen két tehetséges énekes közül választani,akiket ráadásul szeretnek is,nem valami könnyű.Sem a zsűrinek sem a versenyzőknek nem könnyű ez a verseny,szerintem most volt nekik a legnehezebb,és a jövőhéten meg az az utáni héten mégnehezebb lesz.
Babyyka írta:
Valaki erősítse meg, hogy Veca tényleg szerepel majd a vásarnapi adásban:( Addig is elmondanám, hogy ez nem volt igazságos Ilditől...Veca volt a szemben az elsőszámú nyertes és még mindig az!
Igen, vasárnap Veca is és mindenki fog énekelni egy közös dalt. Szerintem sem volt igazságos, hiszen és nagyon szeretem Csabát de nem volt ma olyan jó mint Veca, és hát a lányok szavaznak elsősorban úgyhogy....
Valaki erősítse meg, hogy Veca tényleg szerepel majd a vásarnapi adásban:( Addig is elmondanám, hogy ez nem volt igazságos Ilditől...Veca volt a szemben az elsőszámú nyertes és még mindig az!
Igen, vasárnap Veca is és mindenki fog énekelni egy közös dalt. Szerintem sem volt igazságos, hiszen és nagyon szeretem Csabát de nem volt ma olyan jó mint Veca, és hát a lányok szavaznak elsősorban úgyhogy....
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline |
Ilyen énekesekre van szüksége hazánknak! Egy Lola, vagy egy Barbi, na és Ramiról már ne is beszéljünk... MEG SEM KÖZELÍTI VECÁT!
1 felhasználónak tetszik:
ivonn a demi fan
sajnáltam, de én Csabának drukkolok.
Norbinak már réges régen ki kellene esnie.
a show amit csinál nem rossz, (bár már nem bírom végignézni, nem úgy, mint az elején) de az énekhang az 0
egy ilyen hangért venne bárki is lemezt??
Norbinak már réges régen ki kellene esnie.
a show amit csinál nem rossz, (bár már nem bírom végignézni, nem úgy, mint az elején) de az énekhang az 0
egy ilyen hangért venne bárki is lemezt??
2010. december 11. 23:00
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline |
nem tudom, hogy most mi van.
tényleg nem veszi észre senki, hogy Norbinak már rég nincs ott a helye??
tényleg nem veszi észre senki, hogy Norbinak már rég nincs ott a helye??
Ez egyáltalán nem volt igazságos.Norbinak kellett volna párbajoznia és neki kellett volna hazamennie.Ez minden csak nem éneklés.Na mindegy nagyon sajnáltam Vecát csodálatos hangja van.De szerintem nem most hallunk utoljára felőle.
Egyszer úgy is kiesik valaki. Egyébként itt már annyira jók vannak, hogy tényleg lehetetlenség dönteni. Egyébként Vecának rettentően jó hangja van ilyen fiatalon. Nagyon irigylem ezt, kiváló énekesnő lesz belőle. Biztos meg fogom venni az albumát
1 felhasználónak tetszik:
Vikici
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline |
Hát... én nagyon kedvelem most már mind a négyüket. Norbit nagyon szeretem, deee... istenem ha ő nyeri meg az tényleg nagyon gáz lesz
Amúgy... borzasztó nagy igazságtalanság ami ma este történt, még durvább, mint ami a Wolf Katival volt. Komolyan... miért ülnek ott a mentorok ha nem vállalják fel a véleményüket, ha képtelenek dönteni? A Csaba (ha csak a ma esti adást nézzük) sokkal bénább volt, csomó hamis hang, lelkileg sztem ott se volt.
Még valami... miért nem tudnak minden dalt úgy énekelni mint a párbajdalokat?
Na mindegy... sajnálom Vecát. Ez van. Nikolas fogja megnyerni.
Amúgy... borzasztó nagy igazságtalanság ami ma este történt, még durvább, mint ami a Wolf Katival volt. Komolyan... miért ülnek ott a mentorok ha nem vállalják fel a véleményüket, ha képtelenek dönteni? A Csaba (ha csak a ma esti adást nézzük) sokkal bénább volt, csomó hamis hang, lelkileg sztem ott se volt.
Még valami... miért nem tudnak minden dalt úgy énekelni mint a párbajdalokat?
Na mindegy... sajnálom Vecát. Ez van. Nikolas fogja megnyerni.
