úúúúúúúúisten én avgyok a világ legboldogabb embere!!!!! nagyon megérdemelte a díjat akárki akármit mond!!!!! és csak így tovább
aki pedig NEM TUDJA FELDOLGOZNI, H NEM A NIKOLAS NYERTE, AZ FOGJA BE A SZÁJÁT.
Vastag Csaba nyerte az X-Faktort
2010. december 20. 14:05
Carla7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.12. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 129152 offline |
én nagyon sajnálom, hogy Norbi kiesett, de utána nálam Csabi állt ay élen, így nagyon örülök neki. és nagyon örülök, hogy nem Nikolas nyert mert ő nem érdemelte volna meg. Idegesít, hogy nagyon unalmas, és habár blues énekesnek ilyen hanggal nagyon jó lenne, de a legjobbakat ejtette ki a versenyből. Örülök, hogy Csabi nyert.
1 felhasználónak tetszik:
WillowSallie
2010. december 20. 14:07
Carla7 teljesen igazad van!
Ja és azt elfelejtettem megírni, h a Csabi a végső párbajdalt is jobban éneklte!
Ja és azt elfelejtettem megírni, h a Csabi a végső párbajdalt is jobban éneklte!
WillowSallie
2010. december 20. 14:07
szandy9797új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 132875 offline |
hhhhuuurrrrrrrrrrrrrrrrááááááá
nagyon boldog vagyok csak így tovább Csaba!
nagyon boldog vagyok csak így tovább Csaba!
WillowSallie
2010. december 20. 14:11
Bocsika, de ha van IGAZSÁG akkor most megmutatta magát! HURRÁ CSABA! IMÁDLAK
2010. december 20. 14:18
nicolasnak kellet volna nyernie!
szeri thalía
2010. december 20. 14:20
DomcsySzamyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 124963 offline |
én neki szurkoltam!!hajrá csabi:)!
WillowSallie
2010. december 20. 14:21
Regi198 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.01. Hozzászólás: 696 Csatolások: 14 Azonosító: 126170 offline |
örülök hogy ő nyert
WillowSallie
2010. december 20. 14:25
kár hogy nem nikolas nyert!!
de csabi veszprémi ezért gratula csak igy tovább!!
4 ever csabi!!!
de csabi veszprémi ezért gratula csak igy tovább!!
4 ever csabi!!!
2010. december 20. 14:28
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline |
Ismerjük el ,hogy itt a fajgyűlölet nyert.Nikolas szlovák,Csaba magyar.Na és akkor ki nyer?Hát természetesen a magyar.A megasztárt sem Reni nyerte volna meg ,ha Romániániából nem lehetett volna szavazni...
Pedig lássuk be:Malek beszólt Csabának,hogy baj van a magas hangokkal,és Nikolast meg agyon dícsérték.Feró azt mondta neki idézem"Féltem tőled a Csabit ,mert piszok jó vagy"Akkor ez mi,ha nem tehetség.És lássuk be,Nikolas énektanár tehát eleve profibb,mint Csaba.
Pedig lássuk be:Malek beszólt Csabának,hogy baj van a magas hangokkal,és Nikolast meg agyon dícsérték.Feró azt mondta neki idézem"Féltem tőled a Csabit ,mert piszok jó vagy"Akkor ez mi,ha nem tehetség.És lássuk be,Nikolas énektanár tehát eleve profibb,mint Csaba.
szeri thalía
2010. december 20. 14:29
dora012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.07. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 76445 offline |
Gratulálok Csabának, ügyes volt. Igaz, én Nikolasnak szurkoltam, de végül is, mindegy volt, hogy kettejük közül ki nyeri meg.
Sajnos azonban sok becsmérlést olvastam a neten Csabát illetően. Az én véleményem szerint, Nikolasnak tényleg jó hangja van és amint megjelenik a lemeze, már futok is megvenni, mert imádom. Viszont... Az egész verseny alatt olyan érzésem volt, mintha minden egyes döntő alkalmával ugyanazt a dalt énekelte volna el (igaz, hogy profin, de akkor is), míg Csaba igaz, hogy az elején nem volt a legjobb, de adásról adásra egyre fejlődött és a végére tényleg megérdemelte, hogy ő is döntős legyen.
És azért is örülök neki, hogy végül ő nyert, mert a párbajdalt klasszismessze ő vitte el, Nikolas nagyon hamisan énekelte, míg Csaba dalát hallva tátva maradt a szám.
Ez, drágáim, így volt jó.
Sajnos azonban sok becsmérlést olvastam a neten Csabát illetően. Az én véleményem szerint, Nikolasnak tényleg jó hangja van és amint megjelenik a lemeze, már futok is megvenni, mert imádom. Viszont... Az egész verseny alatt olyan érzésem volt, mintha minden egyes döntő alkalmával ugyanazt a dalt énekelte volna el (igaz, hogy profin, de akkor is), míg Csaba igaz, hogy az elején nem volt a legjobb, de adásról adásra egyre fejlődött és a végére tényleg megérdemelte, hogy ő is döntős legyen.
És azért is örülök neki, hogy végül ő nyert, mert a párbajdalt klasszismessze ő vitte el, Nikolas nagyon hamisan énekelte, míg Csaba dalát hallva tátva maradt a szám.
Ez, drágáim, így volt jó.
2010. december 20. 14:31
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline |
Hogy beszéltek már Galántán a kisfilmekben???XD
2010. december 20. 14:33
szerintem ez így jó
Nikolas ugyan úgy adja elő a számait, nekem unalmasak...
Csaba
Nikolas ugyan úgy adja elő a számait, nekem unalmasak...
Csaba
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.