de hülye az aki szidja mind2őt v csak az egyiket de tökmindegy h melyiket!
az az helyzet h én dönteni nem tudtam volna kösztük mert mindegyiknek brutálisan jó hangja van és csodás előadók!
ÉN 2jük közt megosztottam volna a nyereményt
de Csabi megérdemelte mert ahogy mondta "Már annyi véletlen volt az életében, hogy nem akar mégegyet!"
de Nikolasnak is adtam volna vmilyen nyereményt hiszen bejutott a legjobb 2őbe, nem?
Vastag Csaba nyerte az X-Faktort
2010. december 20. 12:28
JNoémi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 130567 offline |
2010. december 20. 12:46
viragbellaúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 70 Csatolások: 22 Azonosító: 95336 offline |
Nem érdemli meg!! Nikolasnak ezerszer jobb hangja van!! Mind1 !!
2010. december 20. 12:48
Ezaz♥♥♥ Megérdemli. Nikolasznak meg semmi keresni valója ott, annyira nyávog. (Oké jól énekel, demindigugyanúgy, szörnyő, mint vmi rlkényeztetett popstar :S nagyongáz) Csaba meg alapból vitte az egészet. Bár nekem ez a sorrendem: Csaba, Szirota Dzsenifer, Tomi és Veca ♥
2010. december 20. 13:01
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline |
Nagyon örülök neki, hogy ő nyert, mert megérdemelte. Nevetségesnek tartom azokat az embereket, akik leszólják Csabát, hogy csak a 15 évesek szavaztak rá, és csak azért nyert, mert jól néz ki...stb. Én 20 éves vagyok, és mégis neki szurkoltam, sőt még anyu is neki szurkolt, pedig őt végképp nem érdekelte, hogy mennyire helyes. Az utolsó számot, amit mindkettejüknek elő kellett adnia Csaba sokkal jobban énekelte el, mint Nikolas, még apu is elismerte, hogy jobb volt az utolsó adásban, pedig egyáltalán nem bírta Csabit. Erről ennyit. Vastag Csaba az X-Faktor, akinek ez nem tetszik, az meg így járt, nyelje le ezt a békát, mert már változtatni úgysem tud a végeredményen!
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. december 20. 13:05
pisti25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.05. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 57242 offline |
http://www.origo.hu/teve/20101220-uzletember-tamogatta-takacs-nikolast-az-xfaktorban.html?Ennyit erről!A csávó profi hála istennek nem ő nyert!Amúgy olyan jól szórakozom a hozzászólásokon a lánytáborok egymást nyírják!A döntőben a két rossz közül a jobbik nyert.Nálam Veca az X-faktor de a legjobb hogy Keresztes pofára esett mert az a Csabi verte a Nikolasát akit továbbjuttatot a jobb Veca ellen!Ha-ha
2010. december 20. 13:08
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (pisti25 @ 2010.12.20. 13:05)
http://www.origo.hu/teve/20101220-uzletember-tamogatta-takacs-nikolast-az-xfaktorban.html?Ennyit erről!A csávó profi hála istennek nem ő nyert!Amúgy olyan jól szórakozom a hozzászólásokon a lánytáborok egymást nyírják!A döntőben a két rossz közül a jobbik nyert.Nálam Veca az X-faktor de a legjobb hogy Keresztes pofára esett mert az a Csabi verte a Nikolasát akit továbbjuttatot a jobb Veca ellen!Ha-ha
Nem akarlak elkeseríteni, de Csaba is profi. Kicsi kora óta színházban játszik, meg haknizik. Legfeljebb eddig lemeze nem volt.
2010. december 20. 13:11
Miért mindig olyan nyer, akinek van tapasztalata?
Ez a verseny "az utca emberéről" kellett volna hogy szóljon (Norbi, Veca stb.), nem egy valakinek-a-valakije, hát engedjük őt is -szerű felfogáson.
