Natalie: „Nem dohányzom, ti se tegyétek!”
2010. december 15. 18:19
igaza van de ebbe a vízipipa nem tartozik!!! mert én csak azt szívok
2010. december 15. 18:36
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
Én is abszolút dohányzásellenes vagyok. Néha még a buszmeg.-ben rászólok a bagózókra hogy ha már az egészségüket károsítják, akkor legalább ne ott dohányozzanak, ahol másét is tönkretehetik.
Hajrá Natalie!
Hajrá Natalie!
2010. december 15. 18:37
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
KataCullen
Én is abszolút dohányzásellenes vagyok. Néha még a buszmeg.-ben rászólok a bagózókra hogy ha már az egészségüket károsítják, akkor legalább ne ott dohányozzanak, ahol másét is tönkretehetik. biggrin.gif
Hajrá Natalie! smileeee.gif
Rühellem azokat, akik a buszmegben bagóznak... És még háborognak, hogy be akarják tiltani ott is (mint a metróaluljárókban) a dohányzást.Én örülnék neki.
Én is abszolút dohányzásellenes vagyok. Néha még a buszmeg.-ben rászólok a bagózókra hogy ha már az egészségüket károsítják, akkor legalább ne ott dohányozzanak, ahol másét is tönkretehetik. biggrin.gif
Hajrá Natalie! smileeee.gif
Rühellem azokat, akik a buszmegben bagóznak... És még háborognak, hogy be akarják tiltani ott is (mint a metróaluljárókban) a dohányzást.Én örülnék neki.
2010. december 15. 18:50
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
Liafen
Ja hát igen ez elképesztő... az ő joguk eldönteni, hogy bagóznak-e vagy sem, de ahhoz nincs joguk, hogy a többi ember szervezetét is károsítsák vele. Én speciel rosszul vagyok a dohány füsttől.
Ja hát igen ez elképesztő... az ő joguk eldönteni, hogy bagóznak-e vagy sem, de ahhoz nincs joguk, hogy a többi ember szervezetét is károsítsák vele. Én speciel rosszul vagyok a dohány füsttől.
2010. december 15. 18:54
Amymya15We ♥ John's 1.25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.26. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 32 Azonosító: 118559 offline |
én sem dohányzom ! és büszke vagyok rá...
elsősorban azért nem füstölök, mert drága... egésség másodrendű, mert úgyis annyi minden szennyez, hogy csk na....
elsősorban azért nem füstölök, mert drága... egésség másodrendű, mert úgyis annyi minden szennyez, hogy csk na....
2010. december 15. 19:04
Komolyan mondom, osztálytársaim közül legalább 7-en cigiznek, annyira unintelligensek. Amúgy nagyon rendes tőle, hogy ezzel irányítja magára a figyelmet, és nem pedig a botrányokkal.
2010. december 15. 19:11
Nem nagyon szeretem azokat az embereket akik cigiznek. :/ Amúgy én nem cigizek, mert túl büdös, és károk.állítólag tüdőrákba is meglehet halni. -.-
2010. december 15. 19:48
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Jól teszi, nem kell cigizni. Felesleges.
1: Olyan mértékű egészség károsodást okoz, hogy felsorolni nem lehetne. Minden féle betegséghez közrejátszik. Gondoljatok bele, mit mond az orvos, ha valaki el megy hozzá és panaszkodik, mert fáj a gyomra(itt pl gyomorfekélyre utalok)
-Dohányzik, Asszonyom/Uram?
-Igen
-Akkor hagyja abba. Minél hamarabb.
2. Iszonyú büdös. Úgy utálom, amikor ülök a BKV-n, valaki a megállóban szívja a cigit, jön a busz, egy jó nagyot beleszív, aztán felszáll a járműre és odabenn fújja ki azt a bűzt, amit minden nap szívogat. Undorító
3. Iszonyú drága is. 3 doboz cigi árából az ember vehet magának egy sima, egyszerű pólót.
Mi az osztályban 30-an vagyun, 15 -en dohányoznak ennek a fele pedig napi dohányos. (sokat szívnak) és csodálkoznak, hogy nem bírják, amikor tesi órán 150 méter után kifulladnak..
1: Olyan mértékű egészség károsodást okoz, hogy felsorolni nem lehetne. Minden féle betegséghez közrejátszik. Gondoljatok bele, mit mond az orvos, ha valaki el megy hozzá és panaszkodik, mert fáj a gyomra(itt pl gyomorfekélyre utalok)
-Dohányzik, Asszonyom/Uram?
-Igen
-Akkor hagyja abba. Minél hamarabb.
2. Iszonyú büdös. Úgy utálom, amikor ülök a BKV-n, valaki a megállóban szívja a cigit, jön a busz, egy jó nagyot beleszív, aztán felszáll a járműre és odabenn fújja ki azt a bűzt, amit minden nap szívogat. Undorító
3. Iszonyú drága is. 3 doboz cigi árából az ember vehet magának egy sima, egyszerű pólót.
Mi az osztályban 30-an vagyun, 15 -en dohányoznak ennek a fele pedig napi dohányos. (sokat szívnak) és csodálkoznak, hogy nem bírják, amikor tesi órán 150 méter után kifulladnak..
2010. december 15. 19:51
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Am én még 6.-ban azért gyújtottam rá, hogy "nagylánynak" nézzek ki. Tök gáz.. Most így 3 és fél év után visszagondolva, kezembe se vennék egy szál cigit sem. És bárki le tudja tenni a cigit. Anyum 25 éven keresztül szívta, és most volt pont, hogy két éve már rá sem gyújtott
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.