Janicsák Veca kiesése nagy port kavart
2010. december 15. 18:53
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline |
én szeretem az amit norbi csinál mert szórakoztató de tényleg veca érdemelte volna meg a továbbjutást. de azért a gyertyás felvonulás kicsit sok szerintem! a versenyben nyújtottak után nem 1 felkérést fog kapni!
2010. december 15. 18:54
hsmzozoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 130577 offline |
Én elmondhatatlanul őrülök hogy végre kiesett nagyon,nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2010. december 15. 18:57
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline |
azta... hát ez már tényleg szánalmas... miért érdekli az embereket ennyire, hogy Veca kiesett? fogadjátok már el, hogy ez van, miért nem szavaztatok akkor rá ha ennyien imádjátok??? tiszta szégyen! ez a "tüntetés" dolog meg már egyenesen nevetséges! ennyire ráérnek Magyarországon az emberek? foglalkozzanak inkább a saját életükkel!! Veca már így is elég hírnévre tett szert, biztos hallunk még róla, szóval nyugi, azzal hogy Keresztes Ildikót meg Norbit támadjátok mennyivel lesz jobb?? és erősen kétlem, hogy bunda lenne a szavazás, mivel szerintem semmi előnye nem származik abból az RTL-nek, hogy Veca kiesett, hisz úgy látszik sokan szerették azaz sokan szavaztak rá... nem értem mit kell ezen ennyit problémázni
2 felhasználónak tetszik:
Encsy19,
AdamLambertrulz
2010. december 15. 18:58
regendovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 133352 offline |
Lillith. Nem mindenkinek van pénze arra, hogy szavazzon.... Csak az a baj (enézést rajongók) hogy az emberek ma már nem azzal foglalkoznak, hogy mennyire TEHETSÉGES zenélésben, hanem hogy mennyire szórakoztatnak minket. Ez nem is lenne baj, de ez egy ének verseny. Ezért jó a Csillagszületik mert ott ilyen versenyek ott elfogadható, ha ilyen emberek eddig eljutnak... A másik meg igaza van Liafennek mert nem létezik, hogy ezrek millióik a rajongói és ő esett ki! Ezt nem hiszm el!!!
noni001^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 1378 Csatolások: 3172 Azonosító: 131031 offline |
Az X-faktor szerintem azért jött létre, hogy tehetséges emberek mutassák meg a világnak, hogy tudnak valamit.
És végre Magyarországra is eljutott az a bizonyos X. Erre az RTL klub és maga Magyarország paródiát csinál belőle, mert más néven már nem tudom nevezni!
Itt már teljesen nem az a döntő érv kire mennyire szavaznak hanem, hogy az RTL Klub hogyan tud még több pénzt termelni. Nem hiszem, hogy Norbira ennyien szavaznának, itt az a kulcs, hogy ahogy mindig benn marad és a nézők látják, a kedvencükre több szavazatot kell küldeni...micsoda eszes taktika RTL!
És végre Magyarországra is eljutott az a bizonyos X. Erre az RTL klub és maga Magyarország paródiát csinál belőle, mert más néven már nem tudom nevezni!
Itt már teljesen nem az a döntő érv kire mennyire szavaznak hanem, hogy az RTL Klub hogyan tud még több pénzt termelni. Nem hiszem, hogy Norbira ennyien szavaznának, itt az a kulcs, hogy ahogy mindig benn marad és a nézők látják, a kedvencükre több szavazatot kell küldeni...micsoda eszes taktika RTL!
