nagyon örülök h Csaba nyert. neki szurkoltam
mondjuk Nikolasz is jó volt. De mind1 már mindkettöjüknek meg lesz a szép karrier.
Vastag Csaba nyerte az X-Faktort
2010. december 20. 17:24
azt a k***a anyját, hogy r**jon meg, már elnézést.Amikor meghallottam, hogy VA, akkor már kikapcsoltam a tv-t.Az egész csak meg volt rendezve, és már el volt döntve, hogy a Vastag gyerek nyerje meg, az a megjátszott sírás és öröm amit ott levágott,pfffuu!
(a Veszprémiek 4/a osztálya örülhet a doga miatt)
(a Veszprémiek 4/a osztálya örülhet a doga miatt)
1 felhasználónak tetszik:
gillanyi13
2010. december 20. 17:45
FÚJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!fules981 fules981 igazad van!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
gillanyi13
2010. december 20. 17:51
muszáj minden cikket neked megírni? kicsit idegesítö ja és szerintem nem neki kellet volna megnyernie
2010. december 20. 17:51
Fufubaba97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 5 Azonosító: 137847 offline |
Kár,hogy nem Nikolas <3 nyert xD
Nem baj Csaba is jó volt és még azok is lesznek
Nem baj Csaba is jó volt és még azok is lesznek
2010. december 20. 17:52
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
IGEEEN!!!:D
Ha már Veca kiesett, Csabi érdemelte meg a legjobban sokkal jobb volt sztem mint az a kalapos b*zi! A Nikolas h menőzött meg nyalizott aztán tejjesen biztos volt benne h ő nyer
HÁT NEM!!
ez egy verseny úgyhogy a jobbnak kellett nyernie tehát CSABINAAK:D:D:D
Én nagyon örültem neki cegény h izgult meg minden...meg is érdemelte sztem 1000000000x jobb mint az a szlovák k*csög (már bocsánta, de a véleményemet kimondom)
Hajrá Csaba továbbra is!!szeretünk:D:D
Az bizti: sorra fogom venni (pontosabban letölteni) a lemezeit, és addig hallgatom a CD-ket amíg el nem kopnak NAGYON IMÁDOM A HANGJÁT!!
ezaaz Csabi Rád szavaztam, megérte:D
Ha már Veca kiesett, Csabi érdemelte meg a legjobban sokkal jobb volt sztem mint az a kalapos b*zi! A Nikolas h menőzött meg nyalizott aztán tejjesen biztos volt benne h ő nyer
HÁT NEM!!
Én nagyon örültem neki cegény h izgult meg minden...meg is érdemelte sztem 1000000000x jobb mint az a szlovák k*csög (már bocsánta, de a véleményemet kimondom)
Az bizti: sorra fogom venni (pontosabban letölteni) a lemezeit, és addig hallgatom a CD-ket amíg el nem kopnak NAGYON IMÁDOM A HANGJÁT!!
2010. december 20. 17:54
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
Ez egy jó hír!
Csaba megérdemelte a győzelmet! Hajrá!!!
Csaba megérdemelte a győzelmet! Hajrá!!!
2010. december 20. 18:01
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline |
Én nem szurkoltam egyiknek sem,mert nálam Veca volt(és még mindig) a favorit.
Mind a kettőben van tehetség,de szerintem Nikols ról nem most hallottunk utoljára !
Mind a kettőben van tehetség,de szerintem Nikols ról nem most hallottunk utoljára !
2010. december 20. 18:06
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Idézet (clydesdale @ 2010.12.20. 17:52)
IGEEEN!!!:D
HÁT NEM!!
Én nagyon örültem neki cegény h izgult meg minden...meg is érdemelte sztem 100x jobb mint az a szlovák k*csög (már bocsánta, de a véleményemet kimondom)
HÁT NEM!!
Én nagyon örültem neki cegény h izgult meg minden...meg is érdemelte sztem 100x jobb mint az a szlovák k*csög (már bocsánta, de a véleményemet kimondom)
Ebben teljes mértékben, 1000%-osan egyetértek, és én is letöltöm a számait, és sorra veszem majd a CD-it Csabinak!
2010. december 20. 18:18
Én örülök neki hogy ő nyerte,bár nekem az is jó lett volna ha Nikolasz vagy Veca nyeri meg.
2010. december 20. 18:26
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3530 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline |
http://donna.hu/cikk/4-millioba-kerult-Takacs-Nikolas-az-RTL-nek/7292?utm_source=GM-myVIP&utm_medium=i...dium=indexdoboz
<- szerintem eztis olvassátok el..
amugy CSABIIII !♥♥
én Tomit imádtam legjobban megminden.. kárh kiesett és remélem 2011es xfaktorba is indul..:DDDDD h megnyerjee:DDD ésés szavazni fogok rá mert imádooom! D♥
és örülök h csabi nyerte meg, de ugyanugy örültem volna nikolasnak is.. mindkettő tehetséges és sokra viszik majd az életben..
<- szerintem eztis olvassátok el..
amugy CSABIIII !♥♥
én Tomit imádtam legjobban megminden.. kárh kiesett és remélem 2011es xfaktorba is indul..:DDDDD h megnyerjee:DDD ésés szavazni fogok rá mert imádooom! D♥
és örülök h csabi nyerte meg, de ugyanugy örültem volna nikolasnak is.. mindkettő tehetséges és sokra viszik majd az életben..
2010. december 20. 18:29
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline |
Idézet (clydesdale @ 2010.12.20. 17:52)
szlovák k*csög
Elég undorító, hogy még mindig vannak akik így gondolkoznak.
Nem, hogy örülnétek, hogy még van ember aki Magyarországba a jobb jövőt látja...
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.