Janicsák Veca kiesése nagy port kavart
2010. december 15. 19:08
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline |
Igazából én sajnálom, hogy kiesett.
Ez a túlzott Veca-imádat már egy kicsit kezd röhejessé válni. Oké, az egyik legjobb volt, kiesett. És? Nem ő az egyetlen tehetséges, aki így járt. (ott van példának Wolf Kati, aki toronymagasan jobb volt Vecánál)
Az apja kijelentette, hogy Vecából mindenképpen sztárt/énekesnőt csinál, akár megnyeri a versenyt, akár nem.
És amúgy is, aki a 12 közé jutott, abból mindenképpen lesz valami.
És nem értem, miért kell minden X-faktoros cikknél Norbit hibáztatni, bántani (mert úgy gondolom, nem Ő tehet róla, hogy a közönség szereti, amit csinál) és azzal vádolni az RTL-t, hogy meg van rendezve az egész. Ennyire nehéz beletörődni abba, hogy a közönség már nem volt annyira vevő Vecára? Ugyanis szerintem kicsit unalmas volt már, hogy folyton lírai dalt énekelt.
Az apja kijelentette, hogy Vecából mindenképpen sztárt/énekesnőt csinál, akár megnyeri a versenyt, akár nem.
És nem értem, miért kell minden X-faktoros cikknél Norbit hibáztatni, bántani (mert úgy gondolom, nem Ő tehet róla, hogy a közönség szereti, amit csinál) és azzal vádolni az RTL-t, hogy meg van rendezve az egész. Ennyire nehéz beletörődni abba, hogy a közönség már nem volt annyira vevő Vecára? Ugyanis szerintem kicsit unalmas volt már, hogy folyton lírai dalt énekelt.
Király L. Norbi egy tehetségtelen. Veca jobb.
Nem a Csabinak és Vecának kellett volna párbajoznia hanem Király L. Nobirnak. és akkor esne ki a Norbi.
Nem a Csabinak és Vecának kellett volna párbajoznia hanem Király L. Nobirnak. és akkor esne ki a Norbi.
2010. december 15. 19:09
SeŁenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 91 Csatolások: 6 Azonosító: 125745 offline |
Idézet (Csinibaba @ 2010.12.15. 19:06)
Oké, kiesett, nem kellett volna, de ezen mit kell annyit lovagolni?
körübelül mindenki csak egyet szólt hozzá!! Hogy sajnálja, hogy kiesett, vagy épp ellenkezőleg... gondolom te az utóbbit vallod..Mindenkinek van lehetősége írni egy véleményt nem??
2010. december 15. 19:11
SeŁenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 91 Csatolások: 6 Azonosító: 125745 offline |
Idézet (Encsy19 @ 2010.12.15. 19:08)
Ez a túlzott Veca-imádat már egy kicsit kezd röhejessé válni. Oké, az egyik legjobb volt, kiesett. És? Nem ő az egyetlen tehetséges, aki így járt. (ott van példának Wolf Kati, aki toronymagasan jobb volt Vecánál)
Az, hogy mind a 12-ből lesz valami, az nem teljesen igaz, de hogy másokkal is megesik az biztos!! Hisz mi döntünk a sorsukról!!
2010. december 15. 19:12
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline |
nemértem ezt az egészet. Nekem is Veca volt - az egyik - kedvencem, de nem kell azért ekkora reklámot kavarni az egészből.. Így is híres lesz, az biztos, és már nagyon sokan lettek híresek anélkül, hogy megnyerték volna a tehetségkutatót,nem? x3 (Példának okáért ott van Kovácsovics Fruzsina, Hien, Fekete Dávid, Brasch Bence, és még sorolhatnám napestig.)
2010. december 15. 19:13
SeŁenaúj tag |
Idézet (Csinibaba @ 2010.12.15. 19:11)
SeŁena én is sajnálom hogy kiesett, de ez a Vecás dolog már túl sok. Mondom, egyszer mindenki kiesik, és véget ér a műsor is egyszer. Nem kell ezen annyit agyalni.
Igaz én szerettem, de mégse szavaztam rá... Úgyhogy aki az olyan emberekkel veszekszik, mint te, az megbánhatja( tisztelet a kivételnek) mert valszeg ő se szavazott eleget, hogy tovább jutassa!!
2010. december 15. 19:17
Idézet (SeŁena @ 2010.12.15. 19:13)
Igaz én szerettem, de mégse szavaztam rá... Úgyhogy aki az olyan emberekkel veszekszik, mint te, az megbánhatja( tisztelet a kivételnek) mert valszeg ő se szavazott eleget, hogy tovább jutassa!!
Nem értem mit akartál ezzel mondani. Nem bánok semmit, és nem szokásom szavazni az ilyen Megasztárosokra és X-Faktorosokra... Ez a véleményem. Egyébként is, nem hinném hogy itt lenne a helye az OFFnak. Részemről ennyi, nem kívánok vitába szállni.
1 felhasználónak tetszik:
SeŁena
2010. december 15. 19:18
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline |
Emma56 (Y) XD szerintem én egy óriásit fogok sikítani, aztán meg majd mérges leszek, de nekem mindegy, ha ennyire szeretik az emberek.. -.-" (már bocs a fanoknak, de én valahogy Norbiban nem látok tehetséget..:SS)
2010. december 15. 19:19
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Idézet (noni001 @ 2010.12.15. 18:58)
Az X-faktor szerintem azért jött létre, hogy tehetséges emberek mutassák meg a világnak, hogy tudnak valamit.
És végre Magyarországra is eljutott az a bizonyos X. Erre az RTL klub és maga Magyarország paródiát csinál belőle, mert más néven már nem tudom nevezni!
Itt már teljesen nem az a döntő érv kire mennyire szavaznak hanem, hogy az RTL Klub hogyan tud még több pénzt termelni. Nem hiszem, hogy Norbira ennyien szavaznának, itt az a kulcs, hogy ahogy mindig benn marad és a nézők látják, a kedvencükre több szavazatot kell küldeni...micsoda eszes taktika RTL!
És végre Magyarországra is eljutott az a bizonyos X. Erre az RTL klub és maga Magyarország paródiát csinál belőle, mert más néven már nem tudom nevezni!
Itt már teljesen nem az a döntő érv kire mennyire szavaznak hanem, hogy az RTL Klub hogyan tud még több pénzt termelni. Nem hiszem, hogy Norbira ennyien szavaznának, itt az a kulcs, hogy ahogy mindig benn marad és a nézők látják, a kedvencükre több szavazatot kell küldeni...micsoda eszes taktika RTL!
Szerintem Norbinak tényleg ennyi rajongója van, mert Etiópiában is van rajongótábora, meg még sorolhatnám hol. Szerintem nincs megbundázva. De azért ez sok, hogy a Norbi bent van. Az elején még elment, vicces volt, szórakoztató, de itt már ez nem elfogadható. De szerintem is túlzás ez a tüntetés, fogják fel az emberek, hogy Veca nem tűnt el, csak az X-faktorból esett ki. Különben meg szerintem Csaba jobb volt. És nem a kinézete miatt, hanem a hangját is kedvelem, de Nem nekik ketten kellett volna párbajozniuk, hanem a másik
kettőnek.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.