2010. december 11. 23:01
Köszi Kimi:) Legalább akkor megnézem a faktrot, de csak míg Veca szerepelni fog... Én még most sem fogtam fel, hogy Veca kiesett:(
2010. december 11. 23:01
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (LaDySmIth @ 2010.12.11. 22:56)
és igenis van hangja, csak -mivel az X-ig nem képezte hangját- még nemigazán tudja azt használni, de ami késik nem múlik.
Van hangja? Mármint Norbinak? Na, ezért ez nagyon kicsit erős túlzás. Sosem volt hangja, ez a szomorú tény. De eddig az egyénisége volt a nyerő, ami eleinte még nekem is tetszett, de ahogy haladt a verseny, a kezdetben fenomenális előadásmód egyre inkább fülsértő lett. Mert már ismerem a "Norbi-módit", és uncsi. Nem azt mondom, hogy mindenki, aki eddig kiesett de jól énekelt, mert pl. Dorkáért és Vastag Tomiért sem vérzett a szívem.. de legalább rájuk lehetett mondani, hogy igen.. ímmel-ámmal, de van hangjuk. Norbinak nincs hangszíne, csak sikít. A körítéshez ért, de nehogy már ez legyen a menő.
2010. december 11. 23:03
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline |
Nme neki kellett volna:(
nagyon jó voltál
Norbi kieshetne már -.-"
nagyon jó voltál
Norbi kieshetne már -.-"
2010. december 11. 23:03
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
"Lakatos Levente
Eddig sohasem bosszantottam fel magam tehetségkutatón, de ez az állapot ma este megváltozott. Nem csak Veca, hanem vele együtt egy egész generáció esett ki. Az országnak nem új fülre, hanem új szívre van szüksége - ő ugyanis a szívhez énekelt. Tisztán és őszintén. Sajnálom. "
Eddig sohasem bosszantottam fel magam tehetségkutatón, de ez az állapot ma este megváltozott. Nem csak Veca, hanem vele együtt egy egész generáció esett ki. Az országnak nem új fülre, hanem új szívre van szüksége - ő ugyanis a szívhez énekelt. Tisztán és őszintén. Sajnálom. "
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
ivonn a demi fan
2010. december 11. 23:04
husih96 valóban, valóban. Messzire elbújhatnak mögötte, már most is.
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
a mai adásban valamiért nekem őgy tűnt, hogy szinte mindenki rosszabb volt, mint szokott lenni. Bár nekem továbbra is Nikolasz volt a legjobb Nem szeretem Vecát, de nem fogom úgy, mint a Szíj Melinda gyűlölők basztatni. Tény, hogy jó hangja van, szerintem már előbb kellett volna mennie, sok olyan esett ki, akiknek több keresni valójuk volt ott, mint neki. Am. sejtettem, hogy Ő fog kiesni, de ha nem a nézők döntöttek volna, akkor 100%, hogy Csaba megy. Örülök neki, hogy Ő ment, nem volt szimpatikus, már az eleje óta, de biztos vagyok benne, hogy hallunk még róla!!
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline |
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.12.11. 23:01)
Van hangja? Mármint Norbinak? Na, ezért ez nagyon kicsit erős túlzás. Sosem volt hangja, ez a szomorú tény. De eddig az egyénisége volt a nyerő, ami eleinte még nekem is tetszett, de ahogy haladt a verseny, a kezdetben fenomenális előadásmód egyre inkább fülsértő lett. Mert már ismerem a "Norbi-módit", és uncsi. Nem azt mondom, hogy mindenki, aki eddig kiesett de jól énekelt, mert pl. Dorkáért és Vastag Tomiért sem vérzett a szívem.. de legalább rájuk lehetett mondani, hogy igen.. ímmel-ámmal, de van hangjuk. Norbinak nincs hangszíne, csak sikít. A körítéshez ért, de nehogy már ez legyen a menő.
Ez azért nem teljesen igaz. Hallgasd vissza hogy énekelt a Norbi most a közös produkcióban. Mert énekelt, bizony bizony.
Ami pedig a menőséget illeti... a szavazatok alapján úgy néz ki hogy DE ez a menő
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline |
inkább norbinak kellett volna,mert Veca sokkal jobb.amúgy a twitteren kérdezhettek tőle: @janicsakveca
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.