2 év múlva majd mennek mind Vacsoracsatázni, úgyis az lesz tehetségük csúcspontja...
Ez a verseny "az utca emberéről" kellett volna hogy szóljon (Norbi, Veca stb.), nem egy valakinek-a-valakije, hát engedjük őt is -szerű felfogáson.
2 év múlva majd mennek mind Vacsoracsatázni, úgyis az lesz tehetségük csúcspontja...
zsófi1997
2010. december 20. 13:18
vivoka12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.19. Hozzászólás: 183 Csatolások: 1 Azonosító: 127581 offline |
Iiiisteneemm ki ez te ?
hát nem olyannak kellett volna nyernie akinek még a "vastag" bőre alatt is pénz van !!
és nem is 1 sztár alkat meg nem 1 szép fiú!!!
NIKOLASNAK KELLETT VOLNA NYERNIE!!!
HÁT IGEN EZ MAGYARORSZÁG A TEHETSÉGTELEN EMBEREK NYERNEK MINT A MÁSIKBA IS RENI!
DE NEM BAJ UGYIS HIRESEBB LESZ A NIKOLAS MINT A CSABI!
HAJRÁ NIKOLAAS!!!
UGY IS TE VAGY AZ X!!!
MERT,
AKÁR MILYEN KELLEMETLEN DE A NIKOLAS VERHETETLEN!!!!♥
hát nem olyannak kellett volna nyernie akinek még a "vastag" bőre alatt is pénz van !!
és nem is 1 sztár alkat meg nem 1 szép fiú!!!
NIKOLASNAK KELLETT VOLNA NYERNIE!!!
HÁT IGEN EZ MAGYARORSZÁG A TEHETSÉGTELEN EMBEREK NYERNEK MINT A MÁSIKBA IS RENI!
DE NEM BAJ UGYIS HIRESEBB LESZ A NIKOLAS MINT A CSABI!
HAJRÁ NIKOLAAS!!!
UGY IS TE VAGY AZ X!!!
MERT,
AKÁR MILYEN KELLEMETLEN DE A NIKOLAS VERHETETLEN!!!!♥
2010. december 20. 13:20
Én nem tudtam dönteni!
Csaba:Én nagyon örülök a sikerének.Kezdetektől neki szurkoltam!Imádom!A legnagyobb kedvencem!
Nikolas:Nikolasban annyi energia és tehetség van,hogy az csak na.Nagyon aranyos srác meg minden.Nagyon sajnálom,hogy nem ő nyert.
-----------------------------------------
Én nem tudtam dönteni.Csabát jobban szeretem,de Nikolasnak több a tehetsége.Nagyon sajnálom Nikolast és sok sikert neki!
És így tovább Csaba!
Ez az Én véleményem!
Csaba:Én nagyon örülök a sikerének.Kezdetektől neki szurkoltam!Imádom!A legnagyobb kedvencem!
Nikolas:Nikolasban annyi energia és tehetség van,hogy az csak na.Nagyon aranyos srác meg minden.Nagyon sajnálom,hogy nem ő nyert.
-----------------------------------------
Én nem tudtam dönteni.Csabát jobban szeretem,de Nikolasnak több a tehetsége.Nagyon sajnálom Nikolast és sok sikert neki!
És így tovább Csaba!
Ez az Én véleményem!
2010. december 20. 13:22
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline |
én a döntőben Csabának szurkoltam, de szvsz. Nicolas is nyert (: és ha ők nem dobálnak sarat egymásra, akkor szerintem a rajongóknak sem kéne szídni őket és az őket szeretőket
Grace Benning
2010. december 20. 13:24
Annyira drukkoltam neki!!!! Tudtam, hogy ő fog nyerni!!! Megérdemelte!!! Szép volt Csaba!!! Amúgy a meglepi produkciók nagyon gyengék voltak!!! Csaba volt a legjobb!!!!( Király L. Norbi mellett) Még1x szép volt Csaba!!!! Sok sikert a továbbiakban!!!!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.