@ Cynthi JB forever
Ennek semmi, de semmi köze nem volt a fajgyűlölethez. Itt az győzött, akinek kellett, mert Csaba tényleg jobb volt. Én is Nikolasnak drukkoltam, szavaztam is rá vagy 7x, de igazat adtam a végső döntésnek.
Vastag Csaba nyerte az X-Faktort
2010. december 20. 14:34
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline |
kár hogy mostanában valaki nem a tehetsége miatt nyer.tini lányok döntöttek!
Nikolasnak kellett volna nyernie.Sokkal képzettebb a hangja mint Csabának.
2 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18,
szeri thalía
2010. december 20. 14:35
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (orianthi25 @ 2010.12.20. 14:34)
kár hogy mostanában valaki nem a tehetsége miatt nyer.tini lányok döntöttek!
Nem kell itt azt mondani hogy tinilányok miatt nyert Csaba , mert Nikolas-nak is igen nagy női szurkoló tábora volt és van
Egyébként ha már az "Angyalról" is szó esett, mikor kiderült, hogy második lett Nikolas, Csaba kihívta magával a színpad közepére átölelte, elismerve, mint jó énekest és jó barátot. Ezzel szemben, a cool tévén az afer x-ben azt mondta Nikolas: "jó hogy második lettem, legalább nem engem gyűlölnek, mert megnyertem." Ez mindent elárul a nagy Nikolas-ról. Nem tud veszíteni és nem éppen a Csaba iránti barátságáról árulkodott ez a megnyilvánulása.
2 felhasználónak tetszik:
twilightgirl0910,
vvivienne8
2010. december 20. 14:35
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
dora012 nagyon egyetértek.
Cynthi JB forever, csak annyit, hogy Magyarországon vagyunk, és ez egy Magyar tehetségkutató. A másik meg az, hogy Nikolas is magyar. Már mér ne lenne magyar? Csak azért mert a határon túl él? ha megfigyelted volna még magyarul is beszél... fajgyűlölet. ugyanmár... ez egy vicc Jaaaa és még az, hogy írtad, hogy a Megát sem Reni nyerte volna meg, ha Romániából nem lehet szavazni. Aranyom Szlovákiából is ugyanúgy lehetett szavazni... ennyi erővel nyerhetett volna Nikolas is nem? mindegy nem fogok vitázni.
Cynthi JB forever, csak annyit, hogy Magyarországon vagyunk, és ez egy Magyar tehetségkutató. A másik meg az, hogy Nikolas is magyar. Már mér ne lenne magyar? Csak azért mert a határon túl él? ha megfigyelted volna még magyarul is beszél... fajgyűlölet. ugyanmár... ez egy vicc Jaaaa és még az, hogy írtad, hogy a Megát sem Reni nyerte volna meg, ha Romániából nem lehet szavazni. Aranyom Szlovákiából is ugyanúgy lehetett szavazni... ennyi erővel nyerhetett volna Nikolas is nem? mindegy nem fogok vitázni.
2010. december 20. 14:38
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
kár h itt az ilyen műsorokba a tini lányok döntenek és nem a tehetség.......de a Vecának is bent kelett volna maradni és nem tovább engedni a Norbit semmi hangja nincs
2010. december 20. 14:43
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Idézet (Évike12 @ 2010.12.20. 14:38)
kár h itt az ilyen műsorokba a tini lányok döntenek és nem a tehetség..de a Vecának is bent kelett volna maradni és nem tovább engedni a Norbit semmi hangja nincs
nem hiszem el már. Olvass vissza egy kicsit lécci
Sosem értettem, hogy miért kell ilyenkor a kifogásokat keresni. Csaba nyert, ez azt bizonyítja, hogy ő volt a legjobb. Fogadjátok el és kész...
2010. december 20. 14:46
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Gratulálok, szerintem megérdemelte!
2010. december 20. 14:46
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 724 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline |
Tök jó volt! Annyira örültem (L) :$ ^^
2010. december 20. 14:52
én úgy gondolom,h akik eddig eljutottak mind győztesek Csabi és Nikolas az utolsó adásban nagyon egy szintre került, addig masszívan azt gondoltam,h Nikolasnak kell nyernie, de a végén azon voltam,h mindegy melyik nyer. Innentől kezdve rajtuk múlik. (;
2010. december 20. 14:57
Ez az!!! Tolem ment 3 szavazat!!!!! De aki szerint jónak tartsa hogy Csaba nyert, annak van érzéke az zenéhez!!!
2010. december 20. 15:02
Durcikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 256 Csatolások: 5 Azonosító: 131977 offline |
Annyira örültem neki hogy ö nyerte meg hisz nagyon jó énekel és még nagyon jó is néz ki.Egyszerüen imádom Csabit és most nagy karierje lesz ezzel a nagy tehetségével az énekkel.Imádom Csabit és a hangja is eszméletlenül jó .
2010. december 20. 15:09
Pityoka1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 327 Csatolások: 21 Azonosító: 139263 offline |
nagyon örültem, de szerintem Nicolas nagyobb sztár lesz mint Csaba
1 felhasználónak tetszik:
szeri thalía
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.