Vastag Csaba nyerte az X-Faktort
2010. december 20. 18:37
Netty5k , attól, hogy ő nem Csabának drukkolt nem kel lehülyézni, hisz semmi rosszat nem mondott! Amúgy neki is drukkoltam!
2010. december 20. 18:41
niczy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 736 Csatolások: 88 Azonosító: 124067 offline |
Jó, hogy Csaba nyert.. Senki se támadja őt,vagy Nikolas-t..mind2 megérdemelten állt ott.. és itt tartunk mi magyarok?? hogy fikázzuk azt,aki többre vitte,mint mi?? szánalom!!! főleg az, aki azt mondja, nincs hangjuk... és nekik van?? mert ha annyira okoskodnak, induljanak az x-faktorban, és ha megnyerik,akkor elhiszem,h ennek a 2 srácnak nincs hangja..de addig ne pampogjon senki! Nikolas fanoknak: Csabi nyert..fogjátok fel! Nikolas is nyert..vágjátok?? 2. lett,ez nem jelent semmit..ha a ti szemetekbe első,akkor ő ezzel is nyert..úgyis felkapják faragnak belőle egy sz*r hétköznapi kis csicska celebet,és a srác eldughatja a béka feneke alá a tehetségét.. mert ma már senkit se érdekel idehaza a tehetség..legyen szép, jóképű, ne legyen kövér, és gyártják a tömegdalokat.. mert mi itt tartunk.. Nikolas pár éve nem futott be, mikor próbálkozott..akkor miért nem szerették a mostani rajongói?? én Csabit a Popdaráló óta kedvelem.. nekem már akkor nyertes volt.és most is az. és az, amit a Nikolas énekelt pár napja, a Billie Jean na az gyerekek óriási SZÉGYEN! így elénekelni Michael Jackson számát, hát én elbújnék a föld alá.. írtó rossz volt.. Bereczki Zoli ezerszer jobban előadta ( nem azért, mert fanja vagyok, mielőtt az lettem volna, már akkor is tetszett, ahogy előadja) még az a förtelmes Király Viktor is jobb volt.. már bocs.. erről ennyit.. ha valakinek nem tetszik a véleményem, bocsi, emberek vagyunk, a véleményünk különböző...
2010. december 20. 18:41
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Na, megint nem a tehetség nyert, úgy látszik az nem számít nekünk...
Szép volt Niko!!!!
Megvettem a cd-jét ma Nikonak:)
Szép volt Niko!!!!
Megvettem a cd-jét ma Nikonak:)
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. december 20. 18:45
jazzmegazúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 141127 offline |
A Nikolas klasszisokkal jobb volt, Csaba nekem nem jön be....Ebben a versenyben az igazi szépfiú a non-stopos Solti Ádám volt, aki egyébként hangban is messze fölötte van Vastag Csabának. Nikolas számomra te vagy a X-faktor!!!!
2010. december 20. 18:45
Nagyon örülök, hogy Csaba nyert
CandyHart: Nem értem mi bajod van azzal, hogy Liafen írja meg a cikkeket...
fules981: Csaba egyáltalán nem játsza meg magát. Pont Nikolas az, akinek egy őszinte megnyilvánulása nem volt. Állandóan játsza az agyát, mindig elgondolkozik rajta, hogy milyen arcot vegyen fel az adott helyzetben.
CandyHart: Nem értem mi bajod van azzal, hogy Liafen írja meg a cikkeket...
fules981: Csaba egyáltalán nem játsza meg magát. Pont Nikolas az, akinek egy őszinte megnyilvánulása nem volt. Állandóan játsza az agyát, mindig elgondolkozik rajta, hogy milyen arcot vegyen fel az adott helyzetben.
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. december 20. 18:58
Lillith66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.23. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 118241 offline |
Most mi veszekedtek?? Csaba nyerte meg, hát Csaba nyerte meg! Ez van. Akik idáig eljutottak már nem fognak eltűnni, már mindnek lemez szerződése van meg be vannak táblázva fellépésekkel!
Amúgy én Csabának és Nikolasnak is szurkoltam, de Csabának jobban, azonban ha Nikolas nyeri meg, akkor is örültem volna.
Amúgy én Csabának és Nikolasnak is szurkoltam, de Csabának jobban, azonban ha Nikolas nyeri meg, akkor is örültem volna.
2010. december 20. 19:00
Glitterbaby18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 132252 offline |
Naon örülök h Csabi nyert!!!:DDDBár én Nikolast is naon bírtam de sztem Csabi egy kicsit jobb volt!!! Nikolas&Csabi 4ever:DDDD
2010. december 20. 19:04
Idézet (vivoka12 @ 2010.12.20. 13:18)
Iiiisteneemm ki ez te ?
hát nem olyannak kellett volna nyernie akinek még a "vastag" bőre alatt is pénz van !!
