Provokatív képek Demi Lovatóról
2010. december 18. 18:13
SzaszaVokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 178 Csatolások: 424 Azonosító: 132007 offline |
Egy igazi rajongó nem hagyja el,egy buta fotó miatt!És egy 18 éves nőnél ez nem lehet egy botrány!Mert Miley vetkőzik a playboynak?Az ettől jóval nagyobb probléma.És én nem fogom ezen törni a fejem,miért csinálta,mert nem is botrány!Nagyon csinos az alakja Bár nem igazán rajongok érte!
2010. december 18. 18:30
Annus xDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.12. Hozzászólás: 454 Csatolások: 0 Azonosító: 140641 offline |
Igaz, hogy már írtam ide de amúgy most, hogy néztem a képet ez télleg nem Demi! Először is Deminek nincs ekkora melle, másodszor eléggé ki van csavarodva a nyaka érdekes. Én mindig mindig Demivel maradok és akinek nem tetszik vagy utálja Demit nem kell nézni hanem csendben lehet maradni!
2010. december 18. 18:51
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline |
De ez téll. Demi háhá xD EZ durvaaaa pff XD
2010. december 18. 18:56
nessagirl95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 128344 offline |
itt mindenki vak?
naná h nem demi... nem is hasonlit, pedig én nem vagyok fan de attól még észre veszem....
naná h nem demi... nem is hasonlit, pedig én nem vagyok fan de attól még észre veszem....
2010. december 18. 19:11
Nem hiszem el, hogy itt mindenki ennyire prűd Semmi extra nincs ezekben a képekben...
2010. december 18. 19:12
dorcii008új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 141024 offline |
~ én kurvára szeretem Demi Lovatot csak úgy,mint Miley Cyrust.
énnem itt láttam először ezta képet..hanem facebookon ) és megnéztem oés ez demi és nem mondtam h mekkora egy ribanc..stb.
először is elhittem h demi lovato vana képen.
a második. az h szegény most jött ki a rehabról, szal örül h elengedheti magát.. : DDD
3. különben is jóalakja van.
4. mondom most bevan baszva vagy vmit szívott..vagy egyszerűen csak kurvajól érzi magát : DDD
és a legfontosabb MÁR TIZENNYOLC ÉVES !!! CSAK úgy mint Miley.és nem érdekel h mesztelen fotók,playboy,meg h demi kokain.. hát legyen. ember , fiatal, és aztc sinála mit akar.. és ezek a magánéletébe tartozank :'DDD
én szeretem demit és miley (LLLL)
énnem itt láttam először ezta képet..hanem facebookon ) és megnéztem oés ez demi és nem mondtam h mekkora egy ribanc..stb.
először is elhittem h demi lovato vana képen.
a második. az h szegény most jött ki a rehabról, szal örül h elengedheti magát.. : DDD
3. különben is jóalakja van.
4. mondom most bevan baszva vagy vmit szívott..vagy egyszerűen csak kurvajól érzi magát : DDD
és a legfontosabb MÁR TIZENNYOLC ÉVES !!! CSAK úgy mint Miley.és nem érdekel h mesztelen fotók,playboy,meg h demi kokain.. hát legyen. ember , fiatal, és aztc sinála mit akar.. és ezek a magánéletébe tartozank :'DDD
én szeretem demit és miley (LLLL)
2010. december 18. 19:18
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline |
ezekben a képekben nincsen semmi durva! Demi, - ha egyáltalán ő van a képeken - nem mutat semmit, szóval nem tudom ezeken miért kell ennyire kiakadni. mindenkiről készülnek ilyen képek, akiről nem, az nem ember...
2010. december 18. 19:41
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Megint a semmin akadtok fenn, és a semmiből lesz hír. Semmi nincs ezeken a képeken ami gáz lenne..
1 felhasználónak tetszik:
Karina197
2010. december 18. 19:44
Én nem hiszem el! Tuti, hogy szerkesztett képek! És ha igaz is én ugyan úgy szeretem Demi-t mint ez előtt!
2010. december 18. 19:59
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1191 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline |
én is szeretem Demit,de most egy kicsit leesett az állam!
2010. december 18. 20:16
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Brittany
Megint a semmin akadtok fenn, és a semmiből lesz hír. Semmi nincs ezeken a képeken ami gáz lenne..
Szerintem is így van...melyik 18(vagy 15...tök 8) éves csaj nem csinál ilyet? Demi sem szent. ez van!
Szerintem is így van...melyik 18(vagy 15...tök 8) éves csaj nem csinál ilyet? Demi sem szent. ez van!
2010. december 18. 20:38
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
hát ez inkább Cyrus kisasszonyra jellemző ...
2010. december 18. 20:39
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline |
azta... ezt nem mondjátok komolyan?? ez szánalmas ez a cikk..
és ott van Demi mellett Hayle Williams is szóval nekem ne mondjátok h ezek a képek provokatívak!!
nem kéne ilyen cikket ki rakni Demiről!!
és ott van Demi mellett Hayle Williams is szóval nekem ne mondjátok h ezek a képek provokatívak!!
nem kéne ilyen cikket ki rakni Demiről!!
2010. december 18. 21:38
Punkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 415 Csatolások: 1 Azonosító: 139694 offline |
naggggyon gáz...
pedig én szerettem,tök jó színész meg énekes,meg minden,de hát... mint miley...
és akkor leszek csalódott,mikor felkerül az a videó,amin,huh,lehet,hogy még nem hallották sokan,de csinált egy szexvideót,és fel fogják tenni a netre.... hihetetle,ilyet még mileyka sem csinált...
és akkor leszek csalódott,mikor felkerül az a videó,amin,huh,lehet,hogy még nem hallották sokan,de csinált egy szexvideót,és fel fogják tenni a netre.... hihetetle,ilyet még mileyka sem csinált...
2010. december 18. 22:55
Nesquik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.15. Hozzászólás: 576 Csatolások: 10896 Azonosító: 66298 offline |
Idézet (Punka @ 2010.12.18. 21:38)
naggyon gáz...
és akkor leszek csalódott,mikor felkerül az a videó,amin,huh,lehet,hogy még nem hallották sokan,de csinált egy szexvideót,és fel fogják tenni a netre.. hihetetle,ilyet még mileyka sem csinált...
és akkor leszek csalódott,mikor felkerül az a videó,amin,huh,lehet,hogy még nem hallották sokan,de csinált egy szexvideót,és fel fogják tenni a netre.. hihetetle,ilyet még mileyka sem csinált...
ehhez én csak annyit fűznék hozzá, hogy nem kell mindent elhinni, amit olvasol.. főleg nem az interneten. pont Demi csinált szexvideót, mi?! pont az, akinek hűség gyűrűje van?! ugyan már..
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.