Janicsák Veca kiesése nagy port kavart
2010. december 16. 10:51
ahogy Veca kiesett már nem is nézem az X-Faktort mivel nincs értelem...
2010. december 16. 11:38
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline |
Kicsit unom már, hogy a csapból is ez folyik, hogy szegény Vecának, miért kellett kiesnie. Szavazni kellett volna rá, és akkor nem esett volna ki.
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2010. december 16. 13:46
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline |
nekem ő volt a kedvencem. Keresztes Ildikónak grat, ezzel elérte, hogy a zsűri az ő versenyzői ellen voksoljon. Geszti azért, mert kiszavazta a versenyzőjét, Malek azért, mert nem jó egyik fiú sem, Feró meg azért, mert neki még van bent versenyzője.
akkor is Veca a LEGJOBB!!!
akkor is Veca a LEGJOBB!!!
2010. december 16. 14:30
Wicky99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 135682 offline |
Idézet (BunnyGirl @ 2010.12.16. 11:38)
Kicsit unom már, hogy a csapból is ez folyik, hogy szegény Vecának, miért kellett kiesnie. Szavazni kellett volna rá, és akkor nem esett volna ki.
és hogyha valaki szavaz rá??
2010. december 16. 14:36
Wicky99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 135682 offline |
Idézet (Emcsike @ 2010.12.16. 10:45)
A műsor legnagyobb szégyene h Vecát kiejtették.Az még nagyobb bukta lesz ha most szombaton mondjuk a Nikolas-t küldik haza és Norbi nyeri meg a versenyt.Hát nagyon,nagyon rem h nem így lesz!Team Nikolas!!!
ez az igazság!! ha a norbi nyeri meg hát akkor komolyan mondom a zsűri nem tudja mi az hogy "éneklés"!!a keresztes iildikó meg bekap...ja !!
2010. december 16. 14:44
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline |
én még most is örülök, h kiesett. miért nem szavaztak rá, ha ennyire azt akarták, h nyerjen. és most mindenki a Norbit és a Keresztes Ildikót szídja. pedig a Norbi jobb
2010. december 16. 14:51
Ha budapesti lennék, akkor elmennék én is erre a gyertyás dologra. De sajnos nem vagyok az... Egyébként én még mindig nem hiszem el, hogy kiesett. Ezután nem is fogom nézni az X-(k*pdbeIldikó)Faktort.
2010. december 16. 14:53
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Esküszöm, ehhez a témához már ez az utolsó kommentem.
Sosem volt Vera a szívem csücske(a Non Stop és a Nyári lányok viszont igen), de Norbi nem tud énekelni. És aki azt hiszi, hogy tud, az el van varázsolva.... Csak egy kicsit gondolkodjunk....
Sosem volt Vera a szívem csücske(a Non Stop és a Nyári lányok viszont igen), de Norbi nem tud énekelni. És aki azt hiszi, hogy tud, az el van varázsolva.... Csak egy kicsit gondolkodjunk....
2010. december 16. 15:30
ezeknek az embereknek sincs jobb dolguk,mint gyertyás éneklést szervezni a Corvin-sétányon,egy olyan ember miatt,akit jóformán nem is ismernek.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.