Cukormázas_leguánvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.30. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 139839 offline |
Én sajnáltam hogy kiesett egyik kedvencem volt de ez túlzás
2010. december 15. 18:59
Nóri96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 132625 offline |
mi az hogy,Keresztes Ildikó előre tudta hogy Csaba több szavazatot kap?-a műsorok végén idáig mindig Veca nevét mondták be először,Csaba mindig az utolsó 4ben maradt.Szerintem ezért nem Ildikó a hibás,ha annyira szeretik Vecát a felháborodottak,mért nem szavaztak??Az meg se szólaljon aki nem szavazott!Ez van!Basszus ki esett a Veca!és??mi ezen a tragédia?Kiesett és kész.ennyi.(Csaba jogosan jutott tovább♥♥)
miss_areo
2010. december 15. 18:59
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
én azt nem értem, hogy miért ildikót szidják?
a közönség döntött így, ők nem szavaztak...
abban a helyzetben én se tudtam volna dönteni.
de amúgy tényleg igazságtalanság, hogy király l norbi még bent van, veca meg kiesett. nézzétek már meg, ki tud énekelni, meg ki nem -.- szánalmas
a közönség döntött így, ők nem szavaztak...
abban a helyzetben én se tudtam volna dönteni.
de amúgy tényleg igazságtalanság, hogy király l norbi még bent van, veca meg kiesett. nézzétek már meg, ki tud énekelni, meg ki nem -.- szánalmas
2010. december 15. 19:00
Én eddig jópofának, viccesnek tartottam Norbit..De most már álljon meg a menet ! Király L Norbi gond nélkül továbbjut (hozzáteszem, nincs jó hangja). Más roppant tehetséges ember, mint pl. Janicsák Veca kiesik. Ennyit ér a magyar X-faktor...És Keresztes Ildikó direkt akarta, hogy kiessen Veca.
noni001
LOVEAdam28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 135678 offline |
ezt a versenyt a nézőő döntik el.
ha ennyire szeretitek Vecát mért nem szawaztatok rá?????????????
nem most kell vinnyogni amikor már kiesett
ha ennyire szeretitek Vecát mért nem szawaztatok rá?????????????
nem most kell vinnyogni amikor már kiesett
miss_areo
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Idézet (miss_areo @ 2010.12.15. 18:57)
azta... hát ez már tényleg szánalmas... miért érdekli az embereket ennyire, hogy Veca kiesett? fogadjátok már el, hogy ez van, miért nem szavaztatok akkor rá ha ennyien imádjátok??? tiszta szégyen! ez a "tüntetés" dolog meg már egyenesen nevetséges! ennyire ráérnek Magyarországon az emberek? foglalkozzanak inkább a saját életükkel!! Veca már így is elég hírnévre tett szert, biztos hallunk még róla, szóval nyugi, azzal hogy Keresztes Ildikót meg Norbit támadjátok mennyivel lesz jobb?? és erősen kétlem, hogy bunda lenne a szavazás, mivel szerintem semmi előnye nem származik abból az RTL-nek, hogy Veca kiesett, hisz úgy látszik sokan szerették azaz sokan szavaztak rá... nem értem mit kell ezen ennyit problémázni
Azért érdekli az embereket, mert ez egy televíziós műsor, amelyet egy ország néz. Másfelől talán azok szavaztak rá, akik fel vannak háborodva.
A másik az, hogy az RTL-nek csupán annyi nyeresége lehet, hogy így fokozódik az izgalom, és többen kapcsolnak a műsorra, és többen szavaznak, vagyis jön a bevétel.
2010. december 15. 19:04
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline |
Idézet
"...úgy véli, az ő versenyzője ellenfele csak Geszti Péter mentoráltja, azaz Veronika lehet."
Épeszű ember nem gondol ilyet. Király L. Norbit akárki legyőzné, mert egy tehetségtelen ember.
Vecának meg drukkolok a továbbiakban!
2010. december 15. 19:06
Oké, kiesett, nem kellett volna, de ezen mit kell annyit lovagolni? Egyszer úgy is kiesik mindenki-legalábbis 1 ember kivétel, és egyszer vége lesz ennek a műsornak is.
2010. december 15. 19:06
Pedig Keresztes valaha az életben jól döntött,ezt tényleg a közönségre kellett bízni-nem értem Geszti miért pattog,amikor a Nikolas-Kati párbajnál ő is ugyanezt csinálta. Azzal egyetértek,hogy Veca induljon az Eurovizióson
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.