Janicsák Veca kiesése nagy port kavart
2010. december 15. 19:46
Én az összes ilyen tehetségkutatót – legalábbis Magyarországon – komolytalan, előre megbundázott bohóckodásnak tartom. Hogy külföldön mi a helyzet, nem tudom, de hasonló véleménnyel vagyok ezekről, mint a díjátadókról. Az egész csak játék, verseny, semmit nem dönt el. Ha valaki tehetséges, felfedezik/felkérik anélkül is, hogy részt venne vagy megnyerne egy ilyen műsort. Az egész csak a pénzről és a show-bizniszről szól, nem az számít, hogy ki nyeri meg. Azt pedig, mint régebben már leírtam, eleve marhaságnak tartom, hogy olyanok jelentkeznek tehetségkutató show-kba, akik már professzionális énekesek és elismertek valahol...
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. december 15. 19:47
Ne3avisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 135662 offline |
Nem igazán néztem az X-faktort, de sokat hallottam róla. Mindenki, aki ismeri és nézni azt mondja, hogy Veca volt a legjobb és nem kellett volna kiesnie!!! Sajnálom, hogy kiesett!!!
"A nézők úgy gondolják, hogy Keresztes Ildikó tehet az egészről" - miért, talán nem?
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Én is felháborodtam, bár én már akkor is, mikor Wolf Kati kiesett. Mind a ketten csodálatosan tehetségesek, helyük lett volna akár az első háromban! Én is bundának érzem az egész versenyt, taktikázásnak, nagy csalásnak, de úgysem tehetünk ellene semmit. Felesleges szidni bárkit is, ő is csak azt tette, amit fentről megparancsoltak neki. Ezeknek az értelmetlen tüntetéseknek legalább annyi értelme van, hogy az illetékesek rájönnek, hogy Vecában sok pénz van és támogatni fogják. Biztosak lehetünk benne, hogy nem tűnik el. De mást úgy sem érnek el a tiltakozásukkal. Mindenhol a pénz diktál. Ez van.
kateblock
2010. december 15. 19:52
Nem szeretek senkit/semmit sem kritizálni, de Király L. Norbi már nagyon kihoz a sodromból. Nincs is hangja! De a sok botfülű rá szavaz...
Megértem, hogy Veca kiesése miatt fel vannak háborodva, mert neki kellett volna megnyernie!
(Persze nem hibáztatom norbit, mert ő ugyabár nem tehet róla, hogy sokan rá szavaznak)
Megértem, hogy Veca kiesése miatt fel vannak háborodva, mert neki kellett volna megnyernie!
(Persze nem hibáztatom norbit, mert ő ugyabár nem tehet róla, hogy sokan rá szavaznak)
2010. december 15. 19:52
Hencsó.h |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 547 Csatolások: 34 Azonosító: 131907 offline |
Igazad van bláámi_ ez egy kicsit gyanús, és én sem nézem tovább az x-factort ha Veca nincs benne ez nagy csalás volt bizt hogy megtervezték !!!!!4 VECÁT VISSZA AZ X- FAKTORBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. december 15. 19:56
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Én azóta nem nézem az X-Faktort, amióta a Non Stop kiesett. Nélkülük lapos volt az egész műsor. Bár aki azt hiszi, hogy a nézők szavazatai alapján működik ez a műsör, azok egy kicsit el vannak tájolva. Bár szerintem az X eleje óta tudhattuk, hogy az egész műsor a pénz körül forog. És miért ilyen sikeres most az X? Mert újdonság. Jövőre a Csillag Születik jön vissza. Az eddig sem érdekelt, és most sem fog meg nagyon...
2010. december 15. 19:58
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline |
Amúgy meg igen, már le van zsírozva hogy Nikolas nyeri meg....Szerződése van az rtl klubbal, de ez valószínűleg csak egy tőből eredt pletyka, nem biztos hogy igaz.Én sem biztos forrásból tudom, de kíváncsi vagyok hogy így lesz-e!
Peszti
2010. december 15. 19:59
hetty95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 133257 offline |
Hát én is felháborodtam, hiszen a legtehetségesebb énekes esett ki! Bár az is érdekes, h azelőtt meg PONT Tominak és Csabának kellett párbajozni... O.o
És az is érdekes, h azt sosem látják a nézők, h mi van a borítékra írva...
Mert sztem Vecának is van annyi rajongója, mint Csabának...
És az is érdekes, h azt sosem látják a nézők, h mi van a borítékra írva...
Mert sztem Vecának is van annyi rajongója, mint Csabának...
2010. december 15. 19:59
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline |
szerintem ez a cikk összefoglalja a lényeget, ha hosszú is az. Keresztes Ildikóban pedig botrányosan csalódtam.
2010. december 15. 20:04
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Idézet (Berni110 @ 2010.12.15. 19:59)
ténleg nem kellett volna kiesnie, hanem Király bothangú Norbinak!(bocsi fanok) Teljesen egyetértek a cikkel!
Ne kérj elnézést a Norbi fanoktól! Ez köztudott tény, hogy Norbinak NINCS HANGJA! Csak ő a kis szánandó, eltévedt bárányka.. És ezért sokan szavaznak rá...
És félre értés ne essék. Kedvelem Norbit, mint ember, de Őneki már NINCSEN HELYE ITT!!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.