IWantToBeBarbie hát ez így is van amit leírtál.
Tesómnak van egy barátja,és a barátjának az egyik ismerőse az X-faktor-ban dolgozik.És ott előre megtervezik hogy ki essen ki!
EZ EGYSZERŰEN SZÁNALMAS!!!!!!!
Janicsák Veca kiesése nagy port kavart
2010. december 15. 20:45
Punkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 415 Csatolások: 1 Azonosító: 139694 offline |
Én is ott voltam a Facebookon mikor Veca kiesett és mindenki nagyon elszomorodott,kötük én is....
Tényleg Vecának kellett volna megnyerni,és az is igaz,hogy Nikolassal lett volna.
És am tiszta csalás az egész,mert Király L. Norbi még egyszer sem párbajozott,pedig sztem neki nincs hangja... Egyértelműen Vecának kellett volna megnyerni,ezt már akkor tudtam mikor legelőször hallottam...
Tényleg Vecának kellett volna megnyerni,és az is igaz,hogy Nikolassal lett volna.
És am tiszta csalás az egész,mert Király L. Norbi még egyszer sem párbajozott,pedig sztem neki nincs hangja... Egyértelműen Vecának kellett volna megnyerni,ezt már akkor tudtam mikor legelőször hallottam...
2010. december 15. 20:46
Idézet (moonprincess94 @ 2010.12.15. 20:36)
nem hiszem, hogy megrendezett lett volna a kiesése. ez van, el kell fogani. mostmár úgysem lehet ezt az egészet visszacsinálni. Norbival szemben meg bunkóság olyanokat mondani, hogy neki kellett volna kiesnei. valakik csak szavaznak rá, amiért ő soha nem esik ki, és még csak nem is párbajozott soha.
És miért nem párbajozott még? Ha a tehetségkutatókban és a díjátadókon mindig az nyerne, aki megérdemli, akkor alig nézné ember, mert nem lenne érdekes. Az egész megrendezett, az is, hogy ki kire szavaz, ki esik ki, de teljesen lényegtelen a számukra hogy ki nyeri meg, és ha tényleg lesz nemzetközi X-Faktor, akkor les majd a kedves zsűri jó nagyot, hogy az meg mit keres ott. Nem arról van szó, hogy hányan szavaznak rá, hanem hogy mindig ő marad bent, mert ennek így kell lennie.
2010. december 15. 21:05
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline |
Én megértem őket.DE!!Más dolgokért miért nem mennek szimpátia tüntetésre??
Pl.Egyre több embert gázolnak el a zebrán...vagy Alig járnak az emberek vért adni,nincs elég vér a műtéteknél....
Én ezeken jobban felháborodom ne haragudjatok.
Úgysem tudják visszacsinálni a dolgot.Én is elkönnyeztem amikor nem vállalta fel a választást és éreztem hogy a tini lányok szavazata fog dönteni.Mérgemben kikapcsoltam a tévét ,hogy ne lássam Norbika lekonyult arcát amint vigasztalni próbálja Vecát.
Pl.Egyre több embert gázolnak el a zebrán...vagy Alig járnak az emberek vért adni,nincs elég vér a műtéteknél....
Én ezeken jobban felháborodom ne haragudjatok.
Úgysem tudják visszacsinálni a dolgot.Én is elkönnyeztem amikor nem vállalta fel a választást és éreztem hogy a tini lányok szavazata fog dönteni.Mérgemben kikapcsoltam a tévét ,hogy ne lássam Norbika lekonyult arcát amint vigasztalni próbálja Vecát.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. december 15. 21:06
Ha állandóan mindenki csak visszafelé tekint, és elemezget, abból csak baj van. )) A Veca túlélte, és nyilatkozott. Ennyi.
Sajnos, ez van. Ahogy ő is mondta (nem egészen így) ennek valamiért így kellett történnie. Most már csak előre, hisz' ismert, elismert, és énekesnő lesz. Ezzel kell(enne) foglalkozni.
