Vastag Csaba nyerte az X-Faktort
2010. december 19. 23:12
buckodanivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.27. Hozzászólás: 127 Csatolások: 4 Azonosító: 70187 offline |
Bárkinek örültem volna csak Vastagnak nem... jézusom... na mindegy...
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. december 19. 23:12
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12518 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Olyan még nem volt, hogy a legtehetségesebb nyerje - ahogy most sem. Majd a lemezkiadó, a menedzserek csinálnak belőle még egy tinilányok kedvence nyálgépet. Megmondják majd milyen legyen, hogyan viselkedjen, mit énekeljen azt lesz egy huszadik ugribugri tucatelőadó belőle ...
2010. december 19. 23:13
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17816 Csatolások: 223645 Azonosító: 46320 offline |
Csaba párti vagyok,mert Veszprémben születtem és az a fajta rock 'n roll,amit ő képvisel,sokkal közelebb áll hozzám,mint amit Nikolas képvisel! DE! Csaba élt a marketing és a média adta lehetőségekkel : behülyítette a "kislányokat",több éve a TV képernyőjén van,ismeri a reklámfogásokat,amiktől az emberek a szívükhöz kapnak.. Az 'Én vagyok a szexisten' c. daloktól meg a kislányok a bugyijukhoz...
Nikolas? az istenért,a drágalátos RTL KLUB ELFELEJTETTE KÖZÖLNI,HOGY CSAK MAGYARORSZÁGRÓL LEHET SZAVAZNI,GALÁNTÁRÓL NEM!!! Ugyan..Nikolasnak honnan lennének ismerősei Magyarországon? Szerintem mindkettőjüknek hatalmas szíve van,de Nikolaséknak inkább szüksége lett volna a pénzre,mint Csabáéknak ... ők könnyűszerrel küldhettek akár 4-500 smst,is az az 1-200 ezer forint befektetés "megtérül" s ezt ők is tudják.. Ennyit erről.
Nikolas? az istenért,a drágalátos RTL KLUB ELFELEJTETTE KÖZÖLNI,HOGY CSAK MAGYARORSZÁGRÓL LEHET SZAVAZNI,GALÁNTÁRÓL NEM!!! Ugyan..Nikolasnak honnan lennének ismerősei Magyarországon? Szerintem mindkettőjüknek hatalmas szíve van,de Nikolaséknak inkább szüksége lett volna a pénzre,mint Csabáéknak ... ők könnyűszerrel küldhettek akár 4-500 smst,is az az 1-200 ezer forint befektetés "megtérül" s ezt ők is tudják.. Ennyit erről.
2010. december 19. 23:14
itsthelouvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.17. Hozzászólás: 144 Csatolások: 671 Azonosító: 123077 offline |
Csabi a végén úgyis a Jóban Rosszban nevű fekáliában fog kikötni, elvégre Megasztárosok is vannak a Vacsoracsatában, nem? Nem? Ő lesz Damu következő áldozata.
Sourie szó szerint ugyanazt a szöveget nyomtad most le, amiket több különböző embertől olvastam az előbb twitteren..
Örülök Csabinak, már régóta odáig vagyok a hangjáért
Azon meg nagyot derültem, hogy az elején a Train karácsonyi dalát énekelték. Tudniillik a Neo FM nemrég meghirdetett egy szavazást, hogy ki énekelje el közösen a Train új karácsonyi dalát az együttessel (maga a zenekar ajánlotta fel, hogy magyarokkal adja elő), az X-faktorosok győztek, de én valahogy nem erre számítottam bevágni a dal klipjét, ők meg melléénekelnek?! :R
Azon meg nagyot derültem, hogy az elején a Train karácsonyi dalát énekelték. Tudniillik a Neo FM nemrég meghirdetett egy szavazást, hogy ki énekelje el közösen a Train új karácsonyi dalát az együttessel (maga a zenekar ajánlotta fel, hogy magyarokkal adja elő), az X-faktorosok győztek, de én valahogy nem erre számítottam bevágni a dal klipjét, ők meg melléénekelnek?! :R
Nitaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 129491 offline |
halleluja,halleluja!!!
