Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 11. 23:05
husih96sometimes love is not enough. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 161 Azonosító: 128390 offline |
Amúgy a Norbi detto Szíj Melinda. Csak fordítva. Ő jól adja elő, és a hangja nem jó, Melinda pedig rosszúl adja elő, bár szerintem a hangja se jó.... -.- Na de a lényeg, h gratulálok a szavazóknak, hogy többet jelent nekik a "jó előadás" hang nélkül, mint a nem annyira eseménydús előadás fantasztikus hanggal. Nem szabadott volna hagyni, hogy Veca essen ki ...
2010. december 11. 23:06
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (Peszti @ 2010.12.11. 23:04)
Ez azért nem teljesen igaz. Hallgasd vissza hogy énekelt a Norbi most a közös produkcióban. Mert énekelt, bizony bizony.
Ami pedig a menőséget illeti... a szavazatok alapján úgy néz ki hogy DE ez a menő
Ami pedig a menőséget illeti... a szavazatok alapján úgy néz ki hogy DE ez a menő
Személy szerint én eddig egy közös produkciójától nem estem hanyatt. Hogy a menő ez, az pedig szégyen egy kis szánalommal körítve. Végül is Utasi Árpi is megnyerte a Csillag születiket, és sokra ment vele..
2010. december 11. 23:07
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
Veca borzalmasan, kegyetlenül jól énekelt. Norbi a kedvencem az X-Faktorból, de meg kell mondjam: Vecának kellett volna az egész versenyt megnyernie! Messze a legjobb volt a többiek közül, elképesztő hangja volt, rengett a ház vala. Fantasztikus volt, sajnálom őt:(
De fel a fejjel!Remélem még látjuk, és haljuk énekelni:)
De fel a fejjel!Remélem még látjuk, és haljuk énekelni:)
2010. december 11. 23:07
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Egyszerűen nevetséges ez az egész. Most komolyan emberek...KIRÁLY L. NORBI A LEGJOBB 3-BAN?! Oké, bejutott a legjobb 12 közé, örülünk...de már a legjobb 5-ben sem kellett volna benne lennie. Veca, aki tehetséges, mint a nap (Malek Miklós) pedig kiesik? Az egyik legnagyobb esélyes? Egy őszinte, kedves, iszonyú jó hanggal megáldott lány kiesik és nem jut be a 3 közé? Pedig ő érdemelné meg az egyik legjobban? HOL VAN A FÜLETEK EMBEREK? Konkrétan majdnem elsírtam magamat, ilyen érzelmeket még tehetségkutató nem váltott ki belőlem. Nem lenne bent Nikolas, akkor azt hiszem nagy valószínűséggel kihagynám a döntőt. Egyszerűen nevetséges, hogy a legjobb távozott. Már Wolf Kati után mondtam, hogy na jó ez egy vicc. Akkor a két legtehetségesebb párbajozott, most meg Veca? És ráadásul ő esik ki? Nem értem. Mindenesetre érdemes azon Norbi rajongók elgondolkozni, hogy kinek a lemezét veszitek meg. Vecáét, vagy Norbiét, és mikor Norbi lemezt ad ki akkor is ilyen lelkesedéssel rohantok a boltba megvenni, mint ahogy szavaztok.
2010. december 11. 23:08
Nagyon sajnálom....
De NEM most hallottunk róla utoljára az szerintem biztos!
De NEM most hallottunk róla utoljára az szerintem biztos!
2010. december 11. 23:09
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
csak nekem tűnt fel, hogy a zsűri végig kritizálta Norbit? Csak Ildikó nem..
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2010. december 11. 23:09
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Számomra még mindig hihetetlen, hogy Veca kiesett!!! Főleg úgy, hogy a sokak által utált Norbi még egyszer sem párbajozott. Ezt nem tudom elhinni!!!!
Vikici
2010. december 11. 23:10
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (rideawhitehorse @ 2010.12.11. 23:09)
csak nekem tűnt fel, hogy a zsűri végig kritizálta Norbit? Csak Ildikó nem..
Mert Ildikó már betegesen elfogult.
2010. december 11. 23:12
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline |
egyetértek LaDySmIth-szel Norbi ügyben szerintem is igenis tehetséges, és nem ő az egyetlen úgymond "hörgőhangú" a zeneiparban, nézzük csak például Charliet akinek a számait még ma is sokan dúdoljuk, nos Norbiról is az a véleményem, hogy sokra fogja vinni akár nyer, akár nem
zsófi1997
Leila17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 1 Azonosító: 130005 offline |
Ez számomra hihetetlen, teljesen megdöbbentem Nem neki kellett volna kiesnie, de még csak nem is Csabának. Véleményem szerint a finalisták között lett volna helye Vecának Nikolaszal és Csabával együtt Nem akarok senkit megsérteni akinek Norbi a kedvence, de szerintem most inkább neki kellett volna kiesnie, nem a Vecának Ilyenkor merül fel a kérdés hol az igazság?
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Hihetetlen igazságtalanság. Én megkönnyeztem. Pedig az elején nagyon nem szerettem őt. Volt benne valami ellenszenves, de ez teljesen megváltozott, amikor először párbajozott. Akkor tényleg megmutatta a szívét és azóta nagyon szeretem. Múlt héten pedig csodálatos volt. Akkor teljesen elvarázsolt és reméltem, hogy bekerül a döntőbe és Csabival ketten lesznek a végén. Sajnálom, hogy kiesett. Norbinak kellett volna hazamenni. Bírom őt, de ide már kevés, amit csinál. Csabi a kedvencem, de most nagyon sajnáltam, hogy pont Vecával párbajozott és Vecának kellett menni. Nem voltam teljesen boldog Csabi továbbjutásától. Persze örülök neki, de ilyen áron... És Norbi meg még bent van... Mostmár mindenképp Nikolas-Csabi döntő kell. Egyszerűen nem nyerhet Norbi. Hajrá Csabi!
2010. december 11. 23:14
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline |
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.12.11. 23:06)
Személy szerint én eddig egy közös produkciójától nem estem hanyatt. Hogy a menő ez, az pedig szégyen egy kis szánalommal körítve. Végül is Utasi Árpi is megnyerte a Csillag születiket, és sokra ment vele..
Azért ezt a kettőt szerintem ne hasonlítsuk össze jó?
Másik... halvány fogalmunk sincs, hogy a későbbiekben hogy alakul a karrierjük, hogy mit fog majd belőlük kihozni a későbbiekben a menedzser, a producer..stb. Ha már mindenképp példálózunk... Tóth Gabi aki a kis rocker csajszi volt, aztán mi lett belőle... Tehát azt sem tudhatjuk hogy a Norbival mi leszen, vagy a Vecával, Csabával akárkivel. Pont.
2010. december 11. 23:14
Idézet (miss_areo @ 2010.12.11. 23:12)
egyetértek LaDySmIth-szel Norbi ügyben szerintem is igenis tehetséges, és nem ő az egyetlen úgymond "hörgőhangú" a zeneiparban, nézzük csak például Charliet akinek a számait még ma is sokan dúdoljuk, nos Norbiról is az a véleményem, hogy sokra fogja vinni akár nyer, akár nem
No, azért Charliet és Király L. Norbit egy lapon említeni..
Charlienak van hangja, Norbinak nincs.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.