Vastag Csaba nyerte az X-Faktort
2010. december 20. 16:32
Mennyi értelmes hozzászólás..
2010. december 20. 16:32
Kath M.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 291 Csatolások: 1627 Azonosító: 139220 offline |
Valaki előttem írta hogy 18 év feletti nő nem szurkol Csabinak... 20 éves vagyok, és félreértés ne essék nem nagyzolásból de 2 éve jogot tanulok, szal nem vagyok egy buta kiscsaj sem... Mégis neki szurkoltam, és nem a külseje miatt... Apám pedig nem kis darab (75 kg feletti) és ő pedig azt mondta h a két legjobb Nikolas és Csaba.. és ezzel egyetértek... nem veszekedni akarok, meg nem is mondom hogy a mi véleményünk jó vagy nekünk van igazunk... csak hogy mindenkinek meg lehet a sajátja és nem kell általánosítani, hogy kire ki szavazott... Izlés kérdése... ennyi...
És azt sem értem mire jó leszólni bárkit is, aki bekerült a 12be és a döntőbe nem véletlenül volt ott. Csak ennyit akartam
És azt sem értem mire jó leszólni bárkit is, aki bekerült a 12be és a döntőbe nem véletlenül volt ott. Csak ennyit akartam
2010. december 20. 16:33
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline |
dejjóóó. énnagyon örültem. ^^ :$$$
2010. december 20. 16:34
gillanyi13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 27 Azonosító: 64594 offline |
Szerintem is Nikolas helyesebb sokkal,de Csabiért több tinilány oda van! Mindjárt megkeresem,és belinkelem,mert volt olyan rész ahol sajnáltatta magát! És szerintem azt is kur.ára felesleges volt mondani,hogy akkor volt az anyucikája szülinapja,mert nem tartozik ide!!!
2010. december 20. 16:51
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline |
nekem eggyik szemem sirt a másik navatett mindkettőt annyira szerettem
2010. december 20. 16:52
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
Hát az biztos, hogy nem neki kellett volna nyerni. Nikolas sokkal sokkal jobb. De hát ezek vagyunk mi magyarok, szerintem az angolt mindig az nyerte akinek nyernie kellett, nálunk ez sem így történt.
1 felhasználónak tetszik:
gillanyi13
2010. december 20. 16:55
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 519 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline |
,,Cheryl Cole fan"
Szerintem igazad van...magyarországon mindig minden fordítva történik.... :/
Szerintem igazad van...magyarországon mindig minden fordítva történik.... :/
gillanyi13
2010. december 20. 16:59
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Ez az!! Én a barátnőimmel pezsgőztem, és akkora bulit csaptam, mint Szilveszterkor! Éljen Csaba, bármit is mondtok! Ő egy igazi tehetség! Hurrá!
2010. december 20. 17:06
csengike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1 Azonosító: 123258 offline |
nagyon orulok hogy o nyert! Elore fel sem fogtam,hogy az o nevet mondtak ki.....nagyon boldog voltam/vagyok hogy o nyerte meg (Nikolast is szeretem es sajnalom is de Csabat jobban kedvelem.....es koszonom minden Csabara szavazonak,hogy ra szavazott,mert sajnalos innen nem lehet szavazni es en nem segithettem ot,ami nagyon duhitett......remelem sok jo szama lesz es meg sokat fogunk hallani rola. Az maga az X faktor is hianyozni fog,jo volt nezni es izgulni a kedvencekert....
2010. december 20. 17:10
andika12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.10. Hozzászólás: 158 Csatolások: 140 Azonosító: 76680 offline |
Annyira szeretem, hogy Csaba nyert és most kitört a Nikolas-Csaba fanok között a harmadik világháború.
Őszintén? Csaba ezerszer emberibb mint Nikolas. Félreértés ne essék, én Nikolast is nagyon szeretem, de amikor Keresztes Ildikó kezei közé került át vette Ildikó stílusát. Az a mű érzelem ami azon a két emberen van... hát annál Csaba sokkal jobb. Ő az a férfi akibe minden meg van, szép, tehetséges, érzelmes és mindemellett FÉRFI. Nem úgy mint Nikolas aki egy tini bálvány, mű érzelmekkel.
És én tényleg nem akarok veszekedni senkivel sem, de nézzen mindenki magába. Milyen volt Nikolas mikor oda ment az x-faktorba és el énekelte a Hallelujat? Kedves, szeretni való srác, akiről mindenki azt gondolta, hogy milyen érzelmes srác. Na már csak meg kell nézni a mostani énjével! Ildikó ott potyogtatta a mű könnyeit, és mindezt Nikolas is át vette. Egy olyan ember lett akire nem lehet rá ismerni.
Bocsánat ha valakit megbántottam!
Őszintén? Csaba ezerszer emberibb mint Nikolas. Félreértés ne essék, én Nikolast is nagyon szeretem, de amikor Keresztes Ildikó kezei közé került át vette Ildikó stílusát. Az a mű érzelem ami azon a két emberen van... hát annál Csaba sokkal jobb. Ő az a férfi akibe minden meg van, szép, tehetséges, érzelmes és mindemellett FÉRFI. Nem úgy mint Nikolas aki egy tini bálvány, mű érzelmekkel.
És én tényleg nem akarok veszekedni senkivel sem, de nézzen mindenki magába. Milyen volt Nikolas mikor oda ment az x-faktorba és el énekelte a Hallelujat? Kedves, szeretni való srác, akiről mindenki azt gondolta, hogy milyen érzelmes srác. Na már csak meg kell nézni a mostani énjével! Ildikó ott potyogtatta a mű könnyeit, és mindezt Nikolas is át vette. Egy olyan ember lett akire nem lehet rá ismerni.
Bocsánat ha valakit megbántottam!
2010. december 20. 17:14
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline |
Idézet (Dancsy @ 2010.12.20. 16:25)
Na ez meg a másik szánalmas hozzáállás. Attól, hogy szlovák állampolgár, ő egy magyar ember, nem tehet arról, hogy oda született.
Nekem semmi bajom azzal, hogy ő ott született, csupán az a véleményem, hogy egy magyar versenyt egy ízig-vérig-születéshelyig magyar nyerjen meg. És ha valaki szlovák állampolgár, akkor az szlovák és nem magyar.
(Egyébként, mielőtt még bárki azt hinné, hogy elvetemült Nikolas-utáló vagyok, szólok, hogy őt is imádom, de Csabit jobban...)
2010. december 20. 17:16
Ninetta1121új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.25. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 139557 offline |
Én annyira örültem mintha én nyertem volna meg a x factort =)
2010. december 20. 17:16
wowpvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1911 Azonosító: 131203 offline |
MIÉRTTTT???????????MIÉRTTT???MÉRT BÜNTET A JÓ ISETN!!!!!!!NIKOLAS NEKED KELLETT VOLNA MEGNYERNI!!!!ISTENEM CSAK EGY HAJSZÁL FOLT HOGY LEVEGE A SLITYKÁJÁT!!!!!!MIÉRTT!!!!
gillanyi13
2010. december 20. 17:17
Én mind a kettőjüket szeretem,de Nikolasnak szurkoltam,mert szerintem jobb volt.
gillanyi13
2010. december 20. 17:23
just a girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 126864 offline |
én mindkettőjüket nagyon tehetségesnek tartom! akkor is örültem volna ha Nikolas nyer, de így is nagyon jó!
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.