VAN IGAZSÁG!!!!!!!!!!!!!!
Nem bírtam elviselni Nikolasnak a hajlításait és a modorosságát...bocs fanok
Bár én egy Veca -Csabi döntőt akartam és onna is Vecát nyertesként, Csabi MEGÉRDEMLED és HIDD EL EZ NEM EGY ÁLOM!!!
VAN IGAZSÁG!!!!!!!!!!!!!!
Nem bírtam elviselni Nikolasnak a hajlításait és a modorosságát...bocs fanok
Bár én egy Veca -Csabi döntőt akartam és onna is Vecát nyertesként, Csabi MEGÉRDEMLED és HIDD EL EZ NEM EGY ÁLOM!!!
Babyyka
2010. december 19. 23:15
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline |
Nem érdekel senki véleménye, Csaba nagyon is megérdemelte.
2 felhasználónak tetszik:
eszti_ricc,
BunnyGirl
Idézet (Esszy @ 2010.12.19. 23:14)
Sourie szó szerint ugyanazt a szöveget nyomtad most le, amiket több különböző embertől olvastam az előbb twitteren..
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline |
hihetetkenül izgultam, mert úgy tűnt Nikolasnak több rajongója van, de szerencsére tévedtem, és Csaba lett a nyertes! akárki akármit mondjon ő volt a legjobb! gratulálok neki
azért a Nikolas fanoknak, akik most jönnek ide Csabát ócsárolni elmondanám, hogy itt már rég nem arról van szó, hogy az egyik ember szörnyű volt a másik meg csodálatos, mindketten, sőt mind a 12 döntős rendkívül tehetséges, itt tényleg mindenki nyert már, és biztos hallunk még felőlük ;D
Csaba szerintem jobb volt Nikolasnál, de nem azt mondom hogy Nikolas nem volt jó, és ez lényeges különbség!
szóval kérlek tartsátok tiszteletben mások véleményét, köszönöm
azért a Nikolas fanoknak, akik most jönnek ide Csabát ócsárolni elmondanám, hogy itt már rég nem arról van szó, hogy az egyik ember szörnyű volt a másik meg csodálatos, mindketten, sőt mind a 12 döntős rendkívül tehetséges, itt tényleg mindenki nyert már, és biztos hallunk még felőlük ;D
Csaba szerintem jobb volt Nikolasnál, de nem azt mondom hogy Nikolas nem volt jó, és ez lényeges különbség!
szóval kérlek tartsátok tiszteletben mások véleményét, köszönöm
2 felhasználónak tetszik:
katiegirl15,
BunnyGirl
2010. december 19. 23:16
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Engem nem érdekel hogy ki mit mond !!
Ő az az ember aki megérdemelte a győzelmet.
Örömömben zokogtam , mert tudom hogy ő tényleg megérdemelte
Nagyon örülök neked Csabi , tényleg TE VAGY A LEGJOBB
Ő az az ember aki megérdemelte a győzelmet.
Örömömben zokogtam , mert tudom hogy ő tényleg megérdemelte
Nagyon örülök neked Csabi , tényleg TE VAGY A LEGJOBB
Mindenki megnyerte,mind a 12! Gratulálok Csabinak! HALLELUJAH!!!
Én megsirattam szegény Nikolast. Megint nem a legjobb győzött... De most komolyan. Gazdagodott az ország még egy tinilányok kedvencével, pedig azokból már így is van elég. Hát gratulálok...
Grace Benning
2010. december 19. 23:17
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline |
CSABA imádlaak!!GRATULÁLUNK!! ♥♥♥
2010. december 19. 23:17
Idézet (szavy @ 2010.12.19. 23:08)
Vajon hányan írjátok majd be, hogy elsírtátok magatokat az eredményhirdetéskor?! Megszámolom majd mind a 20 oldalnyi hozzászólást.
Kedheted is a számlálást Habár én Vecát tartottam a legnagyobb eséjesnek, Csaba a második kedenc.. S szerintem meg Nikolast nem nagyon bírom:) Szal amugyis érzékeny vagyok s ez igazán meghatott Csak pár könny potyogott le
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.