és nem is 1 sztár alkat meg nem 1 szép fiú!!!
NIKOLASNAK KELLETT VOLNA NYERNIE!!!
HÁT IGEN EZ MAGYARORSZÁG A TEHETSÉGTELEN EMBEREK NYERNEK MINT A MÁSIKBA IS RENI!
DE NEM BAJ UGYIS HIRESEBB LESZ A NIKOLAS MINT A CSABI!
HAJRÁ NIKOLAAS!!!
UGY IS TE VAGY AZ X!!!
MERT,
AKÁR MILYEN KELLEMETLEN DE A NIKOLAS VERHETETLEN!!♥
hát nem olyannak kellett volna nyernie akinek még a "vastag" bőre alatt is pénz van !!
és nem is 1 sztár alkat meg nem 1 szép fiú!!!
NIKOLASNAK KELLETT VOLNA NYERNIE!!!
HÁT IGEN EZ MAGYARORSZÁG A TEHETSÉGTELEN EMBEREK NYERNEK MINT A MÁSIKBA IS RENI!
DE NEM BAJ UGYIS HIRESEBB LESZ A NIKOLAS MINT A CSABI!
HAJRÁ NIKOLAAS!!!
UGY IS TE VAGY AZ X!!!
MERT,
AKÁR MILYEN KELLEMETLEN DE A NIKOLAS VERHETETLEN!!♥
Tudod, Nikolas már próbálkozott a zenei karrierrel, de valamilyen oknál fogva nem voltak rá vevők az emberek. Ha annyira tetszene a közönségnek, nem csak egy tehetségkutató után tudna elérni sikereket.
Csaba nem egy szépfiú? Lehet, de ez nem szépségverseny volt. Sok embertől hallottam már, hogy Csabi azért nyert, mert jól néz ki, de szerintem ez a 'vád' fennállna Nikolas győzelme esetében is.
2010. december 20. 19:05
VampireGirL14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 137764 offline |
Én Nikolast jobban szerettem. Neki is szurkoltam..de sajnos nem ő nyert.
Viszont Csabit is bírtam. Úgyhogy grat. neki
és remélem Nikolasról még sokat hallunk és sikeres lesz.
Viszont Csabit is bírtam. Úgyhogy grat. neki
és remélem Nikolasról még sokat hallunk és sikeres lesz.
2010. december 20. 19:05
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline |
Hát az biztos: soha a büdös életbe nem fogom megvenni a CD-jét, soha nem fogom meghallgatni a számait, és sose megyek el a koncertjeire.
(A nemzetközi X-faktorban az első kör után ki fogunk esni mellesleg.)
De azért persze gratulálok neki!
(A nemzetközi X-faktorban az első kör után ki fogunk esni mellesleg.)
De azért persze gratulálok neki!
2010. december 20. 19:12
Kath M.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 291 Csatolások: 1627 Azonosító: 139220 offline |
Idézet (niczy @ 2010.12.20. 18:41)
Jó, hogy Csaba nyert.. Senki se támadja őt,vagy Nikolas-t..mind2 megérdemelten állt ott.. és itt tartunk mi magyarok?? hogy fikázzuk azt,aki többre vitte,mint mi?? szánalom!!! főleg az, aki azt mondja, nincs hangjuk... és nekik van?? mert ha annyira okoskodnak, induljanak az x-faktorban, és ha megnyerik,akkor elhiszem,h ennek a 2 srácnak nincs hangja..de addig ne pampogjon senki! Nikolas fanoknak: Csabi nyert..fogjátok fel! Nikolas is nyert..vágjátok?? 2. lett,ez nem jelent semmit..ha a ti szemetekbe első,akkor ő ezzel is nyert..úgyis felkapják faragnak belőle egy sz*r hétköznapi kis csicska celebet,és a srác eldughatja a béka feneke alá a tehetségét.. mert ma már senkit se érdekel idehaza a tehetség..legyen szép, jóképű, ne legyen kövér, és gyártják a tömegdalokat.. mert mi itt tartunk.. Nikolas pár éve nem futott be, mikor próbálkozott..akkor miért nem szerették a mostani rajongói?? én Csabit a Popdaráló óta kedvelem.. nekem már akkor nyertes volt.és most is az. és az, amit a Nikolas énekelt pár napja, a Billie Jean na az gyerekek óriási SZÉGYEN! így elénekelni Michael Jackson számát, hát én elbújnék a föld alá.. írtó rossz volt.. Bereczki Zoli ezerszer jobban előadta ( nem azért, mert fanja vagyok, mielőtt az lettem volna, már akkor is tetszett, ahogy előadja) még az a förtelmes Király Viktor is jobb volt.. már bocs.. erről ennyit.. ha valakinek nem tetszik a véleményem, bocsi, emberek vagyunk, a véleményünk különböző...
a Csabis résszel egyetértek de Nikolas is sokra fogja vinni
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.