Vastag Csaba nyerte az X-Faktort
2010. december 20. 10:07
Nagyon megérdemelte mert sokkal jobb a hangja mint Nicolasé.
2010. december 20. 10:18
szupi bár jobban örültem volna ha NIKOLAS nyeri meg (L) NIKOLAS NIKOLAS NIKOLAS<<33
2010. december 20. 10:22
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (Catherine @ 2010.12.20. 09:49)
Én speciel nagyon örülök neki, hogy Csabi nyert, megérdemelte. Nikolast is szeretem, de az előadásmódja számomra kicsit unalmas. Ami meg a hangjukat illeti, szerintem mindkettejüké ugyanolyan jó, csak másképpen.
Egyetértek. Én ugyanígy gondolom. Lehet, hogy a Nikolasnak jobb a hangja. De amilyen a stílusa... Kb. a 21. században 200 hozzá hasonló sztár van. Nem mondom, hogy a Csaba sokkal egyedibb, de nekem akkor is sokkal szimpatikusabb volt, a vége felé. Az elején majdnem ott tartottam, hogy a Ferót elküldöm a francba, mert hogy lehetett annyi esze, hogy EZT választotta az élő műsorba. De a végére már Ő volt a kedvencem
2010. december 20. 10:28
Számomra a 2 rossz közül Ő volt a jobbik. Wolf Kati és Domokos Fanni Rulez!
2010. december 20. 10:33
Maevyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.10. Hozzászólás: 104 Csatolások: 48 Azonosító: 111977 offline |
Nagyon örültem, hogy ő nyerte meg! Igazán tehetséges, nagyon jó hangja van és színpadra született! Számomra sokkal emperibb és szimpatikusabb, mint Nikolasz (bár neki is jó hangja van,de kicsit unalmas nekem), és igazán őszinte, amit a színpadon csinál!
Gratulálok CSABA!!!
Gratulálok CSABA!!!
2010. december 20. 10:33
jeypboooy.
van Isten
És legalább magyar nyert nem az a szlovák.xD háhá
van Isten
És legalább magyar nyert nem az a szlovák.xD háhá
2010. december 20. 10:37
SellyGomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 137573 offline |
ÉN EGYÁLTALÁN NEM ÖRÜLÖK ANNAK, HOGY Ő LETT AZ X-faktor NIKOLAS EZERSZER JOBB VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. december 20. 10:39
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Majdnem térdre estem mikor kimondták a nevét. Bíztam benne, de nem gondoltam volna, hogy megnyeri Én örülök neki
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. december 20. 10:39
Én örültem, bár így a végére nem is tudom.. mindegyiket megkedveltem.
2010. december 20. 10:42
Picúr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 979 Csatolások: 0 Azonosító: 131086 offline |
Hát...nem tudom nem annyira örültem hogy ő nyert én Nikolas-nak jobban örültem volna...de Vastag Csaba is nagyon tehetséges vele sincsen bajom csak azt mondom inkább NIKOLAS!
2010. december 20. 10:45
Idézet (kateblock @ 2010.12.19. 23:09)
A kedvenceim kiestek, ha válaszani kellene Nikolas és Csaba között, akkor inkább Csabát mondom, szóval én örülök
hát ez az.a legesélyesebb 2-jük közül az nikolas volt,de én elmondhatatlanul örülök hogy csaba nyerte,már csak azért mert utáltam nikolas-t.nikolas fejlődött a legkevesebbet,minig sablonosan,ugyanabban a hangnemben énekelt előadásmódja meg = 0-val.én nem őket állítottam volna a döntőbe de ha már ígytörténnt akkor örülök hogy csaba nyerte(azért mert nyertem vele egy fogadást ) mondjuk ha nem ígytörtént volna akkor én vecát meg wolft katit állítottam volna a döntőbe.de hát nem így lett.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. december 20. 10:47
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline |
ezazezaz ő volt a király ő volt a király na kivolt a király VASTAG CSABA és kész akinek más a véleménye le van szarva vastag csab a király minnél hamarabb legyen lemez meg veszemxDDDDDD:D<3<3<3
2010. december 20. 10:55
Nekem Wolf Kati, Janicsák Veca és Nikolas voltak a kedvenceim, de Csabát is bírtam, bár neki voltak hamis vagy éppen rossz pillanatai, de szerintem ő jobb volt tegnap, mint a Nikolas. :\
Gratulálok Csaba!
Gratulálok Csaba!
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.