Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból
2010. december 12. 09:08
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Ennek egyáltalán nem így kellett volna lennie. Vecának volt a leggyönyörűbb hangja a verseny alatt. Valószínű innentől már csak bele sem nézek, mert nélküle semmit sem ér. Innentől az egész X-faktor hidegen hagy. Azért azt meg kell jegyeznem, hogy szörnyű, hogy idáig süllyedt Magyarország.
2 felhasználónak tetszik:
tothbianka,
Pandus
2010. december 12. 09:14
kispimpla14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 132415 offline |
Ez nem igasság!!!
Ö volt a legjobb!
Neki kellet volna párbajozni!!
És ki esni sem !
ö volt a legjobb!!!
Ö volt a legjobb!
Neki kellet volna párbajozni!!
És ki esni sem !
ö volt a legjobb!!!
2010. december 12. 09:14
kispimpla14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 132415 offline |
2010. december 12. 09:15
kispimpla14új tag |
XDXDXDXD
2010. december 12. 09:16
Kangivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 129776 offline |
Norbi egy különleges ember ....
Veca pedig már egyszer elbukott a Csillag születikben , már neki annyi hacsak apukája nem tud neki lemezt kiadni dehát amint látjuk eddig még nem sikerült
Veca pedig már egyszer elbukott a Csillag születikben , már neki annyi hacsak apukája nem tud neki lemezt kiadni dehát amint látjuk eddig még nem sikerült
2010. december 12. 09:17
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
teljes mértékben nem értek egyet !!! szerintem neki van itt a legjobb hangja és a döntőbe neki kellett volna bekerülnie és a Király L. Norbinak !!!!!!
2010. december 12. 09:28
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Lady Suzy Lady Suzy
Ennek egyáltalán nem így kellett volna lennie. Vecának volt a leggyönyörűbb hangja a verseny alatt. Valószínű innentől már csak bele sem nézek, mert nélküle semmit sem ér. Innentől az egész X-faktor hidegen hagy. Azért azt meg kell jegyeznem, hogy szörnyű, hogy idáig süllyedt Magyarország. dry.gif
Teljesen egyetértek... nekem már lényegét vesztette az X-Faktor, mert már itt nem az IGAZI TEHETSÉG a lényeg, hanem az, hogy Magyarországnak a bohóckodás jön be... szégyen, hogy idáig süllyedt ez is. Veca volt a legjobb, neki kellett volna nyernie az egészet, vagy legalább dobogósnak lennie, az biztos. Hát, itt tartunk, vicces.... ha ezt Simon Cowell látná, biztos visszavenné a jogokat és lejáratókampányt indítana az egész ellen, továbbá a nyertest se engedné a nemzetközi X-Faktorba.... amúgy jogosan.
Ennek egyáltalán nem így kellett volna lennie. Vecának volt a leggyönyörűbb hangja a verseny alatt. Valószínű innentől már csak bele sem nézek, mert nélküle semmit sem ér. Innentől az egész X-faktor hidegen hagy. Azért azt meg kell jegyeznem, hogy szörnyű, hogy idáig süllyedt Magyarország. dry.gif
Teljesen egyetértek... nekem már lényegét vesztette az X-Faktor, mert már itt nem az IGAZI TEHETSÉG a lényeg, hanem az, hogy Magyarországnak a bohóckodás jön be... szégyen, hogy idáig süllyedt ez is. Veca volt a legjobb, neki kellett volna nyernie az egészet, vagy legalább dobogósnak lennie, az biztos. Hát, itt tartunk, vicces.... ha ezt Simon Cowell látná, biztos visszavenné a jogokat és lejáratókampányt indítana az egész ellen, továbbá a nyertest se engedné a nemzetközi X-Faktorba.... amúgy jogosan.
2010. december 12. 09:31
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline |
Idézet (Liafen @ 2010.12.12. 09:28)
Lady Suzy Lady Suzy
Teljesen egyetértek... nekem már lényegét vesztette az X-Faktor, mert már itt nem az IGAZI TEHETSÉG a lényeg, hanem az, hogy Magyarországnak a bohóckodás jön be... szégyen, hogy idáig süllyedt ez is. Veca volt a legjobb, neki kellett volna nyernie az egészet, vagy legalább dobogósnak lennie, az biztos. Hát, itt tartunk, vicces.. ha ezt Simon Cowell látná, biztos visszavenné a jogokat és lejáratókampányt indítana az egész ellen, továbbá a nyertest se engedné a nemzetközi X-Faktorba.. amúgy jogosan.