Sajnos, ez van. Ahogy ő is mondta (nem egészen így) ennek valamiért így kellett történnie. Most már csak előre, hisz' ismert, elismert, és énekesnő lesz. Ezzel kell(enne) foglalkozni.
2010. december 15. 21:07
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline |
Hogy hova süllyet ez az ország. Emberek normálisak vagytok?! Ébresztő!! KIRÁLY L. NORBI BENT VAN A LEGJOBB 3-BAN!! Ez már szánalom!! Egyedül Veca érte el a külföldi színvonalat. Neki kellett volna nyerni! Szerintetek minek nézik majd Magyarországot Las Vegas-ban?? Egy olyan nyeri meg aki még énekelni sem tud?? Esküszöm a hajamat téptem mikor meghellottam hogy norbika tovább jutott és Veca meg kiesett!! Ildi így feküdjél le nyugodtan!!
2010. december 15. 21:15
úristen ez azért durva én imádom vecát ő a kedvencem és sztem is igazságtalanság volt, hogy ő esett ki...
2010. december 15. 21:29
:@:@ NEKI KELLETT VOLNA MEGNYERNIE EZ MÁR NEM IS A HANGVERSENYRŐL SZÓL ((
Tomasevic92
2010. december 15. 21:30
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline |
Csak tudnám ki szavaz Norbira, az elején bírtam, mert poén volt, de a döntőbe???
2010. december 15. 21:41
teairrafanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 132238 offline |
ancsa13 írta: Már elegem van ebből, ha annyira szeretik, miért nem szavaztak rá?
Ez a kérdés ennél sokkal bonyolultabb. A szavazás nemcsak érzelem, hanem pénztárca kérdése is. Ha valakinek nincs pénz a mobiltelefonján, pénzkereseti lehetősége sincs, ezen kívül a szülei sem adnak neki pénzt mobilfeltöltésre, akkor szeretheti akármennyire Vecát, de szavazni nem fog tudni rá. És Magyarországon nagyon sokan vannak olyan helyzetben, amit az előbb leírtam.
Érdemes utánanézni interneten, vagy az adás közben megnézni az SMS-kód alatti apróbetűs részt, és kiderül, hogy egyáltalán nem olcsó dolog ez a szavazás.
Ez a kérdés ennél sokkal bonyolultabb. A szavazás nemcsak érzelem, hanem pénztárca kérdése is. Ha valakinek nincs pénz a mobiltelefonján, pénzkereseti lehetősége sincs, ezen kívül a szülei sem adnak neki pénzt mobilfeltöltésre, akkor szeretheti akármennyire Vecát, de szavazni nem fog tudni rá. És Magyarországon nagyon sokan vannak olyan helyzetben, amit az előbb leírtam.
Érdemes utánanézni interneten, vagy az adás közben megnézni az SMS-kód alatti apróbetűs részt, és kiderül, hogy egyáltalán nem olcsó dolog ez a szavazás.
Grace Benning
2010. december 15. 22:39
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline |
Tomasevic92
nah én is pont így vagyok vele
nah én is pont így vagyok vele
2010. december 16. 10:15
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Ahj emberek,nekem mikor kiesett a kedvencem(Non Stop)akkor ki volt ott hogy segítsen vagy valami?Különben is,a vereséget is el kell fogadni, -.-'
miss_areo
2010. december 16. 10:20
kata0210EspanaGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.24. Hozzászólás: 1495 Csatolások: 65 Azonosító: 58962 offline |
Hát előbb útobb úgy is kiesett volna már kezd elegem lenni Vecás dolgokból úgy is énekesnő lesz az már biztos ezt Ő is megmondta D
miss_areo
2010. december 16. 10:45
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline |
A műsor legnagyobb szégyene h Vecát kiejtették.Az még nagyobb bukta lesz ha most szombaton mondjuk a Nikolas-t küldik haza és Norbi nyeri meg a versenyt.Hát nagyon,nagyon rem h nem így lesz!Team Nikolas!!!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.