Idézet (Perlita @ 2010.12.16. 14:44)
én még most is örülök, h kiesett. miért nem szavaztak rá, ha ennyire azt akarták, h nyerjen. és most mindenki a Norbit és a Keresztes Ildikót szídja. pedig a Norbi jobb
Ne mond, hogy te még hiszel ebben a szavazat dologban? Az egész műsort úgy bundázzák, ahogy akarják. A szavazatokat is ott manipulálják, ahol csak kedvük van, csak, hogy emeljék a nézettséget. Például, direkt olyanokat állítanak egymás ellen, akiket a nézők szeretnek, és így még plusz bevétele is lesz a csatornának a szavatokból. Én mindvégig reménykedtem, hogy legalább a zsűri alapoz valamit a tehetségre, de ebben sajnos csalódnom kellett.
Nos Norbit, azért szidják, mert nincs tehetsége az énekléshez, hatalmas figura, de énekelni azt nem tud. Keresztest, meg ugye azért, mert minden versenyzővel elfogult, kivéve a sajátjait, akikre egy rossz szót sem szabad szólni. Arról nem is beszélve, hogy nem tud ésszerűen dönteni.
Az egyesületekről meg az a véleményem, hogy szép dolog, amit tesznek, de ezzel Vecát már nem tehetik vissza a műsorba. Bár az tényleg egy ország szégyene lenne, ha Norbi menne a dalfesztiválra. Akkor aztán meg lenne a vélemény a magyarokról.
Anti-Keresztes Ildikó