Janicsák Veca kiesése nagy port kavart
2010. december 17. 04:43
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Röhej ez az egész műsor, alig van 1-2 épkézláb produkció összesen... Össze sem mérhető például az angol eredetivel, pedig abban sincs olyan hű de sok nagy tehetség.
A "mentorok" meg szánalmasak, a szart is úgy dicsérik, mintha angyali hangon énekelnének... A lebonyolítás továbbra sem tetszik. Majd ha egyszer lesz egy normális tehetségkutató, ahol tényleg a tehetségen lesz a hangsúly, akkor az a műsor majd érdekelni fog, addig meg csak röhögök az ilyen híreken.
A "mentorok" meg szánalmasak, a szart is úgy dicsérik, mintha angyali hangon énekelnének... A lebonyolítás továbbra sem tetszik. Majd ha egyszer lesz egy normális tehetségkutató, ahol tényleg a tehetségen lesz a hangsúly, akkor az a műsor majd érdekelni fog, addig meg csak röhögök az ilyen híreken.
2010. december 17. 08:09
Idézet (Esumi @ 2010.12.16. 19:42)
hülyeség az egész úgy ahogy van..xD kiesett és kész, nem bírja "feldolgozni" hogy kiesett ugyebár?!
Erről szó sincs, csak egyszerűen hihetetlen, hogy az a torokgyíkos még mindig versenyben van, egy ilyen tehetséget meg kiejtenek...
2010. december 17. 15:56
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline |
evelyn125:igazad van!
2010. december 17. 20:58
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline |
Én amúgy meg nem értelek titeket.Mindenki ezt mondja:na, az x-faktort sem nézem többet!
de ha kiesett aki a kedvenced miért nem szavaztál?? És ezért nem nézed az x-faktort?? Hát gratulálok...Balázs és Nóri mindig elmondja: Akár két szavazat is sokat jelenthet, meg hogy, szavazzanak mert önökön múlik minden!
Akkor nem értem, miért kell a műsort lehordani, ha mi döntünk a sorsukról...
de ha kiesett aki a kedvenced miért nem szavaztál?? És ezért nem nézed az x-faktort?? Hát gratulálok...Balázs és Nóri mindig elmondja: Akár két szavazat is sokat jelenthet, meg hogy, szavazzanak mert önökön múlik minden!
Akkor nem értem, miért kell a műsort lehordani, ha mi döntünk a sorsukról...
2010. december 17. 21:00
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline |
Bár az is igaz, hogy az egész egy nagy vicc, és paródiát csinálnak belőle.! Már egyre inkább a szimpátián és nem a tehetségen van a hangsúly...
2010. december 18. 12:17
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
olyan igazságtalan...a norbinak kellett volna kiesni,sőőőt...nem is kellett volna bejutnia el kellet volna küldeni a "hangjával" a budös p***ba...!!!!
2011. január 08. 18:43
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
Viktorya szerintem Norbi egyáétalán nem tud énekelni, semmi tehetsége nincsen csak produkálja magát .. ennyi... de egy olyan tehetség ( a Vecára értem) hogy eshetett ki??? Egyszerűen nem értem, nagyon jól énekelt, remélem Ildikónak még nagyon sokáig lelkiismeret furdalása lesz, ez miatt.!!!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.