Teljesen egyetértek... nekem már lényegét vesztette az X-Faktor, mert már itt nem az IGAZI TEHETSÉG a lényeg, hanem az, hogy Magyarországnak a bohóckodás jön be... szégyen, hogy idáig süllyedt ez is. Veca volt a legjobb, neki kellett volna nyernie az egészet, vagy legalább dobogósnak lennie, az biztos. Hát, itt tartunk, vicces.. ha ezt Simon Cowell látná, biztos visszavenné a jogokat és lejáratókampányt indítana az egész ellen, továbbá a nyertest se engedné a nemzetközi X-Faktorba.. amúgy jogosan.
Tökéletesen egyetértek. SZÉGYEN AMI ITT FOLYIK. Gratula az RTL-nek, meg az összes szavazó Norbi-rajongónak, hogy Norbika ott van a LEGJOBB HÁROMBAN, PÁRBAJ NÉLKÜL. Elment egy ekkora tehetség egy TEHETSÉGTELEN SHOWMAN MIATT. Ez az igazság. A tökéletes hármas döntő szerintem Csaba - Nikolas - Veca lett volna... de nem.. köszönjük Norbi! Remélem, hogy te nyered meg, és az egész világon MINDENKI Magyarországon fog röhögni.
2010. december 12. 09:32
EZ SZÉGYEN EMBEREK!!!!!
Király L. Norbi kell ???? AZ???? Hát akkor csesszétek meg.... NAGYON NAGYON MÉRGES VAGYOK, TEGNAP ESTE BESZÉLNI IS ALIG TUDTAM NORMÁLISAN!!!
A DRÁGA ILDIKÓ IS ELGONDOLKOZHATNA EZUTÁN!!! MERT HAZA KÜLDTE A LEGJOBB ÉNEKEST AKI CSAK VOLT A VERSENYVEB!!! RÖHEJ!!!!
Király L. Norbi kell ???? AZ???? Hát akkor csesszétek meg.... NAGYON NAGYON MÉRGES VAGYOK, TEGNAP ESTE BESZÉLNI IS ALIG TUDTAM NORMÁLISAN!!!
A DRÁGA ILDIKÓ IS ELGONDOLKOZHATNA EZUTÁN!!! MERT HAZA KÜLDTE A LEGJOBB ÉNEKEST AKI CSAK VOLT A VERSENYVEB!!! RÖHEJ!!!!
2010. december 12. 09:34
EZ NEM ARRÓL SZÓL HOGY VALAKI HOGY TUD TÁNCOLNI ÉS HÖRÖGNI HANEM AZ IGAZI TEHETSÉGRŐL ÉS EZ VECÁBAN 100000X TÖBBSZÖR MEGVOLT MINT A NORBIKÁBA.
2010. december 12. 09:35
MadaraszNikolettúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 132493 offline |
ne mondja már nekem senki, hogy Norbinak sokkal jobb hangja van mint Vecának!!!!! engem is nagyon felidegesített, én szeretem a Norbit is, de ez egy ÉNEKVERSENY lenne nem színész casting!! de Norbi mit énekel?? egy nagy... csak ordít, sokkal jobb lenne mmittom én színésznek vagy valaminek
2010. december 12. 09:36
istenem úgy sajnáltam csabát X"D nah jó meg vecát is de csaba annyira szomorú volt és mind a 2 héten párbajozott és mindig neki esett rosszabbul mint annak a személynek aki kiesett szegénykék
2010. december 12. 09:39
De viszont ahogy Veca is mondta.. Belőle már biztos énekesnő lesz!!
A Norbi meg hörögjön csak tovább, nem sok embert fog érdekelni.
Én már csak Nikolas miatt fogom nézni a műsot.
A Norbi meg hörögjön csak tovább, nem sok embert fog érdekelni.
Én már csak Nikolas miatt fogom nézni a műsot.
2010. december 12. 09:40
Sajnálom, hogy Veca kiesett, de annak azért örülök, hogy Csaba továbbjutott. Nehéz döntés ez, mert számomra mindkettő nagyon tehetséges.
2010. december 12. 09:41
Nem értem,hogy miért ő esett ki.Én inkább mást küldtem volna haza nem pedig őt. .
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.