Egyetértek :Kellan-nal! sztem is Robert jó pasi,és Kristennel remek párost alkotnak!!!
rem hamar összeházasodnak!
Kellan Lutz szerint Robert Pattinson a nyerő
2010. december 13. 16:01
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
Kellan elmehetne szemészetre...
Robertnek jó teste lenne?XD LOL
Robertnek jó teste lenne?XD LOL
2010. december 13. 18:34
andika12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.10. Hozzászólás: 158 Csatolások: 140 Azonosító: 76680 offline |
twilightgirl0910:
Értem én Mindenkinek más az ízlése, szóval jahh... én nem szeretem az ilyen kinézetű fiúkat mint Taylor, szóval csak azért írtam amit írtam. Nem akarok megbántani senkit veszekedni meg még inkább nem akarok szóval Én személy szerint jobban bírom Rob kinézetét, de mindemellett Taylort is nagyon szeretem
Értem én Mindenkinek más az ízlése, szóval jahh... én nem szeretem az ilyen kinézetű fiúkat mint Taylor, szóval csak azért írtam amit írtam. Nem akarok megbántani senkit veszekedni meg még inkább nem akarok szóval Én személy szerint jobban bírom Rob kinézetét, de mindemellett Taylort is nagyon szeretem
2010. december 13. 19:40
ömm.. nekem nem jönnek be annyira az agyonsportolt pasik, de tény, ami tény, Taylonak százszor jobb a teste, mint Robertnek. Pl. az Eclips-ben már annyira nem "hatkockás", normálisabb, mint a New Moon-ban, szóval egyértelműen neki jobb a teste...
2010. december 13. 20:32
Vampiregirls01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 133346 offline |
Szerintem Robert♥♥♥
Már csak azért is, mert még mindig pasisabb mint Taylor... Taylor számomra olyan mint egy kisfiú... Jól ellehet vele beszélgetni, de nem éppen egy nagy Ő... Viszont az tény, hogy nagyon jó a felső teste... És érdekes, hogy pont Kellan-t kérdezték, akitől a barátnőm megilyedt mikor meglátta a Twilight-ban xD
Szóval nekem Robert ♥♥♥
Már csak azért is, mert még mindig pasisabb mint Taylor... Taylor számomra olyan mint egy kisfiú... Jól ellehet vele beszélgetni, de nem éppen egy nagy Ő... Viszont az tény, hogy nagyon jó a felső teste... És érdekes, hogy pont Kellan-t kérdezték, akitől a barátnőm megilyedt mikor meglátta a Twilight-ban xD
Szóval nekem Robert ♥♥♥
2010. december 19. 18:07
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline |
Ez hülye -.-" Robert hogy néz már ki istenem? Taylor a nyerő *.* (L) (K) ♥♥
2010. december 20. 09:40
Fujj Rob??!!
Na de mind1 nekem akkor is Taylor a Best ♥♥♥
Na de mind1 nekem akkor is Taylor a Best ♥♥♥
2010. december 20. 16:19
eracicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 134181 offline |
Szerintem Taylor Lautnernek sokkal izmosabb a felsőteste, és helyesebb is mint Robert Pattinson, lássuk be Robert nem izmos.De Robert sem csunya de Taylor jobban nézki helyesebb és izmosabb.
2010. december 20. 20:12
Szerintem Taylor sokkal izmosabb és jobban néz ki de Rob sem panaszkodhat!
2010. december 24. 10:03
Vampiregirls01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 133346 offline |
Kedves Anonimuska14!
Nem vagyok hülye!
Mindenkinek meg van a saját véleménye... Ez az én véleményem! És, ha neked Taylor a nyerő, akkor legyen... Nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése. És kijelentettem, hogy Taylornak nagyon jó a felsőteste.
Nem vagyok hülye!
Mindenkinek meg van a saját véleménye... Ez az én véleményem! És, ha neked Taylor a nyerő, akkor legyen... Nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése. És kijelentettem, hogy Taylornak nagyon jó a felsőteste.
2010. december 26. 20:33
ChelseaLovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 141702 offline |
Nem kéne így kibeszélnie a lapoknak a kollegáit (vagy állítólagos barátait)!!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.